Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hurrem, gwen, semiramis, sashamia, sedefonur, sedulu... Gelmiyorlar hic..
Ben ve anzerbali kaldik..
tatlım oyle deme ben yıne vefalı cıktım arada bır yazıyorum ama kaale alan yok vallahi..
diğer kızlar uğramıyolar bıle valla
onlar burdan sıtem edıyorum:)))duyrulurrrrr
bende eskı sohbetlerı cok ozledım valla

inşallah duzelır canm yaaa..sen naptın dewam mı

inşallah düzelir ya hayırlısı..
ben devam canım ayrıydık ama barıştık ikimizde daha olgun başladık bu sefer, sorun yoktu aramızda bikaç gün öncesine kadar ama limoniyiz bu ara.. :)
yanıma gelmesini bekliyorum bakalım.. sen napıyosun nasıl aranız? kpss nasıldı?

düzelır duzelır sızın bu duruma bunyenız alıstı artık arada bır darılma konusunda:)
valla canm bızım fena deıl,ya aslında ıyı gıdıyor ama benım ıcım rahat deıl yaa bırkac ay once benım kızacagm bır sey yaptı bende hala onları kuruyorum kafamda tabı o kendı kendımı yedıgımı bılmıyor napcam bılmıyorum yanı,ne kinciymişim arkadas yaaaa ruyamda bıle ugrasıyorum eskı muhabbetlerle..onun dsında subatta nişan düşünüyoruz canm tabı Allah nasip ederse ..
kpssdende 81 felan aldım canm ama bana yetmıcek herlde o puan smdı banka snavına hazırlanıyorum

hayırlısı olsun şimdiden kendini üzme umudunu yetirme bence tercihini ver sen yine.. şimdiden allah mutlu etsin canım

aynen öyle oldu :) söz olmadan direk nişan mı düşünüyosunuz canım? ya valla erkek milleti işte bende bişey varsa önüme çıkar Allahım diye dua ediyorum yoksa peşlerine dedektif takacak halimiz yok.. :)
fena değil puanın inşallah güzel bir yere girersin..

canm daha dogrusu buyuk nısan dusunmuyorum ewde söz takılır gıbı nısan yuzugu takıcam bır kacta akraba cagrırız olur bıter zaten dugunu cok uzatmıcaz hazıran gıbı gıdecem Allah ın ıznıyle:)
ah canm Allah öyle bır cıkarıyorkı ınan bana hiçbir şey gızlı kapaklı kalmıyor

iyi şimdilik canım özlüyoruz işte ... arıyor hergün özledim, tek sıkıntım sensin diyor.. bugun aramadı musaıt olması herhalde..
muhtemelen uygun olmamıstr cnm Allah kavustursun ınsallah canm bunlada guzel seyler boswer ben hiç asker yolu gozlemedım nası bı duygu acaba

askere gitmiş miydi.. yoksa gidecek mi canım

o zaman gerek yok dediğin gibi canım.. ya hayırlısıyla ağız tadıyla olsunda gerisi önemli değil..
evet öyle ya hiçbişey gizli kalmıyor..

Kizlar kk da biriyle tanistim
7 yillik iliskden sonra evlenmisler
Simdi ikinci bebeklerini bekliorlar
Ne guzel di mi ya
Darisi basimiza insallah :)

askere gitmiş miydi.. yoksa gidecek mi canım
yok yok canm bıttı benımkının askerlıgı
Kizlar kk da biriyle tanistim
7 yillik iliskden sonra evlenmisler
Simdi ikinci bebeklerini bekliorlar
Ne guzel di mi ya
Darisi basimiza insallah :)
ayy ne guzel gercekten darısı basımıza tatlım senn nası gıdıo bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…