- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.561
hoşgeldin nişanlı kız
neler aldın bakalım
makasını bilmiyorum ya niye sormadıysam
sagol canim,
ya bi yigin tencere aldim, ve bunlarida hic farkinda olmadan cok abarti almisiz
yemek takiminin icindede var,yemek takimim standart karaca :)
biraz mutfak esyalari tutuyor elektronik olanlar
kahvalti takimi,sürahi takimi,cay takimi,kesme bardaklar.günlük yemek takimi,catal bicak takimi,günlük kahvalti takimi ama bunlar servisler filan
ütü tefalin depolu + normal kücük ütü, mikser+mikserin toplu halde olan su karistirma kabiyla bir olan ne deniyor ona ondan,microdalga,
elektrikli süpürge.belndir.dograrayci ayri ayri oldu bunlar,tost makisnasi,sac kurutma,su isiticisi
ay aklima gelmiyor daha vardir illaki eksiklr yavas yavas topluyorum..
ama en pahalisi ütü,microdalga,elektrikli süpürge,sürahi takimlari zaten 600 den basliyor artik ne almak istersen
daha sus esyasi alinacak heralde,yazmam lazim ama yazmadim daha ne alacagimi bilmiyorum...vardi bikac aklimda biseyler bugün ama unuttum
oy oy oy alınacak ne çok şey varmış be
düğün tarihiniz belli oldu mu ?
bizden haber bekliyorlardi daha aramadik ama bugün kendimiz konustuk 11-12 mayis..
20 si gibi mens oluyorum,öncesinde sinav var en uygun bu gibi simdilik...
ya birde balayi icin otel var ama birlikte havuza,saunaya filan girebilecegimiz bir yer olsun diye bakiyoruz ama daha yok piyasada..kapaliyim ya ben :)
birde kapadokyada olabilir oranin havasina bayiliyorum...ama benimki daha deniz kenari istiyor
varsa söyle bildigniz ama islami oteller olmasin :) yazarsaniz cok sevaba gecerseniz
Canım paraya kıyarsanız eğer pahalı islami oteller var oda içinde saunası jakuzisi var özel minik havuzu var güneşlenme alanı var filan :)
ben şu an ismini hatırlamıyorum otelin
Az önce sevgilim sebepsiz yere benden ayrıldı
Ben de gurur yaptım hiç de aman ayrılmayalım demedim
Gururum kırıldı ya
Az önce sevgilim sebepsiz yere benden ayrıldı
Ben de gurur yaptım hiç de aman ayrılmayalım demedim
Gururum kırıldı ya
ya islami oteller ne bilem :) benimki gitmez oralara,caprice falan mi dedigin acaba hic gitmez orayada:)
bize sanirim kapadokya yolu göründü,havuz olmasin jakuzi olsada yeter:)
noldu birden canım ya?
affedersin ya oha demek gelmek icimden yani ayrilik ne be hemde sebepsiz...
yarin geri vazgecer ama cok kirici birseydir heralde ama sebepsiz degildir canim kirip inciltecek birseyler mi dedin yani durduk yere neden
ayrilsin
kapadokya romantık olur canım :)
Noldu anlatayım.. Şimdi biz dedik ya şu zaman nişan yaparız fln konuştuk ya
Bugün benimki dedi ki ben bi düşüneyim
Ben de dedim ki burada düşünecek ne var anlamadım dedim
O da tutturdu ben bi düşüneyim diye
Ben de tamam hadi düşün şimdi dedim
Yok şimdi değil sınavlar bitsin öyle düşüneceğim dedi
Ben de deli oldun yahu bunda düşünecek ne var ?
Sonra onu aradım ''ne var hayatım'' diye açtı telefonu ama çok sinirli söyledi bu 3 kelimeyi
Ben de noluyo ya düşünelim hadi diye aradım dedim
Evlenmiyorum dedi ben de iyi tamam by dedim kapattım telefonu..
Sonra da hoşçakal baban sana bi avukat ayarlayıverir mutlu mesut gidersiniz dedi
Şok oldum ve o kadar kızdım ki hıhı evet buluverir hoşçakal dedim..
Noldu anlatayım.. Şimdi biz dedik ya şu zaman nişan yaparız fln konuştuk ya
Bugün benimki dedi ki ben bi düşüneyim
Ben de dedim ki burada düşünecek ne var anlamadım dedim
O da tutturdu ben bi düşüneyim diye
Ben de tamam hadi düşün şimdi dedim
Yok şimdi değil sınavlar bitsin öyle düşüneceğim dedi
Ben de deli oldun yahu bunda düşünecek ne var ?
Sonra onu aradım ''ne var hayatım'' diye açtı telefonu ama çok sinirli söyledi bu 3 kelimeyi
Ben de noluyo ya düşünelim hadi diye aradım dedim
Evlenmiyorum dedi ben de iyi tamam by dedim kapattım telefonu..
Sonra da hoşçakal baban sana bi avukat ayarlayıverir mutlu mesut gidersiniz dedi
Şok oldum ve o kadar kızdım ki hıhı evet buluverir hoşçakal dedim..
Daha bugün anneme seneye nişan yapalım dedim ya..
Ya bir önceki kavgamızda da sen böyle olduğun için seninle evlenmek istemiyorum demişti..
O günden beri zaten benle gerçekten evlenmek isteyip istemediği konusunda huzursuzdum..
Kavgada sinirle söylenmemesi gereken şeyler bunlar..
Gururum çok kırıldı kızlar..
Daha bugün anneme seneye nişan yapalım dedim ya..
Ya bir önceki kavgamızda da sen böyle olduğun için seninle evlenmek istemiyorum demişti..
O günden beri zaten benle gerçekten evlenmek isteyip istemediği konusunda huzursuzdum..
Kavgada sinirle söylenmemesi gereken şeyler bunlar..
Gururum çok kırıldı kızlar..
canim aslinda benim aklima bu gelmisti yani kesin bu konular ya da alacak satacak isiyle ilgili..
cünkü senin maddi durumun iyi yani sevgilininkini bilmiyorum ama seninki iyi yani sen kendince planlar yapabilirisn..ama bence yapmamalisin..
sonuicta nisan demek ciddi bir adim atmak yani bu cocugun bunun altindan kalkabilecegine eminmisin,
okul bir bitsin isine gücüne baksin kendi ayaklari üstünde dursun öyle sana zaten o der..
onun dedigi seylerden bu cikiyor yani sanirim senin maddi durumun karsisinda eziliyor..
senin icin düsünecek birsey yok parasal anlamda ama o cocugun belki gercekten vardir bilmiyorum ama bana öyle geldi..
ayrica ayrilalim dememis tam..bence biraz zamana birak herseyin zamani vardir
canım sen buna sürekli babam hukuk okumanı istiyor gibi şeyler mi söyledin?
sanki onu kafasına takmış gibi gördüm ben..
canim bana kizabilirsin ama sen cok tez canlisin evlenmeyi cok istiyorum anliyorum
hayat öyle degil iste tek tarafli olmuyor..birde daha öncede demisitn heralde babam bölümünü begenmiyor onun diye..
Üstüne gitme canım zamanla anlarsın zaten sinirle mi söyledi gerçek düşünceleri mi diye..
kızlar bi önceki kavgamızda yine evlenmek istemiyorum demişti
ben zorla barıştım onunla zor ikna ettim
kızlar o oyun oynamak istiyor sabah uyuyup akşam uyanmak istiyor
okulu uzatmak istiyor
aslında benim küçük gördüğüm problemler büyükmüş
her seferinde bana başkasını bul evlen demesi
evlenmek istemiyorum demesi zoruma gidiyor
artık çok zoruma gidiyor
psikologum sen kendini ona mecbur hissediyorsun dedi
o senden ayrılmak istiyor kararına saygı duymalısın dedi..
kızlar bi önceki kavgamızda yine evlenmek istemiyorum demişti
ben zorla barıştım onunla zor ikna ettim
kızlar o oyun oynamak istiyor sabah uyuyup akşam uyanmak istiyor
okulu uzatmak istiyor
aslında benim küçük gördüğüm problemler büyükmüş
her seferinde bana başkasını bul evlen demesi
evlenmek istemiyorum demesi zoruma gidiyor
artık çok zoruma gidiyor
psikologum sen kendini ona mecbur hissediyorsun dedi
o senden ayrılmak istiyor kararına saygı duymalısın dedi..
canim bana kizabilirsin ama sen cok tez canlisin evlenmeyi cok istiyorum anliyorum
hayat öyle degil iste tek tarafli olmuyor..birde daha öncede demisitn heralde babam bölümünü begenmiyor onun diye..
Üstüne gitme canım zamanla anlarsın zaten sinirle mi söyledi gerçek düşünceleri mi diye..
hımm sorumsuzluk yapmak istiyor ama sen ona öyle bir imkan vermediğin içinde sana kızıyor baskı yaptığını düşünüyor.. yani sen olmasan okulu uzatacak yan gelip yatacak vs vs.. aslında sen ona iyilik yapıyorsun farkında değil.. sonra çok üzülür zamanımı boşa harcamışım diye ama iş işten geçmiş olur.. madem öyle istiyor bırak yapsın canım.. senin zorlamanlada bir yere kadar olacak zaten.. bari sen üzülme daha fazla..
cidden rahat bırak biraz üstüne gitme.. sensiz yapamam düşüncesini ona verme.. bırak kendi haline düşünsün bakalım..
canim sen kendini hazir hissedebilirsin ama hazir hissetmiyordur
ya ben sahsen 20 yasimda hic hazir hissetmiyordum..
sen neden sürekli evlenelim diye tutturuyorsun
bence aranizda biraz sinif farki var sen bence herseye kolay ulasiyorsn yanlis anlama
imkanlarin varsa elbette olur yani senin maddi durumun iyi,
ben neden bekledim 8 sene sence cocugun isi gücü olmadan bu islere giremedik..
yani mesela durumu sen gibi olsaydi belki bu kadar beklemezdik..
lütfen kendinden farkli oldugnu gör ya söylesene maddi durumu seninki kadar var mi?
berceste canım ayrılmanıza üzüldüm barışırsınız diye düşünüyorum sana benım kullandıgım ve suanda cok mutlu huzurlu oldugum taktiği öneriyorum kafanı başka şeylere ver evlilik nişan konularını biz nekdar düşürsek düşünelim karşı taraf buna hazır değilse böyle kavgalar oluyor hem kendimizi hem sevdiğimizi üzüyoruz.asla üzerine gitme bırak o arasın seni peşinden koşsun biraz.benımki evlilikten konusmaya başladı bile ben susunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?