- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.181
Vardır mutlaka canım. Hatta mahalle aralarındaki kuşçu tarzındaki yerlerde de oluyo. Büyük ihtimal iç parazit olmuştur. O damlayla tuzdan verirler zaten söylersen. İyi geliyo onlar. Bende 3 tane kocaman akvaryum vardı ama şuan tek e düşürdük sadece yunus ve sarı prensesler var. Benim yunuslarımda hep iç parazit oluyolar karşı komşumda akvaryumcu ordan biliyorum.
hadi ya inşallah dayanır o zamana kadar.. yarın gidip alırım bende durumu da anlatırım çok sağol canım ya valla baya yardımcı oldun..
After hoşgeldin tatlımm
İnşallah canımm. Ama bu cins balıklar dayanıklı oluyolar bildiğim kadarıyla. Ben akvaryumu temizlerken yunusları kaymar suya düşürdüm bi kere öldüler sandım kovaya koydum bi saat sonra kendilerine geldiler.
Ne demek hayatım. Ne zaman bi sorun olursa yardımcı olurum.
hoşbulduk canım. nasılsın iyi misin
dayanıklı mı ? valla bu en uzun yaşayanı 1 sene olavak neredeyse öbürleri 3-4 ayda ölmüşlerdi..
balıklar ilginç hayvanlar ya :)
Çok şükür iyi olmaya çalışıyorum canım. Sende ne var ne yok.
Fanusta bir sene iyi yaşamış yaa.
Benim bi papağan cikletim vardı küçücükken aldım büyüyünce akvaryumun yarısını kapladı. Bi ara resmini koyarım. 4 sene yaşadı yaa azman
Bildiğin gibi canım. Değişen bişey yok. Çan çin çon nasıl gidiyor :)
vuuuu maşallah :) ya bu arada alfa yazmışım ama betaydı balığın cinsi panikten öyle hatırlamışım
ha alfa ha beta canımm
Arada uzaklık olunca olur öyle ufak defek atışmalar. İdare edin birbirinizi. Biz erteledik askerliği. Seneye düşünüyor bakalım şimdilik. Şubata az kaldı :) İnşallah geçer sınavını çince nasıl ilerletmiş mi
Gittiğinden beri ilk defa tartıştık ama uzun sürmedi Allah tan hemen aldı gönlümü
Gideli daha iki ay oldu. Şubata çok var gibime geliyo. Şubatta da doğum günü var aşkımın.
Hayırlısı olsun canım. Ne kadar geç o kadar iyi yaa
Galiba öğrenmiş bişiler konuşuyo felan ama tabi ben anlamıyorum. Anca üç beş kelime öğrendim ben
O da arkadaşıyla hep problem yaşıyo yavrum yaa. Odada donla yada donsuz geziyomuş çocuk
aman kafa kalmadı ki :) iyi güldüm ama kendime :)
sen nasılsın neler yapıyosun bu arada ? kuzenlerin nasıl oldu?
hahaha :)))) yazık ya. değiştiremiyor mu oda arkadaşını? budist felan mı?
Evde oturuyorum canım. İş bulamadım hala. İki gün modelistlik kursuna gidiyorum yürüyüş olsun diye.
Birinin bacağına platin takıldı canım. Diğeride yoğun bakımda her yeri kırık olduğu için her gün bi yerini ameliyat edicekler.
Ama çok şükür yaşıyolar ya ona seviniyoruz.
inşallah bi an önce düzelirler canım insan sağlığını kaybedince değerini daha iyi anlıyor valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?