Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar benimde şöyle bi planım var. Sewgilim gelince aöf ye yazdırıcam onu. Work and travel yapıcaz. Yani benim planım öyle kısmetse. Amerikaya gideriz belki. İnşallah

aslında ben de kış düğünü istiyorum ve balayına yurt dışına gitmek istiyorum mesela merak ettiğim yerler arasında venedik ve italya var

Hakikaten haaa iyice boş kaldı burası arada bir bakıyorum yok yani
sabahlara kadar sohbet olurdu burda

Eskilerden kimse gelmiyor ki

Ben eskilerden değilmiyim

Anladım canım çok dikkat et :26:

aslında ben de kış düğünü istiyorum ve balayına yurt dışına gitmek istiyorum mesela merak ettiğim yerler arasında venedik ve italya var

İtalya ülke olarak en merak ettiğim yerler arasında geliyor.
Venedikte aşk Roma da tarih.. Harika bi karışık ayrıca bol bol alışveriş ve makarna ziyafeti
Evlendikten sonra gidilecek yerler arasında

Oh ne güzel kışın ortasında tatil harika olcak

Venedikte aşk Roma da tarih.. Harika bi karışık ayrıca bol bol alışveriş ve makarna ziyafeti

Ben Romaya gittim kızlarrr

İnşallah canım yaa. Çok istiyorumm. Ama bi yandan da diyorum ben çalışamam orda acaba sadece dil okulunamı gitsem. Ama wat daha iyi olur tabi.

Çalışarak ingilizceni daha iyi geliştirirsin bence

İnsanlarla iç içe olursun :)

Dil kurslarında ispanyollarla italyanlarla pratik yapmak zorunda kalacaksın çünkü :)

Son düzenleme:
Kızlar dün bişi öğrendim. Çinlilerin çoğu doğalgazdı sobaydı felan kullanmıyolarmış Havayı kirletiyo diye. E dedim neyle yatıyosunuz gece. Montla şapkayla felan atıyolarmış. İlaç vermiyolarmış mesela. Sevgilim ciğerlerini üşütmüş bardak çekmişler. Sırtı mos mor olmuş. Yavrum orda aloe wera merhemi sürmüş göğsüne kurutma makinasıyla ısınıyomuş. Bu ne dingil hayat bu ne manyak yaşam tarzı

aynen aynen benimde merak ettiğim yerlerin başında geliyor tarihi yerlerini falan
italyada da bol makarna çeşitleri yemekleri ve tramisu
ayyy ayyy ne güzel olur keike gidebilsek yaa

Harbiden bu ne dingil hayat bu ne manyak yaşam tarzı

aynen aynen benimde merak ettiğim yerlerin başında geliyor tarihi yerlerini falan
italyada da bol makarna çeşitleri yemekleri ve tramisu
ayyy ayyy ne güzel olur keike gidebilsek yaa

İstediğin sürece her şey olur.
Bu benim küçüklüğümden beri istediğim şey.
Oraya gitmem gerek sevgilimle şimdiden planlarını yapıyoruz kim bilir belki seneye orda oluruz

Çalışarak ingilizceni daha iyi geliştirirsin bence

İnsanlarla iç içe olursun :)

Dil kurslarında ispanyollarla italyanlarla pratik yapmak zorunda kalacaksın çünkü :)

Rahat iş olursa çalışırım. Öyle mc te burger da felan çalışamam
Kuzenim geçen sene los angelestaydı galiba luna parkta çalışmıştı. Çok rahattı. Öyle bişi olursa yaparımm. Dün kendimi öyle hyal ettim hoşuma gitti. Sevgilimde yanımda ooh

Sizin amsterdam ne zaman canım. Bide sakıncası yok kişi başı ne kadara mal oluyo onu söylermisin.

wuuw :44:
Bence çalışanlara öyle yapıyorlardır yoksa tüm ülke neyle ısınıcak kı :26:

Benim bir arkadaşım da aqua parkta cankurtaran olmuştu :)

Amsterdam a inşaAllah 24-27 Aralık tarihinde gidiyoruz

Kişi başı uçak dahil 280 euro

Ayrıca biz Ankaradan da İstanbula gitmek için uçağa bineceğiz o da 231 lira tuttu gidiş dönüş

yok artık yaa üşütmemek elde mi öyle bişi yakmazlar bişi le ısınmazlarsa
ALLAH sevgilini korusun canım tüm çinlileri de korusun AMİN
hakkaten de bu ne dingil yaşam tarzı hahaha çok güldüm bu arada o dediğine bu ne dingil hayat bu ne manyak yaşam tarzı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…