Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bencede canım biraz kendi haline bırak bakalım.. Herşeyin hayırlısı olsun üzme kendini de..

Bu arada kizlar ben evlilik konusunda sevgilime baski yapmiyorum

Cunku hep ailen izin vermedi ki evleneydik seneye der durur surekli

Bi arkadasi evleniomus 3. Siniftaymis bak adamlRin ailesi izin veriyor evleniyorlar senin baba izin vermior ki evlenelim demisti daha gecen

Hem ben tezcanliligimi sevgilime belli etmiyorum ben burada kendi kendime ceyiz hayalleri kuruyorum avm lerde ceyiz dukkanlari geziyorum ama sevgilimin haberi yok yani ona soylemiyorum ki kendi kendime takiliyorum yani :)

Hatta beraber avm ye gittiysek sevgilim tutar kolumdan ceyiz dukkanlarina goturur beraber bakariz biseylere fln

Yani ben o konuda ona baski yapmiyorum

O kendini maddi olarak hazir hissediyor cunku ben okurum da calisirim da evlenirim de diyor

Gece ben onun ayrilik teklfini kabul edince hemen geri adim atti sonradan

Ben de boyle olmaz dedim surekli benden ayrilmaya kalkamazsin dedim

Simdilik boyle

hımm anladım canım.. o zaman şımarıklık mı yapıyor seninki..?

hımm anladım canım.. o zaman şımarıklık mı yapıyor seninki..?

Dun biz konustuk ya bnden ayrilma konusunda hep blof yaptigini itiraf etti

Boylelikle onun istediklerini kabul etmemi sagliyormus

Dogru o beden ayrilinca ben hep tamam sen haklisin ozur dilerim diye geri adim atiyordum

Ama dedim artik yapma ayrilma ile blof yapma artik ben cok yiprandim dedim

O da haklisin aslida sen zaten ozur dileyen bi insansin sana ayrilik blofleri atmama gerek yok dedi

Evet gayet simarik bu cocuk

Her benden ayrildiginda yalvariyordum

Bu sefer kesin bitti artik bizden umidim kalmadi deyince neye ugradigini sasirmis

Beklemiyorms boyle bisey

Ama yuh yani bu nasil mantik bi gun boyle patlar iste

Hemen kivirmaya basladi benim gelecegim sensin senden baskasiyla evlenmem sni baskasina yar edemem diye

Ben de yok gelecek filan ben baskasiyla evlenecegim sansimi baskalariyla deneyecegim dedim

Neye ugradigini sasirdi

Ama ben dun cok kararliydim cidden baskasiyla evlenecektim

Evet baya bi hemde

Alemsin berceste ya :) oturmuştur içine sen öyle deyince :)

Ama sacmaliyor resmen de mi

Bu ne mazisistlik arkadas

Ben ayrilma blofu atayim berceste yalvarsin geri doneyim

Bu ne

Vaa bana evlenme teklfi edenbiri vardi az kalsin kabul edecektim ha

Evet çok saçma. Sürekli ayrılık sözü yıpratır insanı gerçek olmasa bile. Bi süre kendimi dinlerdim ben senin yerinde olsam.

barıştınız mı canım..

Pff aman baristik ya blof yapmis beyfendi

Ben ayriligi kabul edince sasirmis kabul etmem saniyormus blof yapiormus iste kendi aklinca

BEn de baskasiyla evlenecegim artik sansimi baskalariyla deneyecegim deyince deliye dondu

Seni baskasina yar etmem fln maco hareketler

Cok kizdim ben onun basinin etini yicem zzaten gorcek o

hayırlısı olsun , ne okuyor ki baban beğenmiyor merak ettim

İsletme okuyo canim begenilmeyecek bi bolum degil

Babam hukuk mezunu damat istiyorum diye tutturuyo hey Allahim

Ben hukuk okuyorum babam da avukat ya

Damat da avukat olsun istiyor

ilginç bir yaklaşım tabi:=) ailelerin çıtaları hep yüksektir ama onların istekleri doğrultusunda olmuyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…