- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.341
ben tahmin ederimmm söylediğin kişilerin ortak özellikleri onlardı çünkü ordan anladım öyle oldugunuanaa nerden tahmin ettin kız
evet yuvarlak yüz,iri ve mavi gözler,ve beyaz ten
atractive siyah uzun saclı ince dudaklı cekik gozlu bugday tenli bi kızhayallerimde oyle
hoşgeldin tweetcim ne söyleyeceğini biliyorumm ahhh keşke onun kadar güzel olsaydımm kırk kere göbek atardım valla
gwencooper canım sende bana su avatarındakı kızla aynı goruntudeymıssın o tipteymıssın gb gelıo bana nedense
bnı nası tahmın edıyodunuz marı cırkın ezık bı tıp mı gozluklu mu guzel mı esmer mı sarısın mı
sen hiç çirkin olur musun yaa sen sarısın ya da kumralsın bence ayrıca etkileyici bakıyosun yüzün yuvarlakk ela olabilir diye tahmın edıyorum göz renginigwencooper canım sende bana su avatarındakı kızla aynı goruntudeymıssın o tipteymıssın gb gelıo bana nedense
bnı nası tahmın edıyodunuz marı cırkın ezık bı tıp mı gozluklu mu guzel mı esmer mı sarısın mı
gwencooper canım sende bana su avatarındakı kızla aynı goruntudeymıssın o tipteymıssın gb gelıo bana nedense
hııı oyum ben evet evet oyum
valla ben hep avatara gore canlandrdım zaten sende tülin sahin dedin
hııı oyum ben evet evet oyum
valla ben hep avatara gore canlandrdım zaten sende tülin sahin dedin
sen hiç çirkin olur musun yaa sen sarısın ya da kumralsın bence ayrıca etkileyici bakıyosun yüzün yuvarlakk ela olabilir diye tahmın edıyorum göz rengini
bende genelde hatunlarda avatarla baglantı kurarım kendılerıne yakın tıplerı secerler dıe dusunurum..
dertlı derlı konularımı acmamıs olsam bende bı album yapıwerırdım ama sımdı tanıdık manıdık cıkar yaş o iş
vayyy sende tam bi ünlü havası var deseneeyok kızlar kumralım saclarım sarımtırak suan gercı golgelı,gozlerım kahve bırde dudagımın kenarında benım var
ben belki nasip olursa evlilik fotolarımı koyabilirim beni merakla bekleyin anacım
vayyy sende tam bi ünlü havası var desenee
belkide karsılastık hatta ayyy su kızın tipe bak diye gıcık olduk birbirimize kimbilir
belkide karsılastık hatta ayyy su kızın tipe bak diye gıcık olduk birbirimize kimbilir
hahahbelkide karsılastık hatta ayyy su kızın tipe bak diye gıcık olduk birbirimize kimbilir
belkide ama şuan grsek desek biz atractive ya da burdan herhang biri kucaklaşırız demiiiiiii
ya da tokatlaşırız
hadı ınsallah bacım
ben ewlenırsem yenı hesap alırım vallah kocam eskı konularımı gormesın
ama sıze haber werırım ben aslında hurremım kızlar dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?