- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.661
Evet, yarın akşam 8de kınam başlayacak. Evimiz çok kalabalık,kız arkadaşlarım ablamlar falan yanımdalar. Son olarak her şeyi gözden geçirdik. Çok heyecanlıyıım,anlatamamBakalım nasıl bir gün beni bekleyecek
Oh ohh ne güzel tatlım eminim herşey çok güzel olur
Bol bol göbek at eğlen tadını çıkar bu 2 günün güzelim
ay cok sagol ya 120 iyimis ya :)
ablam alayim alayim dedi bende sasirdim cemil ipkeci nasil yani oldum ama nettende baktim
pahali geldi,pike takimi degil mi bu dediign fiyatlar
Benimkiyle aramız soğuk da biraz ondan tatlım.:26:
Aman yok yok benim çeyiz namına hiç bişeyim olmasın,
seninle kurduğumuz cici ev hayalleri uçtu gitti bende.
Artık kafam rahat olsun istiyorum hiç bişey istemiyorum
inşallah balım,inşallah çok güzel olur. Öyle yapicam beni tutabilene aşkolsun. 8 senenin sonunda kavuşuyorum yarime oynayacağım tabi
Ee sen anlat bakalım,aranız limoniydi? Düzelme var mı?
Ayy pembis yaa. Keske ayni sehirde olsaydik gelebilseydim kinana dugunune. Bol bol foto cek bizim icin. Bize anlatirsin fikir verirsin soyle yapin boyle yapin diye. Bizim yerimizede oyna tamam mi
Ne oldu ki bu kadar canim yaa. Nazar midir nedir
Herşey gönlünce olur inşallah tatlımmm
Bizde durum aynı değişen bişey yok malesef:44:
Biraz yakındım bugün ama aynı tas aynı hamam
devam.Artık zorlamıyorum ben de, istiyosa arasın
msj atsın istemiyo yapmasın napim yanii zorla
olacak değil yaa
Keşke balım ya, ne güzel olurdu. Karşılıklı döktürürdük beraber
Aynen güzelim, her şeyi paylaşırım sizinle :) Fotoğraflarda elime geçtiğinde özelden atılabiliniyorsa atarım fotoğraflarımızı :)
Dua edin benim için bir aksilik olmasıın[/QUOTE
Dualarimiz seninle canimm. Merak etme
Kavga tartışma falan büyük çaplı bişey olmadı.Askerlik öncesi olduğu için evine gitti ama
gittiğinden beri ne konusuyoruz ne adam akıllı mesajlasıyoruz. Arayınca zaten çoğu kez
açmıyo, msj desen benim 10 mesajıma karşı 1 tanecik msj atıyo. Bugün hastaneye gittim
mesela ondan bile hastane çıkışında anca haberi oldu. İstanbula döndükten sonra da 1 hafta
kalıp gıtcek zaten, 2 kere ya görüşebiliriz ya görüşemeyiz:26:
Kıyamam ben sana ya :) içten içe darılmışsın belli ki. Bu günlerde geçer,bilirsin her ilişki de böyle dönemler oluyor.. Sıkma canını, ama bu duruma bozulduğunu ufaktan belli et..
Kavga tartışma falan büyük çaplı bişey olmadı.Askerlik öncesi olduğu için evine gitti ama
gittiğinden beri ne konusuyoruz ne adam akıllı mesajlasıyoruz. Arayınca zaten çoğu kez
açmıyo, msj desen benim 10 mesajıma karşı 1 tanecik msj atıyo. Bugün hastaneye gittim
mesela ondan bile hastane çıkışında anca haberi oldu. İstanbula döndükten sonra da 1 hafta
kalıp gıtcek zaten, 2 kere ya görüşebiliriz ya görüşemeyiz:26:
seni anlıyabiliyorum canım ama üzerine gitme niye aramadın niye msj atmadın.. kendi haline bırak erkekler bizim gibi ince düşünceli değiller kii
Canim asker psikolojisi dedikleri seyden dolayimi boyle yapiyo acaba. Ben yasamadgm icin bilemiyorum simdi. Erkekler galiba askerlik oncesi ve askerde biraz duygusal ve gergin oluyolar. Bi sikintisi vardir. Dusundugu seyler vardir belki canim. Sordunmu derdi neymis. Bizde konusamiyoruz ama bizimki yokluktan yani onun interneti her zaman olmuyo. Bide saat farkindan dolayi. Ama hastane olayinda ayip etmis yani. Bence ara konus neden boyle ilgisiz oldgunu sor. Yada uzunca bi mesaj at. Ogren bakalim sıkıntısı neymis canimm.
Gecen sene final zamani ben cok hasta olmustum. Her gun igne vurulup okula taksiyle gidip geliyodum. Benim askimda sagolsun beni gelip evden almayi hic akil edemedi. Sonra biz kavga ettik o ara. Bende dedim ben bir haftadir her gun igne vurulup taksiyle geldimde bi kerede demedinki askm seni aliyim beraber gidelim diye. Sonra dediki bebegim ozur dilerim akil edemedimbaya odundu da üç senede yonttum baya. Simdi cok kibarlasti dusunceli oldu. Sevgi emektir kizlar O hesap yani
Asker psikolojisi olsa tam tersi daha çok duygusal,daha bağlı olması gerekmez mi ama?:26:
Normalde de çok msjlaşmayı sevmez ama son günlerimiz sonuçta:44: Arayınca zaten saatler
sonra görüyo ama msj atıp ilgisiz olduğunu söyleyince de kızıyo:44: Amaaa takmicam artık,
askerde iyice bi özlesin de anlasın nasıl oluyomuşşş
Canim valla bilemiyorum ki. Kafasinda soru isaretleri vardir belki ister istemez. Acaba ben yokken napicak felan diye dusunuyo olabilir.
Valla bilmiyorum canım konuşamıyoruz ki anlaşalım:26:
Neyse tatlım ben kaçıyorum artık uyumaya çalışayım biraz
yarın yine hastaneye gitmem lazımİyi geceler tatlım
öpüyorum senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?