Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Doğru canım haklısın Çok sevindim tatlım inşallah hiç bir sorun kalmaz.

Kızma kızz sevgilineee bak kendin diyosun su patlamış diyee, stresten öyle konuşmuştur.
Birazcık naz yapıp gönlünü almasını sağlayabilirsin ama çok da kızma canımmm

stresli olması benle o şekilde konuşma hakkı vermiyo ama ona canım.
ben mi patlattım boruyu yani bana niye tavırlı konuşuyo.
hiç hoşlanmam ben böyle şeylerden. çok tahammülsüzümdür
yarın napıcak bakalım. daha bana geçen hafta senle çok ilgilenemediğm için üzülüyorum demişti. şimdi bugün yaptığına bak.

Öyle tabiki canım haklısın ama yazık çok gitme üstüne
Gerçi şimdi böyle diyorum ama normalde olsa cırlar başının etini
yerim benimkinin. Sonuç noluyo, küsüyoruz ikimiz de üzülüyorum
Hiç gerek yok oysa ki. Kırıldığımız noktada uyarırsak tatlı dille (!)
herşey daha kolay çözülebilir (aşkım bu msjımı okusa benim yazdığıma
asla inanmaz)

o bişe demezse normal olursa bende bişi demem o zaman
haklısın canım. aslında böyle küçük şeyler için hiç tartışmaya değmez ama ne kadar uzaktayız görüşemiyoruz , daha uzun bi süre görüşemiyicez. ben istemem böyle soğuk konuşulsun. soğurum yani yaa. kızarım. ne biliyim. bakalım yarın ne dicek görücez

Alır gönlünü tatlımmm eminimmmmhiç boşuna sıkma canını
Erkek arkadaşın ne kadar kalacak orada tatlımmm?

Sevümlü mevümlü ama terkediyosun bizi aradaaaa
Bak ben senin için resim bile koymuyorum artık, düğün öncesi
kriz yaşama çeyizini baştan yapma diye

Istemeden terkediyorum yahu, yaş 25 unutkanlıkta başladı artık yaşlanıyoruz:1

Çok iyi yapiyosun vallahi, yoksa senin yüzünden çeyizimi baştan duzebilirim o potansiyele sahibim yani hiç üşenmem

Bu aradaa saçlarım için yeni şampuan aldım. Gliss'in siyah olanını. Pazar günü duşta kullandım ilk kez saçlarım parladı ve o minicik saçlarım dolgun gözüküyor

Gerçekten mi canımmm çok sevindim memnun kalmanaa saçını dert ediyodun Yağlarla da desteklersen iyice beslenir parlar saçların
Benim şampuanım da bitmek üzere, bitince Nude alıcam. Bitkisel olsun istiyorum saçlarım zamanında çok döküldü, artık paraben SLS falan
olan şampuanları kullanmaya korkuyorum:18: Testerini kullanmıştım baya iyi gelmişti. Bakalım ne olacak

Keratinli serum aldım bir de cumartesi günü, daha 1 kez kullandım o yüzden yorum yapamıyorum ama umarım uzun vadede işe yarar

Alır gönlünü tatlımmm eminimmmmhiç boşuna sıkma canını
Erkek arkadaşın ne kadar kalacak orada tatlımmm?

inşallah güzelim bekleyip görücez bakalımm.
şuan 6 aylık okul parası yatırdı atlım. yani en iyi ihtimal 5 ay daha orda. ama bide iş teklifi aldı. ne olucağı belli olmaz yani. 5 ayda olabilir 5 yılda

ayy bende bugün beğendiğim evlerin resmini koyucaktım iyi ki koymamışım yaa. sen evlende ondan sonra koyarıız
ben senin evini çok merak ediyorum pembiş. foto koyucaksın dimi düğünden sora
benim hep hayalim bahçeli ev. hatta Allah izin verirse müstakil dubleks bi ev yani.
bahçenide koyarsın artıkk

Bende işe yaramaz sanıyordum gliss'te, ama watsons'a bir girdim elim kolum dolu çıktım Çok memnun kaldım saçlarım öyle sönüktü ki anlatamam ablam bugün ne yaptın saçlarına ne sürdün bende alayım diyor

Aslında bende bitkisellerden yanayım,zaten saçlarım mefta Umarım sende yararını görürsün kullandıklarının

inşallah güzelim bekleyip görücez bakalımm.
şuan 6 aylık okul parası yatırdı atlım. yani en iyi ihtimal 5 ay daha orda. ama bide iş teklifi aldı. ne olucağı belli olmaz yani. 5 ayda olabilir 5 yılda

Anladım tatlımmm beraber beklicez demek ki sevgülülerimizi Ama benim durum daha da kötü telefon kısıtlı olucak askerde

Koyarım tabi resimleri balıımm şirin bir bahçem var artık kedimizle köpeğimizide salıp fotoğrafı çekip atarım sizee Benim bu yeni evimde dubleks canım,çok beğenerek aldık bu evi kiralık evlerde beğendik çok ta guzellerdi ama kira derdi olmasın diye müstakil tercih ettik :) Darısı senin başına. Izmire gelirseniz uğrayıverin banaa

Koy kız bişey olmaz. Ev dizilmiştir zaten, pembişe de ilerisi için fikir olur Merak ettim ben dee bayılırım resim bakmaya
Benim bahçeli ev hayalim şimdilik askıya alındı Haftasonu aşkımla konuşuyoduk, yok böcek olur yok camı açamayız yok
pahalı olur diye diye caydırdı şimdilik bahçeli ev fikrinden Ben de terasta direttim ama, olsun da terasa da razıyım
Ne de olsa ilerde bahçeli evimi aldırırım bi şekilde O şimdilik kendini avutsun bahçe olmicak diye

Watsosnssss benim aşkımmmmmm Ben de girdimmi kendimi kaybediyorum tatlım Gliss in siyah serisinin onarıcı
serumu var bende çok memnunum canım. Şampuandan memnun kaldıysan diğer ürünlerini de deneyebilirsin,iyi gelecektir

Saol tatlımmmm biraz kullanayım da sonucu paylaşırım

Ay ne güzel yaaa mutlulukla oturun inşallah evinizdeee
Bahçe demişkennnn dayanamıyorummmm veeee:
(çeyiz değil zaten bu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…