- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.161
Ben aşkımın aldığı kutuları kullanmaya kıyamıyorum yaa bazamın altında duruyolar boş boş
Kız sen kaç kilosun kiiii? Asıl benim kilo verme çalışmalarına başlamam lazım ama nerdeeeeee
Evde boş boş oturdukça abur cubura sarıyorum, 57 kilo oldum
Canım. Ben 1 sene önce 53 kiloydum. Sonra kortizon kullanmak durumunda kaldım. Ardından polikistik over için doğum kontrol hapı derken 66 kilo oldum. 1 bucuk ayda 5 kilo verdim. Şuan 61 kiloyum canım. Göbeğim gitti ama popom kim kardashian ınki gibi kocaman duruyo
Bu arada sevgilimle konuştuk bugün. Ben geçen gün markete giderken ona haber vermemişim de ona kızmışmış. Bende gerek duymadım alt tarafı markete gttim. Sanki gezmeye gitmişim dedim. Oldu yaa tuvalete gderkende haber veriyim bu da yeni çıktı neyse. Sonra geri vites yaptı ben kızınca
İşte gelince seni şuraya götürcem şöyle yapcaz böyle yapcaz dedi felan. Şubatta gelicem diye söz verdi. Mart ayında burda çince sınavına giricek. Eğer geçerse bi daha gitmiyicek. Hayırlısı olsun bakalım ne olucak
Ben de PKO luyum tatlım yaaaa9yıldır Diane35 kullanıyorum düşün yani halimi. Çok zor kilo veriyorum:26:
Popom normal benim de, büyük ama abartılı değilAma göbüşüm 3 aylık hamile gibi Yediklerime dikkat etmeye
başladım, umarım biraz doparlanırım
Hayırlısı olsun tatlışım inşallah geçer sınavııı da döner sana aşkınnnAranızın düzelmesine de sevindim canım, uzakta
ya senden o yüzden ufak şeyleri takmasına da kızmaaa, aklı sende ne de olsa merak eder
9 yıldır mıııben 4 aydır kullanıyorum diane 35 i ama beni mahvediyo. Çok mide bulantısı yapıyo. İki ay sonraki kontrolde değişmezse ilacımı bırakmayı düşünüyorum ben canım.
Hoşgeldin tatlımmmEvet tatlım aynen de 9 yıl oldu ortaokul son sınıfta regl olmaya başladığımdan beri kullanıyorum.
Acayip sancılı oluyodu geceleri uyuyamıyodum, her gece tıs tıs tıs acile götürmesi gerekiyodu çilekeş babamın
3-4 sene kullandıktan sonra baktım kilo almaya başlamışım bi ara bıraktım ilacı ama aynen regl düzenim bozuldu, olmamaya
başladım ben de mecburen devam ettimKilo yapıyo ama bunun yanında iyi etkileri de yok değil tabi. Cildime çok iyi
geldi, ağrılarım geçti, günü gününe regl oluyorum. Ah bi de göbek ve simidim gitti
Hoşgeldin tatlımmmEvet tatlım aynen de 9 yıl oldu ortaokul son sınıfta regl olmaya başladığımdan beri kullanıyorum.
Acayip sancılı oluyodu geceleri uyuyamıyodum, her gece tıs tıs tıs acile götürmesi gerekiyodu çilekeş babamın
3-4 sene kullandıktan sonra baktım kilo almaya başlamışım bi ara bıraktım ilacı ama aynen regl düzenim bozuldu, olmamaya
başladım ben de mecburen devam ettimKilo yapıyo ama bunun yanında iyi etkileri de yok değil tabi. Cildime çok iyi
geldi, ağrılarım geçti, günü gününe regl oluyorum. Ah bi de göbek ve simidim gitti
Bende iki ay üç ay hiç adet olmazdım canım. Öyle gittim de öğrendim. Benim cildimde hiç değişiklik olmadı yaa. Ama gercekten çok düzenliyo. Ben önceden üç ay olmazken şimdi 25 günde bir kesin oluyorum. Ama işte kilo ve mide bulantısı yapması çok kötü.
Bana da mide bulantısı yapsaydı yaa hiç olmazsa o bahaneyle az yemek yerdim
Benim midem çok hassastır. Herşeyden midem bulanır kusarım felanbeni bitiriyo yaa. Her alşam 10 da içiyorum ilacı 11 de kusmıyım diye uyumaya felan gidiyorum
Ben de ilk başladığımda tesadüfen akşam 7 de içmiştim, o gün bugündür hep 7 de içiyorum değiştirmedim saati
Alıştım da zaten ilaç başucumda olmayınca garipsiyorum
Diğer pc yi açınca ordaki zulayı da patlatcam canım, orda da resimlerim varrrrDiğer kızlarım ordaymış
megersem
ya kızlar balığıma bi hallder oldu anlar mısınız bu konulardan..?
Ne oldu canımm. Ben balık besliyorum. Nesi var. Bide cinsi nedir.
alfa cinsi.. şu renkli küçük balıklar var ya kadehlerde satılıyor genelde.. ve tek yaşıyor.. ben yem vermeyi unuttum dünbugün bi baktım yan dönmüş öldü sandım ama kaba tıklatınca baktım ölmemiş.. hemen yem verdim hızlı hızlı yedi hepsini.. ama sonra yine yan döndü.. yan yüzgeçlerini kullanıyor biraz yüzüyor ama kuyruğu yüzerken hep suyun yüzeyine doğru çekiliyor.. oda bi süre sonra pes edip kendini bırakıyor..
Hava motoru filtresi felan varmı canım yoksa fanustamı besliyosun. Fanustaysa bi suyunu değiştir istersen belki oksijeni azalmıştır. Yada pipetle hava üfle birazcık. Onun dışında mesela karnında felan içe doğru çökme varsa iç parazit olmuş olabilir. Onunda mürekkep gibi bi ilacı var. Bide naftalin gibi tuz atılıyo akvaryumun içine.
fanusta canım.. ilk zaten yem verip suyunu temizledik.. şimdi pipetle hava üfledim dediğin gibi sen yazınca.. ama karnında çökme var onu farkettim sen diyince.. aquashoplarda var mıdır onun ilacı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?