Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kul kurar ALLAH güler olmayalım İNŞALLAH da
RABBİM müsade ederde karamla evlenirsek eğer ve bir evladımız olursa RABBİMİN izniyle İNŞALLAH
biz de kız olursa ben koyacağım erkek olursa aşk kelebeğim koyacak aşk parçamızın adını
ben kız olursa ikra koymayı istiyorum hani ALLAH'IN peygamberimize kuran-ı kerim indiğinde söylediği söz ikra(oku)demek
oğlumuz olursa karam ediz koymayı düşünüyordu bir ara ama bilemiyorum fikri değişmiş olabilir tabiisiii
aman bir de sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil önemli olan karahan ve benim parçam olması:)

Son düzenleme:

Oy oy kıyamam :)

İnşallah hayallerimiz gerçek olur

Bizim bir Asil Kartal ımız bir de Biricik Beril imiz olur

Sizin de İkra nız Ediz iniz olur

Amin kuzum

Allah nazarlardan korusun iyi gidiyor beni hiç kısıtlamadı orda çektiği sıkıntıları bana yansıtmamaya çalışıyor.

Oh iyi iyi bunu da atlattınız sayılır hadi bakalım

Darısı başımıza

Eee askerlikte napıyorlarmış ya nasıl gidiyormuş

Neler yapıyolar cidden merak ediyorum

Oh iyi iyi bunu da atlattınız sayılır hadi bakalım

Darısı başımıza

Eee askerlikte napıyorlarmış ya nasıl gidiyormuş

Neler yapıyolar cidden merak ediyorum

Bildiğin amelelik başka hiç birşey değil
yalnız askere gitmeden önce psikolojiyi acayip hazırlamak gerek direkt çöküntü yaşanıyor hele birde askerlik yaşın diğerlerinden büyükse çok sıkıntı oluyor

Bende burdayım kızlaar. Pek moralsizim bugün. Daha önce yüzümdeki kist için ufak bi operasyon geçirmiştim belki hatırlarsınız. Yaklaşık bir aydır felan gözümün altında ufak yağ bezesi gibi bi kabarcık vardı. Önemsemedim. Ama gittikçe büyüdü. Bende bugün doktora gittim. Gözümün altındakiyle beraber toplam 4 tane kist aldırdım yine. Yüzüm delik deşik kalıcak en sonunda yaa. Bıktım valla. :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…