- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.601
Ben karari sevgilime biraktim isterse okur istemesse okumaz
bilmem sonuçta bir üni bitiriyor ve hayata atılıp çalışması gerekiyor artık, zor olur en başştan okuması
Evet canim haklisin ben onun bi 4 yil daha okumadini bekleyemem biz evlenelim de sonra okursa okusun
Evet canim haklisin ben onun bi 4 yil daha okumadini bekleyemem biz evlenelim de sonra okursa okusun
kız berceste sende bir fingirdeklik harekatları görüyorumbekleyemem falan ne iş
hayırlısı olsun inşallah
Bugun anmemi babami ceyiz dukkanina goturdum
Annem kizim nerden baksan 6 yil var evlenme simdiden alinir mi yemek takimi dediben de ne 6 yili anne naptin 2-3 yiila gecmez bunun modasi dedim
Canim bu arada fiyatini sormustun 3.5 milyar demistim okumadin mi
Markasi yok ozel tasarim tek bitane
Ya babam bana kiyamaz evlendirir de lafini eder durur hukuk okusaydin iyi olurdu der durur yani
haha annende şaşmış kalmıştır
3,5 milyar mı çok değil mi kızz 1,5 falan olsa neyse çokmuş ama güle güle kullan yani iyi günlerde:)
kızlar benide ekleyin listeye benimde ilişkim 6.yılına girdi sevdiğim şuan askerde ocakta allahtan bir mani olmazsa gelicek askerden gelince söz nişan düşünülüyor fakat iş olmayınca şu durumda ne yapılır belli dil seviyoruz ama bir adım atamadık henüz şehirler farklı olunca herşey sanırım daha zor olucak nede olsa gelinip gidilmesi kolay olmayacak bakalım zaman ne gösterecek herşeyin hakkımızda hayırlısı olması dilegiyle bu arada ikimizde 24 yaşındayız sevdiğmle....
İyi geceler kızlar. Nabersiniz.
Ya aramızdan biri sözlenince nişanlanınca ben çok seviniyorum yaa.
Ayy hepimizin nişanını düğününü görürüz inşallah.
Ben istiyorum bi yandan evlenmeyi ama daha yaşım 20. Bi evin sorumluluğunu alamam yani. Ne biliyim. Sevgilimde acele ediyo yaa. Daha iş yok güç yok sözden bahsediyo.
Belki de hani böyle gurbette yalnız felan ya ondan mı evliik düşünmeye başladı acaba.
Normalde bende bu kadar evlenme heveslisi değildim ama sevgilimden uzak kalınca çok istedim evlenmeyi. Belki dönünce gezip tozmaya yine başlayınca kararım değişir
Berceste. Bu arada ışık hızıyla ayrılık barışmışsınız. Seninkide baya şımarıkmış hee. Bende önceden öyleydim. İşime gelmeyen bişe oldumu bitti derdim hemensonra sevgilim yasakladı ama akıllandı da tabi ki. Şimdi mesela tartışsak iki üç gün bir hafta konuşmasak bile sonunda hallederiz mesele neyse yani. Ben diyodum gidince çok kavga ederiz ama çok şükür öyle bişe olmadı. İlişkimiz daha iyi şimdi. Şubatta gelicek kısmetse. İnşallah bi daha gitmez yaa.
İnsan sevdiğinden uzak kalınca evliliğe hevesleniyor işte.. Bende çok evlenme meraklısı biri değilim ama sevdiği insan uzaktayken hep onun yanında olmak istiyor. E onun yanındada nasıl olabilirsin evlenerekMantıken yani
İnşallah bu topikteki herkesin mutlu haberlerini görürüz hepimiz tek tek
İnsan sevdiğinden uzak kalınca evliliğe hevesleniyor işte.. Bende çok evlenme meraklısı biri değilim ama sevdiği insan uzaktayken hep onun yanında olmak istiyor. E onun yanındada nasıl olabilirsin evlenerekMantıken yani
İnşallah bu topikteki herkesin mutlu haberlerini görürüz hepimiz tek tek
çok anlamlı bir konuya değinmişsin arkadaşım dikkat kesildim hemen:) 3. yılımızın sonlarına adım adım yaklaşırken muradımında yaklaştığını için için hissediyorum
ilişkime sempati duyuyorum hatta günümüzde ki çarpık ilişkilere baktığımda aşık oluyorum bizee :)) Allh'ıma şükür kalbime göre verdi sonu evlilik,çoluk çocuk olsun istiyorum tabi ki hayırlısı bakalım önümüzdeki 2 sene içinde düşünüyoruztabiii bide kesin bir tarih koymayan ben ve 11 mayıs 2014te ısrarcı sözlüm var orası muamma
neden 11 Mayıs :)
birgün ağzından öyle çıkıverdi :') inşallah Allah söyletmiştir hani hep 2014 diye istiyorduk da ay ve gün olarak kararlaştırmamıştık aslındaa 12 mayıs diyordu birde baktım ki pazartesine denk geliyor oldu olucak 11i olsun pazar olsun dedim o da herşeye razı tabii kabul dedi şimdide 11 mayıs olarak sayıklıyor zavallımkendini o zamana toparlayabilirse ne mutlu bize..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?