- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.301
bundan sonra sen benimsin atractive kimse alamaz senı bendennbir sevgilim yok ki onun bebeği olayım
neyse şimdilik idare edeyim senin bebeğin olayım hadi bakalım
bundan sonra sen benimsin atractive kimse alamaz senı bendenn
ay sorma bende elseve ın sac spreyını aldım oda bayagı bastırıyo kokuyu...birde bnm normalde saclarm kıvırcık ama duzlestrmekten eskısı gibi olamıyordu bukleler tulerık duruyordu bu sprey sacımın doğal lülesini de geri getirtti saclarınız kıvırcıksa tavsıye ederım spreyı...kız o kokuyu bilmez miyimmm tişörtüm yıkansada o koku çıkmıyo vallabende elidorun saç kremi var onu sürünce koku kalmıyo pek şuan kokladım saçımı elidor kokuyo sadecee kokusu sinamekeye göre daha keskin oldugu için olabilirr
yalap şap mı pis seni insan bi kaç kez lifler kendini
olsun cnmm birbiirimize yardımcı olalımda önemli olan oo
evet önce benden izin alacaksn bakalım seni verecek miyimm belkide hiç vermem yani orası benım takdirime kalmışşş bak burda ajanımda varr ona göre akıllı ol salarım üstüne gweniizaten alacak yok da
almaya niyetlenen olursa bi sana gönderirim izin vercen mi bakalım beni ona vericekmisin hem hemşehriymişizde kolay olur
evet cnm zaten asıl kokan bemixAynen Cnm
Neyse ben yatiym findiklar fistiklar, erken kalkicam
Bu arada benim kürüm hic kokmuyo , badem yagi kokuyo acaba bemix yok diyemi kokmuyo ben avusturyada oldugumdan vitamin B komplex Ampul kirip yapiyorum demekki o yüzden kokmuyorum:26:
ay sorma bende elseve ın sac spreyını aldım oda bayagı bastırıyo kokuyu...birde bnm normalde saclarm kıvırcık ama duzlestrmekten eskısı gibi olamıyordu bukleler tulerık duruyordu bu sprey sacımın doğal lülesini de geri getirtti saclarınız kıvırcıksa tavsıye ederım spreyı...
bende gece gece yastıgıma sınmıs kokusu burnum alıyo o sınamekıyı hemen bı hışımla yastıgı değiştiriom küfrede ede
aman bacım bu saatte üşenmeyıp dus aldıgıma bak sen halvete girmeyecem ya
ay sorma bende elseve ın sac spreyını aldım oda bayagı bastırıyo kokuyu...birde bnm normalde saclarm kıvırcık ama duzlestrmekten eskısı gibi olamıyordu bukleler tulerık duruyordu bu sprey sacımın doğal lülesini de geri getirtti saclarınız kıvırcıksa tavsıye ederım spreyı...
bende gece gece yastıgıma sınmıs kokusu burnum alıyo o sınamekıyı hemen bı hışımla yastıgı değiştiriom küfrede ede
evet önce benden izin alacaksn bakalım seni verecek miyimm belkide hiç vermem yani orası benım takdirime kalmışşş bak burda ajanımda varr ona göre akıllı ol salarım üstüne gwenii
ben bi dönem elsev arginine etkili şampuanla saç kremi kullandım saçlarım ikinci gün yapış yapış tiftik tiftik oluyodu o yüzden korktum elsevin ürünlerinden bana yaramamışta olabilir tabiiay sorma bende elseve ın sac spreyını aldım oda bayagı bastırıyo kokuyu...birde bnm normalde saclarm kıvırcık ama duzlestrmekten eskısı gibi olamıyordu bukleler tulerık duruyordu bu sprey sacımın doğal lülesini de geri getirtti saclarınız kıvırcıksa tavsıye ederım spreyı...
Aynen Cnm
Neyse ben yatiym findiklar fistiklar, erken kalkicam
Bu arada benim kürüm hic kokmuyo , badem yagi kokuyo acaba bemix yok diyemi kokmuyo ben avusturyada oldugumdan vitamin B komplex Ampul kirip yapiyorum demekki o yüzden kokmuyorum:26:
kızzzzz bu saatte banyo yapılırmı hic
ben bi dönem elsev arginine etkili şampuanla saç kremi kullandım saçlarım ikinci gün yapış yapış tiftik tiftik oluyodu o yüzden korktum elsevin ürünlerinden bana yaramamışta olabilir tabiine kadara aldın spreyi nasıl bişey:26:
aman sherlock gweni salma üstüme korkarım
aman verme ya gitmeye niyetli değiim zaten
niye yapılmasın ben sana demedim mi kız orasını burasını köpürtecek diyeayy koptum bu gece yaaa biri beni durdursun HELPPPPP
bu aksam çok gülüyorum ya hayırlısı bakalımaman sherlock gweni salma üstüme korkarım
aman verme ya gitmeye niyetli değiim zaten
canım 7 liraydı sanırsam baska seylerde aldım toplu verdım ucretı ama 7ydi 7ydi..olabılır canm herkese yaramaz belkı....
yahuuu sacıma kür uygulamasam bu saatte yıkanmam bacım
kızlar yaaaa sızlerı konusurken hayal etmek ıstıyorum kendınızı tarıf etsenıze yada kıme benzıyorsunuz ünlülerden
semıramıs senı bılıyoruz gercıde resımlerden
evet ya bunu bende merak ettim açıkçası yazın bakalm kızlarrcanım 7 liraydı sanırsam baska seylerde aldım toplu verdım ucretı ama 7ydi 7ydi..olabılır canm herkese yaramaz belkı....
yahuuu sacıma kür uygulamasam bu saatte yıkanmam bacım
kızlar yaaaa sızlerı konusurken hayal etmek ıstıyorum kendınızı tarıf etsenıze yada kıme benzıyorsunuz ünlülerden
semıramıs senı bılıyoruz gercıde resımlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?