Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

konuşuyoduk hep evlen,ince şöyle olur böyle olur fln die ama son birkaç aydır ben hiç lafını etmiyorum sıkıldım yani. konuşsak nolurki? resmi bir tarih birşey yok yani. belkide oyalıyodur canım

öyle olduğunu hissediyorsan ve sen zamanını boşa harcadığını düşünüyorsan ona seni kaybetme duygusunu ver bence.. belkide adam nasılsa bu kız benden ayrılmıyor diye düşünerek bu kadar rahat davranıyordur?

mutluluğunu paylaş da biz de mutlu olalım :)
canım emınım mutlu olursunuz bundan kuşkum yok hep bırbırımıze destek cıktık burda fıkır werdık ama ne bılıyım bazılarımızın ilişkisi kotu gıderken burda ballandıra ballandıra evlenıyorum felan demek ters geldı bana yazmadım hiç şimdiye kadar..
inşallahhhh Allah hepınıze hayırlı guzel yazılar yazsın.
bizimde konusuluyor işte bu sekılde Allah ızın verır ınsallahh kul kurar kader gulermiş ama isteğimiz bu yonde inşallah bozulmaz

yani açıkçası oyaladıgını düşünmüyorum. yani benle öylesine çıktıgını benimle evlenmeyi düşünmediğini düşünmüyorum. 4 yıldır hayatında ben varım, ailesiylede tanıştım. arkadaşları çevresi herkes zaten bize artık evlenicez gözüyle bakıyor. ama kendisi özgürlüğüne çok düşkün ve kendisinin evlilikten korktugunu düşünüyorum

Sen sevdiğin için kötü düşünemezsin zaten onun hakkında.. Neyse hayırlısı o zaman sende mutluysan böyle :)

yaşlar musaitse evlılık ıcın bence bu konuyu askıya almayın konusun..sonucta ıstedıgı kadar ozgurlugune duskun olsun bır ınsan aıle kurmak durumunda kalıyor

Kızlar ben anneme sevgilim mezun olduğunda nişan yapmak istediğimizi söyledim
yapın şekerim zaten sende fazla beklıcek goz yok

Yaa neden öyle diyosunnnnn

Normalde fiyatları ne kadar olur ki

Ama annem diyor ki biz 15 milyaar alıp alışverişe çıkacağız merak etme sen diyor

Lüks takılacağız demek

yok 15bin az gelir zaten,

suanda benim yaptigim alisveriste 15binden fazla yani...

yemek takiminin markasi neydi ki?korkmazin mi?

bn korkmazin yemek takimlarini merak ediyorum gerci ben aldim ama onlar baya kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…