Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Güzel güzel heveslensin böyle

Benimde hoşuma gitmedi değil ama şuan olmaz yanii. O da benim erken diyiceğimi bildiği için bana söylemiyodur minik kuşum yaa. Babamdan da ödü kopuyo hee uzaktan bile görse strese giriyodu yavrumm

Tatlım ya en azından adı konsun nolcakki... ? Hem o çinde. Taksın yüzüğünü sende tak..

Tatlım ya en azından adı konsun nolcakki... ? Hem o çinde. Taksın yüzüğünü sende tak..

Hayatim bizim yuzugumuz zaten var. Daha 2 sene once almistik ama ilk bikac zaman taktik sonra ben cikardim. Unutuyorum takmayi taksamda sıkıntı basıyo. Ben daha simdiden aileler karissin istemiyorum. Cok yuz goz olmak istemiyorum.
Eski yuzuklerimizi takariz artik yaa

Anladım canım hayırlısı yaa siz ne zaman isterseniz tabi erken daha :)

neden engellemişlerki hayırdır??

Aaa niye engellemişler. Çok saçma yaa.

Ay bilmiyoru ki kizlar ;-) giremiyorum yurttan
Mesela dizi film izlenen sitelere de giremiyoruz

Ya puffines yapin kiz soz super olur yaaa

Kuzum sizlerin yaslar kac? Mezuniyet durumlari nedir ?

Ben 20 o 22 yasında hayatım yaa. 2 yıllık radyo tv bitirdik ikimizde. Ben aöf ye geçtim şimdi biliyosun o da orda işte. Ben hala kafama göre bi iş bulamadım. Ona iş teklifi geliyo ama ne yapıcağına karar vermedi daha. Mesela gelseler söz takmaya babam sorcak ne iş yapıyosun evin varmı bilmem ne. Bi arabası var başkada bişeyi yok. Babam beni vermez valla. Hadi işi gücü geçtim daha askerliğini yapmadı.

Aa yollarim tabi hem yeni bi video daha yukledim onu da yollayim

Senin kuzenlerin nasil oldu kuzum?

Ben de burayi ozledim kudurdum ya giremiyorum fruma diye

Canım birisi taburcu oldu bacakta platin vardı işte. Diğeri uyanmıştı konuşmuştu ama hala yoğun bakmda.

Bende dedim kendime berceste kaç gündür giremiyo fazla napar eder girer bugün diye

Hmm haklisin tatlim ya

Ben de babama evlenmek istiyom dedigimde once is sahibi olun demisti

biz doğru düzgün iş sahibiyiz de noluyo sanki, 22 oldum hala evin küçük kızı olarak görüyor.öyleyim de yani ciddi adım atmaya engel mi, hemen evlenmiyoruz 1 yıl sonra diyoz.yok senin var daha deyip yanaşmıyorlar bu topik beni anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…