Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Oy kıyamam kuzum geçmiş olsun

Niye yüzünde kistler çıkıyor ya

Canın acıyo mu?

Dikiş fln atıldı mı?

gecmis olsun canim insallah gecer,ama o yüzünde kalacaklari hic düsünme Allah sana saglik sihat versin

dermansiz dert vermesin yeter..

Geçmiş olsun canım

Sevgilim bi gelsin uzaklaşacağız buralardan tatile ihtiyacımız var

Oy kıyamam kuzum geçmiş olsun

Niye yüzünde kistler çıkıyor ya

Canın acıyo mu?

Dikiş fln atıldı mı?

Canım bulaşıcıymış. Havuzdan felan bulaşabilir dedi. Ama en son mayısta girdim havuza ondan olamaz. Birisinden bulaşıyo büyük ihtimalle. Evdeki herkesi kontrol ediyorum kimde var diye ama kimsede de yok. Bi bulursam bunu bana bulaştıranı gözünü patlatcam
Yok canım dikiş atılmadı. Gazlu bezle kapattı sadece.

gecmis olsun canim insallah gecer,ama o yüzünde kalacaklari hic düsünme Allah sana saglik sihat versin

dermansiz dert vermesin yeter..
Sağol güzelim. Evet canım haklısın ama daha üç ay önce felan aldırdım biri kocamandı hemde. Sonra enfeksiyon kaptım. Yüzüm şişti felan. Morali bozuluyo insanın. Ama gercekten Allah başka elem keder vermesin.

Geçmiş olsun canım
Teşekkürler tatlım.
pufffines geçmiş olsun canım neden çıkıyor ki o bezeler
Sağol canımm. Birinden bulaşıyo ve ürüyo büyük ihtimalle canım.
Çokda dikkatliyim aslında öyle herkesi öpmem. Özel gün olur bişe olur çok öperseler mesela yüzümü felan yıkarım ama sakınan göze çöp batıyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…