Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlaar. Nasılsınız. Bugün annemle yürüyüşe diye çıkmıştık. Nevresim takımıyla kahvaltılık örtü takımı alıp geldimm
Resim çektim ama şuan tabletten girdiğim için koyamıyorumm. Pc ye geçince koyarımm
Yaa sevgilimle de bir haftadır doğru düzgün konuşamıyoruz. Hem saat farkı var hem ben her dakika yalnız kalıp arayamıyorum. Onun her zaman wireless i olmuyo. Camnım sıkkın zaten şu aralar. Dün az daha eve hırsız giriyodu. Bende binada tektim kimse yoktu. Gece yatamamıştım uyuyodum evin kapısı vuruldu delikten baktım kimse yok seslendim cevapda gelmedi. Bi daha oldu aynı şey. Yine seslendim cevap yok. Hemen dayımı aradım geldi çatıya felan baktı ama bulamadı kimseyi. Ama büyük ihtimal bizim apartmanın kilerine saklandı diye tahmin ediyorum ben. Daha öncede başıma geldi benzer bişey. Diyorum ki iki kez kurtuldum üçüncüde naparım bilmiyorum artık. Korkuyorum kızlar yA. Ben gündüz tüm gün evde tek duruyorum. Gün oluyo gece evde tek kalıyorum. Çok tedirgin oldum. Bide dün annemler mevlüte gitmişti. Dayımda kahveye. Tam herkes binadan çıktıktan 10 dk sonra felan oldu. Gözetliyolar resmen. Beni hesap edemediler heralde. Şimdi kamera taktırıyoruz ama yinede tedirginim. Sizde dikkat edin kızlar. Ben valla burdan güvenlikli bi siteye taşınmak istiyorum yaa. Nolucak bakalım. Üçüncüye aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yani.

Cift kisilik mi nevresim takimi aldin canim?
Apartmaniniza alarm taktirin canim alarmi gorunce girmiyor hirsizlar

Aynısının hem tekini hem çiftini aldım canımm.
Canım evimiz komple yıkılıp tekrar yapılıcak. Ondan şuan taktırmıyoruz.

Hayirli olsun canim
Ben de annemi babami ceyiz dukkanlarina goturuyorum belki heveslenrler de hadi kizim seni everelim artik derler diye
Canim dua et felak nas oku Allah korusun kotulerden hirsizlardan filan

Hayirli olsun canim
Ben de annemi babami ceyiz dukkanlarina goturuyorum belki heveslenrler de hadi kizim seni everelim artik derler diye

canım kendi ailemden yola çıkaraktan kimse kızını evlendirmeye heveslenmez bence.. babama kalsa vermez bizi..

Hayirli olsun canim

Bişi dicem inanmıcaksınız. Bende baştan inanamadım. Babam bana çift kişilik nevresim almış şok oldum resmen içinden dedim hayret nasıl olmuş diye. Bayada güzel bişeydi. English home tarzıydı. Benim beğeniceğimi düşünmüş tek kişiliği yokmuş. O yüzden çift almış. Şimdi tek kişiliğe göre kestirip kalan parçalarından yastık yaptırcakmış
Bende şaşırmıştım hayret bana nasıl aldı bunu diye

Valla hep okuyorum canım. Evdeyken evden çıkmadan felan ayetel kürsü okurum hep. İkidir kıl payı kurtuluyorum yani. Allah'ım korudu.

işten sıkılmıştım birgün çalışmak istemiyorum demiştim babama ve babam tamam evlenmek ozaman ben sana bakarım :=)

aynı benim babam hee. Bulduğum hiç bi işi beğenmiyo. Çalışmamı istemiyo. Ben maaş veririm sana diyo kredi kartımı da ödüyo. Geçen gün dedim baba bari sigortamı da öde hiç değilse evden emekli olurum

ama evlenirsem çalışcakmışım:) evlenmezsem çalışmayabilirmişim :=)

neyyyy kimse kızını evlendirmeye heveslenmez mi
sen benim annemi görmedin sanırımkadın beni evlendirebilmek ne sebepler üretiyor kendi çapında

Tatlım ne yaptın kadına da seni evlendirmek istiyo
Ben evlenince annem napıcak bilmiyorum. Sanki evin erkeği benim hee. Süpürge bozulur kübooş gel. Ampul patlar kübooş gel. Sigorta atar gel. Priz patlar gel. Ev işi yapmadığım için Bütün tehlikeli işler bana kalıyo hep. Yoruldum hee

kızlar yaa bu gidişle bende çok bekar kalmıyıcam galiba. sevgilimle konuştuk az önce. babası demiş sana 10 bin felan maaş verirlerse evlenirsin kübrayıda alırsın orda yaşarsınız bnde dedim ben çok isterimde babamı biliyosun dedim. o da dedi dur bakalım bi netleşsin durumlar hayırlısı olsun dedi. dedin senin işin bi belli olsun ev alırsın. para biriktirriz kısmetse 2-3 sene sonra evleniriz dedim. o kendi işini kurmak istiyo ama ben özel sektörde dene şansını diyorum. bakalım ne olucak kızlar yaa. sevgilimde gitmeden önce hiç yapmazdı evlilik muhabbeti felan bu ara çok hevesli. ben dedim ki evimiz olunca bi odaya dedm senin kum torbanla koşu bandı koyucam bide playstation dedim. ay bi sevindi. işte buu aslansın aşkım diyo. ama muzafferi sokmayalım diyo muzafferde üniden arkadaşmz. köpeğimizide koyucaz dedi. bende dedm bi tanede rot yada dogo alırız o da dedi aşkım kangal alalım. dedim nasıl doyurucaz
baya bi konuştuk hayallerimzden planlarımızdan nolucak bakalm. bende bi iş bulaydım iyidi.
az sonra bugün aldıklarımın fotosnu koyucam kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…