- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.961
Heyecanladım kızz
ben daha uzun görüşmediğimi biliyorum 6 ay felan ama hiç aşkı güçlendirmiyor görüşememkten sürekli kavga ediyorduk.. ben çıkarıyordum kavgayıda deli ediyordu beni.
Yemekten sonra ayrıntıları senle pembişe özel mesajla atıcamŞu ziyaretçilerden işkillendim
Yemekten sonra ayrıntıları senle pembişe özel mesajla atıcamŞu ziyaretçilerden işkillendim
Çok teşekkür ederim balım
Sizinde öyle olacak inşallah,biz koskoca 8 sene nasıl geçti anlamadık bile her şeyin hayırlısı oluyor. 2 yılda az bir süre sayılmaz
Zor ama gerçekten canım .
Allah sabır versin bizlere..
Hahah en iyisi kuzum mazallah odur falanbu arada pembiş benim lakabım nasıl da bildin akrabalar bana pembişimiz gelmiş,pembiş kalk çay koy falan derler
Heyecanla bekliyorum ayrıntıları
bizimde görüşmeyeli 6 ay olacak.. uzaktan ilişki çok zor ya..
yan yanayken gözümün içine bakardı yüzüm asılsa tüm gün şebeklik yapardı ama şimdi üzmekten çekinmediği bile oluyor.. ahh ah.. :)
Bizde bir dönem nişanlımla ayrı kaldık uzaktan idare ettik gerçekten çok zor ama ozlemekte bambaşka bir duygu çok güzel.. Olsun kavusacaksiniz nasıl olsa.. Tuzu biberi artik bazı şeylerde:)
Hadi yaaaa gerçekten miiiiİçimden geldi valla tatlımm öyle demek
Bana da akrabalar Zeliş diyoo
Bak gördün müüü kaçtılar hemennnn, bu işte bir iş var demek ki
Paketimin resmi var sadece koyayım onuu
Meraklı melahat bobicik de paketin etrafında fır dönüyo
Eki Görüntüle 544153
Çok güzelmiş kutuda,çok beğendimama kutudan çok kedicik dikkatimi çekti ne de güzel yahu o
bende öyle avutuyorum kendimi :) aslında mesafe az ama maddi durumlardan dolayı olmuyor.. işsiz olduğundan dolayı :)
Saol ablasıııı çokk akıllııdır çok tatlıdırrr bobicik ama bu aralar acayip fırlama bişey oldu
Normalde kocamandır ama resimde nedense ufak çıkmışKucağımı rahat dolduruyo tosunummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?