- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.721
Bende burdayım kızlaar. Pek moralsizim bugün. Daha önce yüzümdeki kist için ufak bi operasyon geçirmiştim belki hatırlarsınız. Yaklaşık bir aydır felan gözümün altında ufak yağ bezesi gibi bi kabarcık vardı. Önemsemedim. Ama gittikçe büyüdü. Bende bugün doktora gittim. Gözümün altındakiyle beraber toplam 4 tane kist aldırdım yine. Yüzüm delik deşik kalıcak en sonunda yaa. Bıktım valla. :2:
Bende burdayım kızlaar. Pek moralsizim bugün. Daha önce yüzümdeki kist için ufak bi operasyon geçirmiştim belki hatırlarsınız. Yaklaşık bir aydır felan gözümün altında ufak yağ bezesi gibi bi kabarcık vardı. Önemsemedim. Ama gittikçe büyüdü. Bende bugün doktora gittim. Gözümün altındakiyle beraber toplam 4 tane kist aldırdım yine. Yüzüm delik deşik kalıcak en sonunda yaa. Bıktım valla. :2:
Selam canım ben burdayım hayalet misali takılıyorum
:) bende geliyorum arada hayalet modunda geziniyorum nerde buranın eski sohbetleri aaah aahh :)
:) bende geliyorum arada hayalet modunda geziniyorum nerde buranın eski sohbetleri aaah aahh :)
Ben eskilerden değilmiyim
Sevgilim bi gelsin uzaklaşacağız buralardan tatile ihtiyacımız var
Uludağa fln kayak yapmaya gidersiniz artık :)
Aynen valla özledim sabahlara kadar sohbetleri:)Hakikaten haaa iyice boş kaldı burası arada bir bakıyorum yok yani
sabahlara kadar sohbet olurdu burda
Doğru vallaEskilerden kimse gelmiyor ki
Ben eskilerden değilmiyim
Oy kıyamam kuzum geçmiş olsun
Niye yüzünde kistler çıkıyor ya
Canın acıyo mu?
Dikiş fln atıldı mı?
Sağol güzelim. Evet canım haklısın ama daha üç ay önce felan aldırdım biri kocamandı hemde. Sonra enfeksiyon kaptım. Yüzüm şişti felan. Morali bozuluyo insanın. Ama gercekten Allah başka elem keder vermesin.gecmis olsun canim insallah gecer,ama o yüzünde kalacaklari hic düsünme Allah sana saglik sihat versin
dermansiz dert vermesin yeter..
Teşekkürler tatlım.Geçmiş olsun canım
Sağol canımm. Birinden bulaşıyo ve ürüyo büyük ihtimalle canım.pufffines geçmiş olsun canım neden çıkıyor ki o bezeler
vayy anasını demek beni soyutladınız topikten haa giderim gelmem bi daha ama
Olabilir bakalım var planlarımız konuşuyoruz şimdiden
Biz aşkımla amsterdama gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?