- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.321
canım 7 liraydı sanırsam baska seylerde aldım toplu verdım ucretı ama 7ydi 7ydi..olabılır canm herkese yaramaz belkı....
yahuuu sacıma kür uygulamasam bu saatte yıkanmam bacım
kızlar yaaaa sızlerı konusurken hayal etmek ıstıyorum kendınızı tarıf etsenıze yada kıme benzıyorsunuz ünlülerden
semıramıs senı bılıyoruz gercıde resımlerden
valla beni benzetiikleri unlu sayısı cok degisiyorsaclarım kahveyken beren saat derlerdi siyahken evanescence grubundaki kıza bi ara biri rihanna dedi bengü diyen oldu yani hayal etmen cok zor gorunuyor
ben aşağı yukarı senın nasıl bi tipte oldugunu hayal ettim yuvarlak yüzlüsün iri gözlerin var bence beyaz tenlisinnbeni o kdar çok ünlüye benzettiler ki hayal etmen imkansız bir de hep birbirinden bağımsız ünlülere benzetiyorlar hahaha her gün başka birimiyim ne
ailem sibel canın gençlik haline benzetiyor şu 10 yıl önceki hali gibi işte
geçenlerde amcamın karısıda oya aydoğanın gençlik haline benzetti mesela
diğer daha bissürü kişiye benzetiyolarda işte aklıma gelmiyor şuan
özendim bende yazıcam bananebenide son zamanlarda nerdeyse herkes begüm kütüğe benzetiyo ya çok güzel kadın ama benım onunla pek alakam yok diye düşünüyorum nedensee kuzenim araf zamanındaki başroldeki kıza benzetiyo sevgilim hadiseye benzetiyodu özellikle sarışınken sanki karşımda hadise var diyodu koyu renk saçlı hallerimide fahriye evcene benzetiyodu valla bende anlamadım ciddi anlamda kime benzediğimi
benı genelde bırbırıne yakın tıplere benzetıyorlar cindy Tülin şahın Alessandra ambrosıo
gercı bırde nez, oylum talu ,beren saat dıyenlerde var bu da ayrı bı kategorı tabı
ama bunların ıcınden en cok tülin şahin dıyorum ben aynaya bakınca
düşün tatlım merak ettım kim diyeceksinben benzeticem seni dusunmekteyim biri varda cıkaramadım
yok ya tulin sahin alessandra olmadı ama kıskandım
ben aşağı yukarı senın nasıl bi tipte oldugunu hayal ettim yuvarlak yüzlüsün iri gözlerin var bence beyaz tenlisinn
ben soylimmi kime benzedigini
bak bu kız cnm Eki Görüntüle 391488
ben aşağı yukarı senın nasıl bi tipte oldugunu hayal ettim yuvarlak yüzlüsün iri gözlerin var bence beyaz tenlisinn
hoşgeldın bacım süle bakalım
anaa nerden tahmin ettin kız
evet yuvarlak yüz,iri ve mavi gözler,ve beyaz ten
hoşgeldin tweetcim ne söyleyeceğini biliyorumm ahhh keşke onun kadar güzel olsaydımm kırk kere göbek atardım vallaben soylimmi kime benzedigini
atractive siyah uzun saclı ince dudaklı cekik gozlu bugday tenli bi kızhayallerimde oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?