- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.141
Koyarım tabi resimleri balıımmşirin bir bahçem var artık kedimizle köpeğimizide salıp fotoğrafı çekip atarım sizee Benim bu yeni evimde dubleks canım,çok beğenerek aldık bu evi kiralık evlerde beğendik çok ta guzellerdi ama kira derdi olmasın diye müstakil tercih ettik :) Darısı senin başına. Izmire gelirseniz uğrayıverin banaa
Koy kız bişey olmaz. Ev dizilmiştir zaten, pembişe de ilerisi için fikir olurMerak ettim ben dee bayılırım resim bakmaya
Benim bahçeli ev hayalim şimdilik askıya alındıHaftasonu aşkımla konuşuyoduk, yok böcek olur yok camı açamayız yok
pahalı olur diye diye caydırdı şimdilik bahçeli ev fikrindenBen de terasta direttim ama, olsun da terasa da razıyım
Ne de olsa ilerde bahçeli evimi aldırırım bi şekildeO şimdilik kendini avutsun bahçe olmicak diye
Watsosnssss benim aşkımmmmmmBen de girdimmi kendimi kaybediyorum tatlım Gliss in siyah serisinin onarıcı
serumu var bende çok memnunum canım. Şampuandan memnun kaldıysan diğer ürünlerini de deneyebilirsin,iyi gelecektir
Saol tatlımmmm biraz kullanayım da sonucu paylaşırım
şu fotoğrafları kalp şeklinde yapıştırma olayını ben sevgilim gelince yapıcamda. size de fikir olur belki diye ekledim
bide şu pembe cibinlik varya hani baş kısmında kalp var ona bayılıyorum. fincan da koydumm
Bayıldımmmmm zulana tatlımmmmZevklerimiz neredeyse birebir aynıııı
Hayali süslü kızına daa öldümm bittimmmmm bayıldımmmmBenimki daha az
süslüAğzı burnu yanakları falan tamam da gözlerinin maviliği bozuyo işi,
benden mavi gözlü bebiş olma ihtimali sıfır
Eki Görüntüle 546259
Hepsi ayrı ayrııı çok güzel canım.Fotograf benim zulada da vardı çok güzel bir fikir ama beceriksiz
ben hayatta yapamam öyle düzgün bir kalp
bi ara sende koy sendeki resimleri hayatım. ekliyim bende arşivime lazım olcak ileride.
ayy senin kızında çok tatlı yaww.
ailede hiç yokmu renkli gözlü canım ?
yada sevgilinin ailesinde felan.
benim sevgilimde kahverengi gözlü ama bizim aile hep renkli olduğu için belki bi ihtimal diyorum
budaa diğer kızımm
Eki Görüntüle 546265
harikalar yaaa. zevklerimiz aynı gerçekten de.
bide ben patchwork mobilyalarıda çok seviyorum ama hepsi bir arada olunca çok göz yorar. kullanılıcaksa eğer tek bir parçası kullanılmalı bence.
Koltuklardan pek hoşlanmıyorum ama avizeler, şifonyerler, minderler ve örtülere bayılıyorummm yaa harikalarrrrr
Beyaz koltuğa bayılıyorum ben özellikle canım. Hem her renk ve modele yakışıyo hem de çok şıkkkkHatta bi konu açmıştım beyaz koltuklu dekorasyon önerileri diye Baya resimler var
avizeleri bende çok beğeniyorum yaa.
hemen bakıyorum beyaz koltuk konusuna canım.
bende mesela şey seviyorum. iki koltuk beyaz sa iki koltuk pembe olsun mesela yada mavi de olabilir. ve renk renk kırlentler
Aynen canım mesela çok açık pembeyle çok çok açık yeşil koltuklar inanılmaz yakışıyoBir de uygun renkte yastıklarla falan
Offff ev dizesim geldi resmennnnn
benimde yaaa. bunlara baktıkça bizim eve sarıyorum. anne şöyle koltuk alalım. baba şurayı şöyle yapalım diye. odama yeni fon perde diktirdim. çiçekli. babam gördü diyoki kızım hayret english home koltuğu almamışsın
Ben kıyafet ve kozmetiğe sardım dekorasyonla ilgilenmemek içinOdama sürekli olarak süslü kutu ve sepetler alıyorum
sadece yoksa babam atar evdenİstikbalden ortancalı yatak örtüsü aldım bi de pembiş beyazdan hevesimi almak için
ayyy hep kutular sepetler sevgilim alırdı bana yaa. bak aklıma geldi yineeolsun ordanda alır getirir yinee.
ooh ne güzel yaa. bende değiştiricem yatak örtümü.
bu ara kilo vericem diye pek fazla kıyafet almıyorum ben
kozmetik içinde para biriktiyorum şu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?