Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

atractive siyah uzun saclı ince dudaklı cekik gozlu bugday tenli bi kız hayallerimde oyle

gwencooper canım sende bana su avatarındakı kızla aynı goruntudeymıssın o tipteymıssın gb gelıo bana nedense

bnı nası tahmın edıyodunuz marı cırkın ezık bı tıp mı gozluklu mu guzel mı esmer mı sarısın mı

hııı oyum ben evet evet oyum

valla ben hep avatara gore canlandrdım zaten sende tülin sahin dedin

sen hiç çirkin olur musun yaa sen sarısın ya da kumralsın bence ayrıca etkileyici bakıyosun yüzün yuvarlakk ela olabilir diye tahmın edıyorum göz rengini

ben seni avatarında ki kıza benziyomuşsun gibi hayal ettim nedense
kumral,kahverengi gözlü

hııı oyum ben evet evet oyum

valla ben hep avatara gore canlandrdım zaten sende tülin sahin dedin

bende genelde hatunlarda avatarla baglantı kurarım kendılerıne yakın tıplerı secerler dıe dusunurum..
dertlı derlı konularımı acmamıs olsam bende bı album yapıwerırdım ama sımdı tanıdık manıdık cıkar yaş o iş

ben belki nasip olursa evlilik fotolarımı koyabilirim beni merakla bekleyin anacım

hadı ınsallah bacım
ben ewlenırsem yenı hesap alırım vallah kocam eskı konularımı gormesın
ama sıze haber werırım ben aslında hurremım kızlar dıe

sende koy evlenirken başka hesap alsanda bizde seni görelim kuğzum bakalım önce burdan kim evlenicek çok merak ettim şuan ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…