- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.001
bu gruba yeni kzılar eklenmiş galiba ben yazmayalı bizim eski kızlardan kimse kalmadı mı berceste haricinde hürrem,semiramis,gwen falan yazmıyorlar mı artık
tatlım oyle deme ben yıne vefalı cıktım arada bır yazıyorum ama kaale alan yok vallahi..Hurrem, gwen, semiramis, sashamia, sedefonur, sedulu... Gelmiyorlar hic..
Ben ve anzerbali kaldik..
canm naber ne var ne yok..sağol canım.....
yawrucum naber yaaa..ewet arada bende bakıyorum kımse yazmıyo artıkbu gruba yeni kzılar eklenmiş galiba ben yazmayalı bizim eski kızlardan kimse kalmadı mı berceste haricinde hürrem,semiramis,gwen falan yazmıyorlar mı artık
canm naber ne var ne yok..
yaa kızlar kurabıye ayrılmıstı en son cok uzgundu nası oldu acaba
inşallah duzelır canm yaaa..sen naptın dewam mıiyiyim canım sen nasılsın? ben aynıyım bildiğin gibi.. kurabiye de en son içim çok acıyor yazmıştı buraya bende geçicek dedim o zamandan beri görmedim onu..
inşallah duzelır canm yaaa..sen naptın dewam mı
düzelır duzelır sızın bu duruma bunyenız alıstı artık arada bır darılma konusunda:)inşallah düzelir ya hayırlısı..
ben devam canım ayrıydık ama barıştık ikimizde daha olgun başladık bu sefer, sorun yoktu aramızda bikaç gün öncesine kadar ama limoniyiz bu ara.. :)
yanıma gelmesini bekliyorum bakalım.. sen napıyosun nasıl aranız? kpss nasıldı?
düzelır duzelır sızın bu duruma bunyenız alıstı artık arada bır darılma konusunda:)
valla canm bızım fena deıl,ya aslında ıyı gıdıyor ama benım ıcım rahat deıl yaa bırkac ay once benım kızacagm bır sey yaptı bende hala onları kuruyorum kafamda tabı o kendı kendımı yedıgımı bılmıyor napcam bılmıyorum yanı,ne kinciymişim arkadas yaaaa ruyamda bıle ugrasıyorum eskı muhabbetlerle..onun dsında subatta nişan düşünüyoruz canm tabı Allah nasip ederse ..
kpssdende 81 felan aldım canm ama bana yetmıcek herlde o puan smdı banka snavına hazırlanıyorum
düzelır duzelır sızın bu duruma bunyenız alıstı artık arada bır darılma konusunda:)
valla canm bızım fena deıl,ya aslında ıyı gıdıyor ama benım ıcım rahat deıl yaa bırkac ay once benım kızacagm bır sey yaptı bende hala onları kuruyorum kafamda tabı o kendı kendımı yedıgımı bılmıyor napcam bılmıyorum yanı,ne kinciymişim arkadas yaaaa ruyamda bıle ugrasıyorum eskı muhabbetlerle..onun dsında subatta nişan düşünüyoruz canm tabı Allah nasip ederse ..
kpssdende 81 felan aldım canm ama bana yetmıcek herlde o puan smdı banka snavına hazırlanıyorum
duyg naber senn nası gıdıo
canm daha dogrusu buyuk nısan dusunmuyorum ewde söz takılır gıbı nısan yuzugu takıcam bır kacta akraba cagrırız olur bıter zaten dugunu cok uzatmıcaz hazıran gıbı gıdecem Allah ın ıznıyle:)aynen öyle oldu :) söz olmadan direk nişan mı düşünüyosunuz canım? ya valla erkek milleti işte bende bişey varsa önüme çıkar Allahım diye dua ediyorum yoksa peşlerine dedektif takacak halimiz yok.. :)
fena değil puanın inşallah güzel bir yere girersin..
muhtemelen uygun olmamıstr cnm Allah kavustursun ınsallah canm bunlada guzel seyler boswer ben hiç asker yolu gozlemedım nası bı duygu acabaiyi şimdilik canım özlüyoruz işte ... arıyor hergün özledim, tek sıkıntım sensin diyor.. bugun aramadı musaıt olması herhalde..
canm daha dogrusu buyuk nısan dusunmuyorum ewde söz takılır gıbı nısan yuzugu takıcam bır kacta akraba cagrırız olur bıter zaten dugunu cok uzatmıcaz hazıran gıbı gıdecem Allah ın ıznıyle:)
ah canm Allah öyle bır cıkarıyorkı ınan bana hiçbir şey gızlı kapaklı kalmıyor
muhtemelen uygun olmamıstr cnm Allah kavustursun ınsallah canm bunlada guzel seyler boswer ben hiç asker yolu gozlemedım nası bı duygu acaba
canm daha dogrusu buyuk nısan dusunmuyorum ewde söz takılır gıbı nısan yuzugu takıcam bır kacta akraba cagrırız olur bıter zaten dugunu cok uzatmıcaz hazıran gıbı gıdecem Allah ın ıznıyle:)
ah canm Allah öyle bır cıkarıyorkı ınan bana hiçbir şey gızlı kapaklı kalmıyor
Kizlar kk da biriyle tanistim
7 yillik iliskden sonra evlenmisler
Simdi ikinci bebeklerini bekliorlar
Ne guzel di mi ya
Darisi basimiza insallah :)
yok yok canm bıttı benımkının askerlıgıaskere gitmiş miydi.. yoksa gidecek mi canım
ayy ne guzel gercekten darısı basımıza tatlım senn nası gıdıo bakalımKizlar kk da biriyle tanistim
7 yillik iliskden sonra evlenmisler
Simdi ikinci bebeklerini bekliorlar
Ne guzel di mi ya
Darisi basimiza insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?