Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Sıkılıyorum yaaa görüşmelerimden hala cevap yok Çalışmak istiyorum artıkkk.
Olmadı kursa falan gideyim istiyorum ama kesinleşen bişey de yok ki:26:

Aynı durum bende de var canımm. Çağıran yerlerde antin kuntin yerler. Kurumsal bi yer istiyorum. Ama kendi bölümümle ilgili zaten doğru düzgün iş yok. Ne olucak bilmiyorum.

Aynı durum bende de var canımm. Çağıran yerlerde antin kuntin yerler. Kurumsal bi yer istiyorum. Ama kendi bölümümle ilgili zaten doğru düzgün iş yok. Ne olucak bilmiyorum.

Ayyynennn aynnnennnn.Gel kapı kapı gez bireysel emeklilik sat diyolar bana da tencere tavacı gibi
Kardeşim o kadar yıl niye okudum ben, okumadan da yapardım onu. Ama bi tutturmuşlar deneyim de
deneyim Sanki deneyimi markette satıyolar

He yaa. Bende anlamıyorum her yer deneyim deneyim diyo bu kazananlar nerde kazanıyo deneyimi
Ee bizi kimse işe almazsa biz nerde deneyim kazanıcaz o zaman.

He yaa. Bende anlamıyorum her yer deneyim deneyim diyo bu kazananlar nerde kazanıyo deneyimi
Ee bizi kimse işe almazsa biz nerde deneyim kazanıcaz o zaman.

Yapıcak bişey yok malesef kıytırık da olsa başlicaz bi yerden tatlım:44:
Ben şu yirmilik dişlerimi bekliyorum, onları çektirim de biyerden başlicam
artık. Benimki de askere gidicek zaten başına ekşiyeceğim kimse de olmayacak
sıkılırım valla evde

mrb kızlar bzde 4 seneyi bitirdik okul flan şimdi askere gitcek aralıkta gene hasret çekcez ya okuldaykende uzaktı ne zamn kavuşcaz biz

puffiness canım dün sabah kalktım gidip ilaç alacaktım baktım balığım düzelmiş :) çok sevindim tekrar çok teşekkür ederim sana :)

Ben burdayım da ya geyik yapıyorum ya da şafak attırıyorum
buraya bakıyorum her gün kimse olmuyor

Valla bende her gün sitedeyim ama buraya bakıyorum kimsecikler yok bende o başlık senin bu başlık benim geziyorum :)
Yok saç bakımı yok makyaj yok bilmem ne :)
Bu aralar kendimi beğenmiyorum sanki :)
Saçlarım her zaman ki gibi keçilik yapıyor bana istediğim gibi eyeliner çekemiyorum vs aylak insanım işte ne yapsam diye şaşırıyorum :) 1.5 saat sonra sevgilim işten çıkıcak yine yanına gidicem zaman çabuk geçse bari:)

hahahha kız depresyonda mısın
eyeliner aşığıyım ben sürmeden çıkmam dışarı

hahahha kız depresyonda mısın
eyeliner aşığıyım ben sürmeden çıkmam dışarı

:)) yok kız depresyonda değilim hatta uzun zamandır olmadığım kadar mutluyum bi kaç aydır :) ama saçımla sorunlar yaşarım her zaman zaten ama bu aralar pek bi inatçılar bi türlü şekil almıyorlar :) öncedende zorla bi şekle girerdi ama şimdi pek bi asiler
Eyelinersız bende çıkmam ama sorun şu ki göz şeklime uygun tam olarak istediğim gibi çekemiyorum
Çirkinmi oluyor çektiğim hayır ama istediğim o şekilde değil :)
Sanırım biraz beceriksizim
Birde bu aralar saçımın rengini değiştirmeyi düşünüyorum sürekli bi araştırma içindeyim :)

kız benim saçlarda pırasa gibi dümdüz bende doğal yollardan hafif dalga vermeye çalışıyorum maşa kullanmıyorum öyle çok nadir yani
bende saçlarımı boyamayı düşünüyorum da işte kafamda bi renk yok en son gökkuşağı gibi rengarenk yapıcam o olacak

Yaa bende yeni jel eyeliner aldım ama bi türlü çekemiyorum ki. Göz kapağımdamı bi gariplik var anlamadım bi tuhaf duruyo. Bide ben sarışınım ya gotik gibi oluyorumm sanki sürünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…