- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.741
Hakikaten haaa iyice boş kaldı burası arada bir bakıyorum yok yani
sabahlara kadar sohbet olurdu burda
Eskilerden kimse gelmiyor ki
Ben eskilerden değilmiyim
Anladım canım çok dikkat et :26:Canım bulaşıcıymış. Havuzdan felan bulaşabilir dedi. Ama en son mayısta girdim havuza ondan olamaz. Birisinden bulaşıyo büyük ihtimalle. Evdeki herkesi kontrol ediyorum kimde var diye ama kimsede de yok. Bi bulursam bunu bana bulaştıranı gözünü patlatcam
Yok canım dikiş atılmadı. Gazlu bezle kapattı sadece.
Sağol güzelim. Evet canım haklısın ama daha üç ay önce felan aldırdım biri kocamandı hemde. Sonra enfeksiyon kaptım. Yüzüm şişti felan. Morali bozuluyo insanın. Ama gercekten Allah başka elem keder vermesin.
Teşekkürler tatlım.
Sağol canımm. Birinden bulaşıyo ve ürüyo büyük ihtimalle canım.
Çokda dikkatliyim aslında öyle herkesi öpmem. Özel gün olur bişe olur çok öperseler mesela yüzümü felan yıkarım ama sakınan göze çöp batıyo işte.
Kızlar benimde şöyle bi planım var. Sewgilim gelince aöf ye yazdırıcam onu. Work and travel yapıcaz. Yani benim planım öyle kısmetse. Amerikaya gideriz belki. İnşallah
aslında ben de kış düğünü istiyorum ve balayına yurt dışına gitmek istiyorum mesela merak ettiğim yerler arasında venedik ve italya var
Oh ne güzel kışın ortasında tatil harika olcak
aslında ben de kış düğünü istiyorum ve balayına yurt dışına gitmek istiyorum mesela merak ettiğim yerler arasında venedik ve italya var
İtalya ülke olarak en merak ettiğim yerler arasında geliyor.
Venedikte aşk Roma da tarih.. Harika bi karışık ayrıca bol bol alışveriş ve makarna ziyafeti
Evlendikten sonra gidilecek yerler arasında
Süper olur
İnşallah canım yaa. Çok istiyorumm. Ama bi yandan da diyorum ben çalışamam orda acaba sadece dil okulunamı gitsem. Ama wat daha iyi olur tabi.
İtalya ülke olarak en merak ettiğim yerler arasında geliyor.
Venedikte aşk Roma da tarih.. Harika bi karışık ayrıca bol bol alışveriş ve makarna ziyafeti
Evlendikten sonra gidilecek yerler arasında
Kızlar dün bişi öğrendim. Çinlilerin çoğu doğalgazdı sobaydı felan kullanmıyolarmış Havayı kirletiyo diye. E dedim neyle yatıyosunuz gece. Montla şapkayla felan atıyolarmış. İlaç vermiyolarmış mesela. Sevgilim ciğerlerini üşütmüş bardak çekmişler. Sırtı mos mor olmuş. Yavrum orda aloe wera merhemi sürmüş göğsüne kurutma makinasıyla ısınıyomuş. Bu ne dingil hayat bu ne manyak yaşam tarzı
aynen aynen benimde merak ettiğim yerlerin başında geliyor tarihi yerlerini falan
italyada da bol makarna çeşitleri yemekleri ve tramisu
ayyy ayyy ne güzel olur keike gidebilsek yaa
aynen aynen benimde merak ettiğim yerlerin başında geliyor tarihi yerlerini falan
italyada da bol makarna çeşitleri yemekleri ve tramisu
ayyy ayyy ne güzel olur keike gidebilsek yaa
Çalışarak ingilizceni daha iyi geliştirirsin bence
İnsanlarla iç içe olursun :)
Dil kurslarında ispanyollarla italyanlarla pratik yapmak zorunda kalacaksın çünkü :)
Kızlar dün bişi öğrendim. Çinlilerin çoğu doğalgazdı sobaydı felan kullanmıyolarmış Havayı kirletiyo diye. E dedim neyle yatıyosunuz gece. Montla şapkayla felan atıyolarmış. İlaç vermiyolarmış mesela. Sevgilim ciğerlerini üşütmüş bardak çekmişler. Sırtı mos mor olmuş. Yavrum orda aloe wera merhemi sürmüş göğsüne kurutma makinasıyla ısınıyomuş. Bu ne dingil hayat bu ne manyak yaşam tarzı
Biz romada sabah öğle akşam pizza yemiştik
Harbiden bu ne dingil hayat bu ne manyak yaşam tarzı
Rahat iş olursa çalışırım. Öyle mc te burger da felan çalışamam
Kuzenim geçen sene los angelestaydı galiba luna parkta çalışmıştı. Çok rahattı. Öyle bişi olursa yaparımm. Dün kendimi öyle hyal ettim hoşuma gitti. Sevgilimde yanımda ooh
Sizin amsterdam ne zaman canım. Bide sakıncası yok kişi başı ne kadara mal oluyo onu söylermisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?