Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bizimde görüşmeyeli 6 ay olacak.. uzaktan ilişki çok zor ya..
yan yanayken gözümün içine bakardı yüzüm asılsa tüm gün şebeklik yapardı ama şimdi üzmekten çekinmediği bile oluyor.. ahh ah.. :)

Bizde bir dönem nişanlımla ayrı kaldık uzaktan idare ettik gerçekten çok zor ama ozlemekte bambaşka bir duygu çok güzel.. Olsun kavusacaksiniz nasıl olsa.. Tuzu biberi artik bazı şeylerde:)

Bizde bir dönem nişanlımla ayrı kaldık uzaktan idare ettik gerçekten çok zor ama ozlemekte bambaşka bir duygu çok güzel.. Olsun kavusacaksiniz nasıl olsa.. Tuzu biberi artik bazı şeylerde:)

bende öyle avutuyorum kendimi :) aslında mesafe az ama maddi durumlardan dolayı olmuyor.. işsiz olduğundan dolayı :)

Saol ablasıııı çokk akıllııdır çok tatlıdırrr bobicik ama bu aralar acayip fırlama bişey oldu
Normalde kocamandır ama resimde nedense ufak çıkmış Kucağımı rahat dolduruyo tosunummm

Heheh çok severim kedilerii, nankör falan derler kediler için de benim tek dostum kedim nişanlımla ikimizin bir kedimiz bir de kopegimiz var bobicikte çok tatlıymış

Bu arada diğer kızlar gitti kaldık yine tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…