- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.981
Heheh çok severim kedilerii, nankör falan derler kediler için de benim tek dostum kedimnişanlımla ikimizin bir kedimiz bir de kopegimiz var bobicikte çok tatlıymış
Bu arada diğer kızlar gitti kaldık yine tek
Asıl mesleği ne peki? Umarım en kısa zamanda hallolur :)
Aşkıma aldığım hediyecikler var tatlımsorması ayıp bu kutuda ne var
Aşkıma aldığım hediyecikler var tatlım
Bak gördün müüü kaçtılar hemennnn, bu işte bir iş var demek ki
Paketimin resmi var sadece koyayım onuu
Meraklı melahat bobicik de paketin etrafında fır dönüyo
Eki Görüntüle 544153
AMmin askerlik son ayrılık olcak inşallah.. asker sonrarı hayırlısıyla birşeyler olcakk
Hadi yaaaa gerçekten miiiiİçimden geldi valla tatlımm öyle demek
Bana da akrabalar Zeliş diyoo
işletme mezunu normalde hemde 2006 mezunu hemen askerliğinide yapıp gelmiş ben tanıştığımda herşey tamamdı ama ben önemsemedim benim okulum olduğundan iş meselesini gezdik tozduk benim okulumdan arta kalan zamanlarda :) şimdi iş arıyor 1 seneden fazladır.. bayramdan sonra bi iş vardı aslında ama oda olmadı..inşallah canım sağol..
hımm anladım canım.. bende kutu hazırlayacaktım bütün hazırlıkları yaptım.. seni çok seviyorum çünkü.... diye bir sürü kağıt yazıp kutuya kalp şeklinde çikolatalar falan alıcaktım ama beni kızdırdı yapmıyorum o yüzden.. :)
Ayy çok güzelmiş kutun, kediciğinde çok tatlıııı
İnşallah canım yaa inşallah tez zamanda kavuşursun sevdiceğine..
Zelişşşşşşş :) Bende diyimmi Zelişş diyee hıı :)??
Hosbulduk:)hastanede tanıştım okul icin rapor almaya gitmiştim oda asistanlık yapıyordu biraz muhabbet sonra clasiclesmis tlfn No verdi:):)1hafta aramadım ama sonrada aklıma girdi ve dayanamadım aradım Ogün bugundur arıyorum iste=))ben tiyatro okuyorum bu konuda hiçbir sıkıntım yok ama dans etmeye bayılıyorum ve bunun icin bölümümü silmeyi düşünüyorum ama anlaşamıyoruz dans etmeme asiri karsı bilmem ne olcak?
Teşekkür ederim canım benim:)
Aa meslektaş sayılırız o zaman, çok güzel bir meslek ama bir o kadar da zorlukları var. Avukat olduğunda görüşebiliriz, davaları konuşuruz falan
22 Kasım güzelim
Kizlar size bazi cilginliklarimi anlatayim
Birgun sevgilikle fena kavga ettik bana dedi ki birdaha msj atma ve beni arama
Bn naptim ona mektup yazip mektup gonderdim
Bir keresinde evde kava ettik ben ciktim gittim o da dedi ki bir daha bu kapidan adimini atma
BEn naptim ertesi gun eve pencereden girdimpencereye tirmandim sen beni nasil terkedersin diye isirdim onu filan cingar cikardim yani
Eki Görüntüle 544203
Ben 14 şubatta kavanoz almıştım şu şekilde, içine kırmızı kartondan kesilmiş kalpler doldurmuştum,
kalpli çikolatalar falan doldurmuştum tatlım yapmayı düşünürsen fikir olsunEn dışını da şeffaf
jelatinle sarıp kurdeleyle bağlamıştım
Eki Görüntüle 544210 Eki Görüntüle 544211 Eki Görüntüle 544213
Hahahahahaaaa de tabi tatlımmmm niye demeyesinnn
Teşekkür ederiz ablasııı
çok hoşş ya ...
tatlım çok güzelmiş ya içine neler yazdın ? :)
Şu an kucağımda bebiş var yazamıyorum :) Tamam Derim o zaman bende :)
Ayyyy ne güzel yaaaaa :) Allah daim etsin inşallah evlilik ne zaman ? :)
Pazarlama okuyorum canım :)
Kizlar size bazi cilginliklarimi anlatayim
Birgun sevgilikle fena kavga ettik bana dedi ki birdaha msj atma ve beni arama
Bn naptim ona mektup yazip mektup gonderdim
Bir keresinde evde kava ettik ben ciktim gittim o da dedi ki bir daha bu kapidan adimini atma
BEn naptim ertesi gun eve pencereden girdimpencereye tirmandim sen beni nasil terkedersin diye isirdim onu filan cingar cikardim yani
tatlım çok güzelmiş ya içine neler yazdın ? :)
Şu an kucağımda bebiş var yazamıyorum :) Tamam Derim o zaman bende :)
Süpermiş yaaaa ben kavga edince deli gibi msj atıyorum, o da biraz soluklanıp kendime
geleyim diye hiç msj atmıyor, cevap vermiyor. Askerden gelince senin taktiği uyguliyim ben de
O an aklıma ne gelirse onları yazdım tatlım, kaç tane olduğuna falan da bakmadım, sadece içimden
geldiği gibi yazdımÇikolatalar da aldım kırmızı kırmızı kalpli, çok şirin olmuştu. Yanında da asıl
hediyemi vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?