Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

beni o kdar çok ünlüye benzettiler ki hayal etmen imkansız bir de hep birbirinden bağımsız ünlülere benzetiyorlar hahaha her gün başka birimiyim ne
ailem sibel canın gençlik haline benzetiyor şu 10 yıl önceki hali gibi işte
geçenlerde amcamın karısıda oya aydoğanın gençlik haline benzetti mesela
diğer daha bissürü kişiye benzetiyolarda işte aklıma gelmiyor şuan

valla beni benzetiikleri unlu sayısı cok degisiyor saclarım kahveyken beren saat derlerdi siyahken evanescence grubundaki kıza bi ara biri rihanna dedi bengü diyen oldu yani hayal etmen cok zor gorunuyor

hahaha canım hakkaten hayal etmem zor gorunuyor

atractive senınde ayrı tıpler nolucak sımdı

siz kime benzetıyorsunuz pekı

özendim bende yazıcam banane benide son zamanlarda nerdeyse herkes begüm kütüğe benzetiyo ya çok güzel kadın ama benım onunla pek alakam yok diye düşünüyorum nedensee kuzenim araf zamanındaki başroldeki kıza benzetiyo sevgilim hadiseye benzetiyodu özellikle sarışınken sanki karşımda hadise var diyodu koyu renk saçlı hallerimide fahriye evcene benzetiyodu valla bende anlamadım ciddi anlamda kime benzediğimi

ben aşağı yukarı senın nasıl bi tipte oldugunu hayal ettim yuvarlak yüzlüsün iri gözlerin var bence beyaz tenlisinn

benı genelde bırbırıne yakın tıplere benzetıyorlar cindy Tülin şahın Alessandra ambrosıo

gercı bırde nez, oylum talu ,beren saat dıyenlerde var bu da ayrı bı kategorı tabı
ama bunların ıcınden en cok tülin şahin dıyorum ben aynaya bakınca

ben benzeticem seni dusunmekteyim biri varda cıkaramadım

yok ya tulin sahin alessandra olmadı ama kıskandım

atractive siyah uzun saclı ince dudaklı cekik gozlu bugday tenli bi kız hayallerimde oyle

o nasıl tahmin kız tam tersimi anlattın koyu kahve saçlarım var ve kıvırcık,çekik gözlüğ de değilim aksine iri gözlüyüm annem hep badem gözlüm diye sever ince değil dudaklarım ama küçükufacık diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…