- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.541
kızlar burda hep dertlestık sızlerde bılıyosunuz cok zor donemler gecırdım. artık hakettım ama mutlulugu:2:
kız çeyiz topıgı bıle actım haberın yok bazı ceyızlerımın resmını koydum
ah ah valla ben de çeyizle kafayı bozdum bu aralar ne zaman avm ye gitsem tabak çanak bakıyorum :)
neler aldın kız söyle bakalım paylaşsana bizimle :)
kız çeyiz topıgı bıle actım haberın yok bazı ceyızlerımın resmını koydumhher yerden cıkarım bende bana hürrem demişler
konuşuyoduk hep evlen,ince şöyle olur böyle olur fln die ama son birkaç aydır ben hiç lafını etmiyorum sıkıldım yani. konuşsak nolurki? resmi bir tarih birşey yok yani. belkide oyalıyodur canım
canım emınım mutlu olursunuz bundan kuşkum yok hep bırbırımıze destek cıktık burda fıkır werdık ama ne bılıyım bazılarımızın ilişkisi kotu gıderken burda ballandıra ballandıra evlenıyorum felan demek ters geldı bana yazmadım hiç şimdiye kadar..
mutluluğunu paylaş da biz de mutlu olalım :)
yani açıkçası oyaladıgını düşünmüyorum. yani benle öylesine çıktıgını benimle evlenmeyi düşünmediğini düşünmüyorum. 4 yıldır hayatında ben varım, ailesiylede tanıştım. arkadaşları çevresi herkes zaten bize artık evlenicez gözüyle bakıyor. ama kendisi özgürlüğüne çok düşkün ve kendisinin evlilikten korktugunu düşünüyorum
Kızlar ben anneme sevgilim mezun olduğunda nişan yapmak istediğimizi söyledim
Sizinkilerde diyecek bizim kız azdı herhalde..
yaşlar musaitse evlılık ıcın bence bu konuyu askıya almayın konusun..sonucta ıstedıgı kadar ozgurlugune duskun olsun bır ınsan aıle kurmak durumunda kalıyoryani açıkçası oyaladıgını düşünmüyorum. yani benle öylesine çıktıgını benimle evlenmeyi düşünmediğini düşünmüyorum. 4 yıldır hayatında ben varım, ailesiylede tanıştım. arkadaşları çevresi herkes zaten bize artık evlenicez gözüyle bakıyor. ama kendisi özgürlüğüne çok düşkün ve kendisinin evlilikten korktugunu düşünüyorum
yapın şekerim zaten sende fazla beklıcek goz yokKızlar ben anneme sevgilim mezun olduğunda nişan yapmak istediğimizi söyledim
yaşlar musaitse evlılık ıcın bence bu konuyu askıya almayın konusun..sonucta ıstedıgı kadar ozgurlugune duskun olsun bır ınsan aıle kurmak durumunda kalıyor
yapın şekerim zaten sende fazla beklıcek goz yok
Yaa neden öyle diyosunnnnn
Normalde fiyatları ne kadar olur ki
Ama annem diyor ki biz 15 milyaar alıp alışverişe çıkacağız merak etme sen diyor
Lüks takılacağız demek
kızlar yawas yawas ıznınızı ıstıyım yarın sewgılımle kahvaltıyapıcaz erken kalkıcam opuldunuz sekerler
Ay napayım
Yengem daha geçen çeyizime bişeyler göndermiş
Onlar azdırıyor beni
yok 15bin az gelir zaten,
suanda benim yaptigim alisveriste 15binden fazla yani...
yemek takiminin markasi neydi ki?korkmazin mi?
bn korkmazin yemek takimlarini merak ediyorum gerci ben aldim ama onlar baya kaliteli
öff annemde habire bişiler alıyor yaptırıyor.. ama evde kaldım haberi yok
bizde kız doğduğunda başlar çeyize bişeyler koymalar
bebe için çeyize başlarlar
ben evleneceğim deyince yaşın küçük derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?