- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.681
kızlar yaa bu gidişle bende çok bekar kalmıyıcam galiba. sevgilimle konuştuk az önce. babası demiş sana 10 bin felan maaş verirlerse evlenirsin kübrayıda alırsın orda yaşarsınız bnde dedim ben çok isterimde babamı biliyosun dedim. o da dedi dur bakalım bi netleşsin durumlar hayırlısı olsun dedi. dedin senin işin bi belli olsun ev alırsın. para biriktirriz kısmetse 2-3 sene sonra evleniriz dedim. o kendi işini kurmak istiyo ama ben özel sektörde dene şansını diyorum. bakalım ne olucak kızlar yaa. sevgilimde gitmeden önce hiç yapmazdı evlilik muhabbeti felan bu ara çok hevesli. ben dedim ki evimiz olunca bi odaya dedm senin kum torbanla koşu bandı koyucam bide playstation dedim. ay bi sevindi. işte buu aslansın aşkım diyo. ama muzafferi sokmayalım diyomuzafferde üniden arkadaşmz. köpeğimizide koyucaz dedi. bende dedm bi tanede rot yada dogo alırız o da dedi aşkım kangal alalım. dedim nasıl doyurucaz
baya bi konuştuk hayallerimzden planlarımızdan nolucak bakalm. bende bi iş bulaydım iyidi.
az sonra bugün aldıklarımın fotosnu koyucam kızlar.
nevresim takımım karaca home kızlar. çok güzel ürünleri var. english home tarzında. ben bayıldım. bu takımın pikesinide alıcam
kahvaltı takımının lilasıda vardı ama bu daha canlı geldi bana hayalimde lila tabaklarla kombinledim ve yeşili almaya karar verdim
bu arada kahvaltı takımında bir masa örtüsü üç runner altı tanede peçete var kızlar.
Selam kızlaaarrrrr
Deminden beri beyaz eşyalara bakıyorum daha doğrusu siyah olanlara bakıyorum
Bayıldım tek kelimeyle benim zevkimi yansıtıyor :)
Kızlar bu şekilde eşyası olan varmı ?
Buzdolabı,çamaşır makinası,bulaşık makinası ?
Varsa memnun musunuz ?
Ne kadara aldınız vs vs :)
Bugün biz de aşkımla hayaller kurduk.. :):)
Biz bu akşam Gs - Mu maçını izlemeye gitmiştik de
Ben gs li değilim sadece futbola ilgim var
Sevgilime maçı izlemeye gidelim deyince ev arkadaşlarının çok hoşuna gitmiş way lan sevgiliye bak maça gidelim diyo diye :)
Aşkım da bugün iyice duygusaldı oğlum olsun şöyle yapacam kızım olsun şöyle yapacam
Senin baba seni vermedi ki evleneydik ne olurdu diyodu :)
Canım çok beğendim güle güle kullan
Canım arkastre beyaz eşya duydum da
Siyah beyaz eşya hiç duymadım :)
Çok güzel netten bak bi valla benim dibim düştü bayıldım :)
Siyah aşığı olarak kısmetse inşallah buzdolabımı bulaşık ve çamaşır makinamı siyah alıcam :)
Kızlar ben bu habere çok sevindim müjdeler olsun !
GENELKURMAY Başkanlığı, yıllardır uygulanan ve tartışma konusu olan terörle aktif mücadelede az eğitimli geçici askerlerin kullanılmasına ilişkin harekât konseptini değiştirdi. Buna göre, kısa ve uzun dönem vatani görevini yapan askerler, artık arazide, terörle mücadelede, çatışma bölgelerindeki tüm aktif muharip görevlerden çekildi. Bundan böyle çatışma bölgelerinde sadece profesyonel erbaş, uzman çavuş, astsubay ve subaylar bulunacak. Kısa ve uzun dönem askerlik yapanlar ise çatışma bölgelerine gitmemekle birlikte, yine üs bölgelerinde görevlendirilmeye devam edecek. Bu sayede terörle mücadelede daha eğitimli, tecrübeli ve tehdidin bertarafına yönelik özel yetiştirilmiş personel yer alacak.
kızlar nerlerdesiniz canım sıkıldı poff..soğuktada hiç vakit geçmiyo...
yaz olsa kendimi dışarı atarım hemen
Havalar içimi kararttı benim hiç bi şey yapasım gelmiyo ya yaz gelsin ilkbaharda olur kış olmasın hiç
Napiyosunuz bakalım kızlar havalar soğuk ama güneşli ya o yüzden mutluyum
Canım baktım ve bayıldımmmmmmmmmmmmm
Kızlar bugun sevgilimle ASİL KARTAL a uyumlu bir de kız ismi bulduk
BİRİCİK BERİL
Bizim oğlumuz Asil kızımız da Biricik olacak
Hem de Asil-Beril uyumu oldu
Kızlar ben bu habere çok sevindim müjdeler olsun !
GENELKURMAY Başkanlığı, yıllardır uygulanan ve tartışma konusu olan terörle aktif mücadelede az eğitimli geçici askerlerin kullanılmasına ilişkin harekât konseptini değiştirdi. Buna göre, kısa ve uzun dönem vatani görevini yapan askerler, artık arazide, terörle mücadelede, çatışma bölgelerindeki tüm aktif muharip görevlerden çekildi. Bundan böyle çatışma bölgelerinde sadece profesyonel erbaş, uzman çavuş, astsubay ve subaylar bulunacak. Kısa ve uzun dönem askerlik yapanlar ise çatışma bölgelerine gitmemekle birlikte, yine üs bölgelerinde görevlendirilmeye devam edecek. Bu sayede terörle mücadelede daha eğitimli, tecrübeli ve tehdidin bertarafına yönelik özel yetiştirilmiş personel yer alacak.
biricik, asile pek uymamis ama siz begendiyseniz güzel
ayy gerçek mi kız buu girmiş mi kesin olarak uygulamaya
ayy sevinçtan ağlayabilirim
ALLAHIM kesin olsun lütfen benim sevgilimin askere gitme vakitleri yakşlaşıyorda ondan bir sevindirik olurum ki sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?