- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.621
ne güzel canım :)
benim de kafamda tarih var
nişan 20.09.2014 düğün de 20.09.2015 (pazar) :))
Tabi inşaAllah
Kızlaar. Nasılsınız. Bugün annemle yürüyüşe diye çıkmıştık. Nevresim takımıyla kahvaltılık örtü takımı alıp geldimm
Resim çektim ama şuan tabletten girdiğim için koyamıyorumm. Pc ye geçince koyarımm
Yaa sevgilimle de bir haftadır doğru düzgün konuşamıyoruz. Hem saat farkı var hem ben her dakika yalnız kalıp arayamıyorum. Onun her zaman wireless i olmuyo. Camnım sıkkın zaten şu aralar. Dün az daha eve hırsız giriyodu. Bende binada tektim kimse yoktu. Gece yatamamıştım uyuyodum evin kapısı vuruldu delikten baktım kimse yok seslendim cevapda gelmedi. Bi daha oldu aynı şey. Yine seslendim cevap yok. Hemen dayımı aradım geldi çatıya felan baktı ama bulamadı kimseyi. Ama büyük ihtimal bizim apartmanın kilerine saklandı diye tahmin ediyorum ben. Daha öncede başıma geldi benzer bişey. Diyorum ki iki kez kurtuldum üçüncüde naparım bilmiyorum artık. Korkuyorum kızlar yA. Ben gündüz tüm gün evde tek duruyorum. Gün oluyo gece evde tek kalıyorum. Çok tedirgin oldum. Bide dün annemler mevlüte gitmişti. Dayımda kahveye. Tam herkes binadan çıktıktan 10 dk sonra felan oldu. Gözetliyolar resmen. Beni hesap edemediler heralde. Şimdi kamera taktırıyoruz ama yinede tedirginim. Sizde dikkat edin kızlar. Ben valla burdan güvenlikli bi siteye taşınmak istiyorum yaa. Nolucak bakalım. Üçüncüye aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yani.
Cift kisilik mi nevresim takimi aldin canim?
Apartmaniniza alarm taktirin canim alarmi gorunce girmiyor hirsizlar
Aynısının hem tekini hem çiftini aldım canımm.
Canım evimiz komple yıkılıp tekrar yapılıcak. Ondan şuan taktırmıyoruz.
Hayirli olsun canim
Ben de annemi babami ceyiz dukkanlarina goturuyorum belki heveslenrler de hadi kizim seni everelim artik derler diye
Canim dua et felak nas oku Allah korusun kotulerden hirsizlardan filan
Hayirli olsun canim
Ben de annemi babami ceyiz dukkanlarina goturuyorum belki heveslenrler de hadi kizim seni everelim artik derler diye
Canim dua et felak nas oku Allah korusun kotulerden hirsizlardan filan
canım kendi ailemden yola çıkaraktan kimse kızını evlendirmeye heveslenmez bence.. babama kalsa vermez bizi..
Yaa benim babam ben evlenirken ağlar kesin yaa. Ben daha çok ağlarım o zaman. Nasıl evlencez yaa
canım kendi ailemden yola çıkaraktan kimse kızını evlendirmeye heveslenmez bence.. babama kalsa vermez bizi..
işten sıkılmıştım birgün çalışmak istemiyorum demiştim babama ve babam tamam evlenmek ozaman ben sana bakarım :=)
aynı benim babam hee. Bulduğum hiç bi işi beğenmiyo. Çalışmamı istemiyo. Ben maaş veririm sana diyo kredi kartımı da ödüyo. Geçen gün dedim baba bari sigortamı da öde hiç değilse evden emekli olurum
neyyyy kimse kızını evlendirmeye heveslenmez mi
sen benim annemi görmedin sanırımkadın beni evlendirebilmek ne sebepler üretiyor kendi çapında
ama evlenirsem çalışcakmışım:) evlenmezsem çalışmayabilirmişim :=)
Bu topik bensiz kaldı yahuzaten 2 gün sonra bekarlığıma veda ediyorum
Bu topik bensiz kaldı yahuzaten 2 gün sonra bekarlığıma veda ediyorum
allah bir ömür mutluu etsinn inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?