Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Heheh çok severim kedilerii, nankör falan derler kediler için de benim tek dostum kedim nişanlımla ikimizin bir kedimiz bir de kopegimiz var bobicikte çok tatlıymış

Bu arada diğer kızlar gitti kaldık yine tek

İnsanlar kadar nankör olamazlar asla tatlımm Bobi'yi aşkıma ben vermiştim ilk tanıştığımız zamanlarda,
daha minnacıktı 2aylık falandı tahminen. Şimdi bana rakip, aşkıma aşık Çok düşkün aşkım da ona tabi,
beraber yatıp beraber kalkıyorlar Aşkım su içmeye, lavaboya, mutfağa vs nereye gitse hemen pıt pıt
arkasından gidiyor Yıldönümümüz için video çekmiş bana aşkım, bi baktım arkadan üstüne falan atlıyo
aşkımın, ilgiyi kendine çekmeye çalışıyo kıskançççç

Çok şanslısın tatlım valla, ben de bayılıyorum kedi köpeklere ama eve almam malesef yasak İlerde evim
uygun olursa alabilirim ancak

Asıl mesleği ne peki? Umarım en kısa zamanda hallolur :)

işletme mezunu normalde hemde 2006 mezunu hemen askerliğinide yapıp gelmiş ben tanıştığımda herşey tamamdı ama ben önemsemedim benim okulum olduğundan iş meselesini gezdik tozduk benim okulumdan arta kalan zamanlarda :) şimdi iş arıyor 1 seneden fazladır.. bayramdan sonra bi iş vardı aslında ama oda olmadı..inşallah canım sağol..

Aşkıma aldığım hediyecikler var tatlım

hımm anladım canım.. bende kutu hazırlayacaktım bütün hazırlıkları yaptım.. seni çok seviyorum çünkü.... diye bir sürü kağıt yazıp kutuya kalp şeklinde çikolatalar falan alıcaktım ama beni kızdırdı yapmıyorum o yüzden.. :)

Bak gördün müüü kaçtılar hemennnn, bu işte bir iş var demek ki

Paketimin resmi var sadece koyayım onuu

Meraklı melahat bobicik de paketin etrafında fır dönüyo

Eki Görüntüle 544153

Ayy çok güzelmiş kutun, kediciğinde çok tatlıııı

AMmin askerlik son ayrılık olcak inşallah.. asker sonrarı hayırlısıyla birşeyler olcakk

İnşallah canım yaa inşallah tez zamanda kavuşursun sevdiceğine..

Hadi yaaaa gerçekten miiii İçimden geldi valla tatlımm öyle demek
Bana da akrabalar Zeliş diyoo

Zelişşşşşşş :) Bende diyimmi Zelişş diyee hıı :)??

inşallah gönlüne aklına göre bir iş bulur..

Ben 14 şubatta kavanoz almıştım şu şekilde, içine kırmızı kartondan kesilmiş kalpler doldurmuştum,
kalpli çikolatalar falan doldurmuştum tatlım yapmayı düşünürsen fikir olsun En dışını da şeffaf
jelatinle sarıp kurdeleyle bağlamıştım

Guzel bi hikaye olmus canim
Anlasamadiginiz konu da ciddi ama umarim halledersiniz

Teşekkür ederim canım benim:)
Aa meslektaş sayılırız o zaman, çok güzel bir meslek ama bir o kadar da zorlukları var. Avukat olduğunda görüşebiliriz, davaları konuşuruz falan

22 Kasım güzelim

Evet canim konusuruz
Balayina gidecek misiniz :)

Kizlar size bazi cilginliklarimi anlatayim
Birgun sevgilikle fena kavga ettik bana dedi ki birdaha msj atma ve beni arama
Bn naptim ona mektup yazip mektup gonderdim
Bir keresinde evde kava ettik ben ciktim gittim o da dedi ki bir daha bu kapidan adimini atma
BEn naptim ertesi gun eve pencereden girdim pencereye tirmandim sen beni nasil terkedersin diye isirdim onu filan cingar cikardim yani

çok hoşş ya ...

tatlım çok güzelmiş ya içine neler yazdın ? :)

Hahahahahaaaa de tabi tatlımmmm niye demeyesinnn
Teşekkür ederiz ablasııı

Şu an kucağımda bebiş var yazamıyorum :) Tamam Derim o zaman bende :)

Süpermiş yaaaa ben kavga edince deli gibi msj atıyorum, o da biraz soluklanıp kendime
geleyim diye hiç msj atmıyor, cevap vermiyor. Askerden gelince senin taktiği uyguliyim ben de

tatlım çok güzelmiş ya içine neler yazdın ? :)

Şu an kucağımda bebiş var yazamıyorum :) Tamam Derim o zaman bende :)

O an aklıma ne gelirse onları yazdım tatlım, kaç tane olduğuna falan da bakmadım, sadece içimden
geldiği gibi yazdım Çikolatalar da aldım kırmızı kırmızı kalpli, çok şirin olmuştu. Yanında da asıl
hediyemi vermiştim

bu gruba yeni kzılar eklenmiş galiba ben yazmayalı bizim eski kızlardan kimse kalmadı mı berceste haricinde hürrem,semiramis,gwen falan yazmıyorlar mı artık

Heehe canim seni pencereden iceri girerken gordugumde beni cidden keseceksin sandim dedi
Bu arada senin suprizler de supermis canimmm ne romantik hatunsun sen ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…