Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ay sorma bende elseve ın sac spreyını aldım oda bayagı bastırıyo kokuyu...birde bnm normalde saclarm kıvırcık ama duzlestrmekten eskısı gibi olamıyordu bukleler tulerık duruyordu bu sprey sacımın doğal lülesini de geri getirtti saclarınız kıvırcıksa tavsıye ederım spreyı...
bende gece gece yastıgıma sınmıs kokusu burnum alıyo o sınamekıyı hemen bı hışımla yastıgı değiştiriom küfrede ede
yalap şap mı pis seni insan bi kaç kez lifler kendini

aman bacım bu saatte üşenmeyıp dus aldıgıma bak sen halvete girmeyecem ya

olsun cnmm birbiirimize yardımcı olalımda önemli olan oo

Aynen Cnm
Neyse ben yatiym findiklar fistiklar, erken kalkicam
Bu arada benim kürüm hic kokmuyo , badem yagi kokuyo acaba bemix yok diyemi kokmuyo ben avusturyada oldugumdan vitamin B komplex Ampul kirip yapiyorum demekki o yüzden kokmuyorum
:26:

zaten alacak yok da
almaya niyetlenen olursa bi sana gönderirim izin vercen mi bakalım beni ona vericekmisin hem hemşehriymişizde kolay olur
evet önce benden izin alacaksn bakalım seni verecek miyimm belkide hiç vermem yani orası benım takdirime kalmışşş bak burda ajanımda varr ona göre akıllı ol salarım üstüne gwenii

evet cnm zaten asıl kokan bemix iyi geceler tekrar beklerim görüşürüz

kızzzzz bu saatte banyo yapılırmı hic

aman sanki halvete girsen duşa mı girceksin pehhh bi kadın ancak süsü püsü için bu saatte duşa girer zavallı erkeklerde onlar için süsleniyoruz sanarlar aslında herşey kendimizi diğer kadınlara beğendirme çabası bu da kanıtlanmış zaten püff

kızlar buarada 3. sandviçimi yapmaya gıdıyorum bırı bana dur desın yahuuuuu.....
her gece her gece sızle konusurken bı yandan bu iştah patlaması cok canımı sıkıyo dayanamıyom gıdıom yapmaya valla

ben bi dönem elsev arginine etkili şampuanla saç kremi kullandım saçlarım ikinci gün yapış yapış tiftik tiftik oluyodu o yüzden korktum elsevin ürünlerinden bana yaramamışta olabilir tabii ne kadara aldın spreyi nasıl bişey:26:

canım valla bemıks olmasada bana sınamekı kokusuda cok gelıo buram buram
iyi gecelr bu arada tatlım

aynen loreal elseve bende kullandım iki yıl önce kırmızı boyalı saçlar için saçlarımı bi kepek yaptı pir yaptı bir türlü kurtulamadım hala biraz kaldı yani

canım 7 liraydı sanırsam baska seylerde aldım toplu verdım ucretı ama 7ydi 7ydi..olabılır canm herkese yaramaz belkı....

yahuuu sacıma kür uygulamasam bu saatte yıkanmam bacım

kızlar yaaaa sızlerı konusurken hayal etmek ıstıyorum kendınızı tarıf etsenıze yada kıme benzıyorsunuz ünlülerden
semıramıs senı bılıyoruz gercıde resımlerden

valla beni benzetiikleri unlu sayısı cok degisiyor saclarım kahveyken beren saat derlerdi siyahken evanescence grubundaki kıza bi ara biri rihanna dedi bengü diyen oldu yani hayal etmen cok zor gorunuyor

evet ya bunu bende merak ettim açıkçası yazın bakalm kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…