- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.641
en sonuncuyu bende çok beğenmiştim ama bende yeterli sayıda var diye almamıştım..
bende bayıla bayıla aldım canım yaa. bikaç tane daha var beğendiğim onlarıda alıcam yavaş yavaş.
bende begendım ama iişte çok fazla oluo diye almadım.. 3 tane misafirlik var benım, 4 tane kendime kullanmaya aldım.. 2 tane pike takımım, 1 tane uyku setim
baya varmış senin canım. benim daha ilk takımım bu.
bak bu resimdeki gbi hepsinden istiyoruminşallah evimde koymaya yerim olur bunları
baza alırsın altına koyarsın canım
ben baza istemiyorum hayatım yaa. alt kısmı çekmeceli karyola almayı düşünüyorum
şunun gibi alttan çekmeceli işte.
İyi gecelerr kızlarrr nasılsınızzz
iyidir canım sen nasılsın. nasıl gidiyo
nevresim takımım karaca home kızlar. çok güzel ürünleri var. english home tarzında. ben bayıldım. bu takımın pikesinide alıcam
kahvaltı takımının lilasıda vardı ama bu daha canlı geldi bana hayalimde lila tabaklarla kombinledim ve yeşili almaya karar verdim
bu arada kahvaltı takımında bir masa örtüsü üç runner altı tanede peçete var kızlar.
İyi gecelerr kızlarrr nasılsınızzz
canim güle güle kullan...
pike takimlarinin fiyati ne kadar benim 2 tane var 1 tane daha alacaim ama karar veremedim..
cemil ipekcinin ki bi yerde 600tl ama net üzernde 450 gibi birsey ortalama ne kadar ki?
pike takiminin birini önceden almistik,simdi digeri yaptiriyor ama ben hazir istiyorum
baktiklarin ne kadar?
Fena sayılmaz kuzucuk accık moralim bozuk
Aldıklarını çok beğendim canım inşallah mutlulukla kullanırsın
Ben iyiyiim, sen nasılsın Zelişim..
sağol hayatım. bu benim aldığım kapitoneliymiş. o neyse artık bilmiyorum. 4 mevsim kullanılabiliyomuş. 120 tl hayatım.
cemil ipekçininkileri görmedim ama pahalıymış canım yaa gerek yok bence o kadar pahalıya.
bugün baktım işte karaca home unkilere tek kişilikler 100 çiftlerin hepsi 120 iydi. dört mevsim olmayanlar 110 tl di sanırım.
Orta şekerim ben de canım dünle aynı
Saatler kaldı resmen tatlım son durum nasıl sende
Yarın mı olacak kınan?
hayırdır canım ne oldu.
sağol hayatım . daha iyileri sizlerin olsun
Orta şekerim ben de canım dünle aynı
Saatler kaldı resmen tatlım son durum nasıl sende
Yarın mı olacak kınan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?