- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.061
arkadaş mantıklı söylemiş canım, bunca yıldan sonra seninki öyle bişey düşünmez kesinlikle. bunu ona teklif edebilirsin.inan bana çok işe yarıyor. 2-3 yıldır paralar bende duruyo, ben onura harçlık veriyorum zenginledik resmen. ama paralar ayrı dururken ay sonunu zor getiriyoduk. çünkü tutumlu olan tarafta durunca işler daha planlı oluyo, her istediğini de yapmamak için hiçbir engelin kalmıyo
bi denerim bakalım mantıklı bu söylediğin tatlım ama ortada bi söz veya nişan muhabbetleri olması gerekmez mi bunu söylemem için hanı karsımdaki insan benı alacağı günü 4 gözle beklese bunu belli etse rahatça söylerim
Bizlerde çok şükür iyiyiz işte canım.iyiyim kızlarsizler nasılsınız?
hep aklımda topik, bercestem çağırdı ama kpss ye odaklanmak için başka topiklere pek girmiyorum
özledim eski muhabbetlerimizi..
iyiyim hayatım çok şükür, tarih testleri beni bekliyo ama ben size geldim
eniştemin kulaklarını çekicem artık yok bu böyle olmıcak
buda doğru canım ailesinede yardım ediyor bazı taksitlere falan telefon pc faturası var nekadar kalıyor bilmiyorum bide aynı senın sevgilin gibi benımkide özellikle o konularda bana uzak..kendi kendime düşünüyorum bazen benım en sevdiğim çiçeği biliyor böyle bi sürpriz yapsa ne bileyim ben erkek olsam neler yapardım ya
ona sordum geçende sence bizim evlenmemiz açısından problemler neler diye maddiyat dedi sonra ailesiyle aram bozuk biliyosunuz aynı ev mevzuları vs bide şu 4 senede ömrümden 10 yıl gitti senınle evlendiğimdede biliyorum ki yine ömrümü yiyeceksin dediBen sevgilime harçlık verirdim. Parası bitincede fişleri isterdim hesabını sorardım nereye harcadın diye
Canım zaten kaç senedir birliktesiniz ne için evlilik için yani. Paranızı biriktirmek için bu tarz muhabbetlerin olmasına gerek yok. Bak bizde de plan var ama icraat yok. Ben kim bilir ne zaman nişanlanıcamhem kaç yıl oldu yani. Elbetteki o da istiyodur ama belki onun açısından şartlar olgunlaşmamıştır. Gelecek kaygısı vardır. Yoksa istemez mi hiç güzelim. Seni rahat yaşatamamaktan korktuğu için şimdilik adım atmak istemiyodur.
Bizlerde çok şükür iyiyiz işte canım.
Benimde ocakta aöf sınavlarım var ama daha çalışmaya başlayamadım. Bu pzt kesin başlıyıcam.
iyi yapmşsın bu gece muhabbet gecemiz olsun uzun zamandan sonra ilk defa içimde kopan fırtınaları açıklıyorum burda çek valla
hürremim siz sevgilinle bir olcaksınız artık bütün olcaksınız, yabancılaşmayı aşmanız lazımbunu her cıft yapamaz amamesela bız yapamayız ((
yabancı o bana cok
off kılzar dertlıyım bu gece
ha bu arada semıramıs ıcın bunu dıyorsunuz ama belkı sewgılısı aılesıne yardım edıyordur bılemyız uygun olmayabılır bu teklıf
canım benim erkekler kendilerini garantiye almadan da pek bu konulara girip hayatlarındaki kızlara umut vermek istemiyolar. tamam sen sadece bahsetsin istiyosundur ama o bahsedersem hemen ne zaman yapılcak hadi yapılsın nişan düğün moduna giriceğini ve ardından da o yapamazsa seni hayal kırıklığına uğratacağını düşünüp üzülmeni istemiyodur canım.evet kuzum mantıklıda işte dediğim gibi karşımdaki insan evlilikten bahsetse dört gözle benı alacağı günleri beklese rahatca söylerimde..ben gerçekten tutumluyumdur fuzuli para harcamam helede o bana geleceğimiz için gönderse tek kuruşuna dokunmam yani
bende erkek olsam neler yapardım o kadını mutlu etmek ıcın gozlerını parlatmak ıcın yaa haketmesek anlıcam da valla anlamıyorum yaaa hiç bişi yapmadıkları gb uste sınır bozuolar bıde.ben artık sewdıgıne ınanmıyorum gercı her seyı kabullendım( ühüüüüü ((
ona sordum geçende sence bizim evlenmemiz açısından problemler neler diye maddiyat dedi sonra ailesiyle aram bozuk biliyosunuz aynı ev mevzuları vs bide şu 4 senede ömrümden 10 yıl gitti senınle evlendiğimdede biliyorum ki yine ömrümü yiyeceksin dedi
hürremim siz sevgilinle bir olcaksınız artık bütün olcaksınız, yabancılaşmayı aşmanız lazımüzme kendini, her şeyde bi hayır vardır
ailesine yardım ediyodur ok tmm ama, artık semiramis onun ailesi olucak. bunun ayırdını yapıp mantıklı davranması lazım.
canım benim erkekler kendilerini garantiye almadan da pek bu konulara girip hayatlarındaki kızlara umut vermek istemiyolar. tamam sen sadece bahsetsin istiyosundur ama o bahsedersem hemen ne zaman yapılcak hadi yapılsın nişan düğün moduna giriceğini ve ardından da o yapamazsa seni hayal kırıklığına uğratacağını düşünüp üzülmeni istemiyodur canım.
mesela bizde de son zamanlarda üff şu kadar yıl var, off çok var daha evliliğe gibi bunalım muhabbetleri vardı. benimki gardiyanlığa başvurdu. daha başvurduğu gibi, bana bak baştan anlaşalım yaza evleniyoruz, demeye başladı. ben dur aşkım daha sonuçlar belli değil hem benim atanma durumum var falan dedim. ben karımı doğuya göndermem falan demeye başladı. gardiyanlık sonuçları açıklanana kadar evlilikle ilgili kurmadığı hayal kalmadı. gardiyanlığa giremediği gün çok üzüldü, bunun ertesi gününde de neyse bi okulumuzu bitirelim de kısmet her şey moduna döndü tekrardan.
bilmem anlatabildim mi canım ama gereçekten erkekler maddi yönden kendilerini garantide görmedikçe bu muhabbetlere girmiyolar. biz seneler sonrasının hayalini kurmayı bile seviyoruz, onlar ise hayali gerçekleştirecekleri zaman direk planını yapmayı seviyolar
Ben sevgilime harçlık verirdim. Parası bitincede fişleri isterdim hesabını sorardım nereye harcadın diye
Canım zaten kaç senedir birliktesiniz ne için evlilik için yani. Paranızı biriktirmek için bu tarz muhabbetlerin olmasına gerek yok. Bak bizde de plan var ama icraat yok. Ben kim bilir ne zaman nişanlanıcamhem kaç yıl oldu yani. Elbetteki o da istiyodur ama belki onun açısından şartlar olgunlaşmamıştır. Gelecek kaygısı vardır. Yoksa istemez mi hiç güzelim. Seni rahat yaşatamamaktan korktuğu için şimdilik adım atmak istemiyodur.
Bizlerde çok şükür iyiyiz işte canım.
Benimde ocakta aöf sınavlarım var ama daha çalışmaya başlayamadım. Bu pzt kesin başlıyıcam.
yaaa nasıl boyle kırılır mı dıe dusunmeden soytluyolar anlamıyorum bızım omrumuzden kac yıl gıttı acaba soyluyomuyuz
aynen canımo da diyo ki ''ben sana aldığım kremlerin yağların rujların hesabını sormuyorum ama'' diyo senin için alıyorum hayatım sana hoş görünmek için diyorum hemen seviniyo saf öküzüm benim
çalış canım valla çalışmadan olmuyo
ben ona söyledim mesela bi ara kendi aramızda söze takmıştım o da dedi ki söz yapsak başlayacaksın ne zaman nişanlanıcaz diye dedi ben o zaman dedım ki böyle birşey demicem asla biliyo demeyeceğimi aslında benım tam olarak istediğim şey bana değer vermesi bunu belli etmesi ufak sürprizler yapması en azından bu şekilde mutlu olurum mesela malum sitede bişey paylaştım kadınları mutlu etmekle ilgili 2 gündür oku diyorum çok uykusu oluyo vs bi türlü okumadı ben bundan bile benı önemsemediğini düşünüyorum hırçınlaşıyorum doğal olarak beynımde herşeyi sorun yapıyorum sonra bana ömrümden ömür çalıyosun vs diyo bilmiyo ki bununda sorumlusu kendisinden başkası değil
canım ruh halım berbat.tam ayrılsam mı acaba dıye dusunuyorum sonra bırden evdekılerın dugunum ıcın nasıl heveslı oldukları gelıyo aklıma kıyamıyorum.ortada emek var ben bızım ilişkimiz için cok cabaladım cok cektım bazı seylerı sineye cektım sırf ilişkimiz iyi olsun ayrılmayalım bırbırımızı bu kadar tanıdık mutlu sonlandıralım dıye..tek basıma caba sarfederkende yorgun dustum kendımı hala cok yalnız hıssedıyorum.sankı hem ondan nefret edıyorum hemde ona tapıyorum ıyıce oynattım kafayı anlıcagınızoh be rahatladım valla kımseye bişi dedıgım yok çıldırmak uzereydım (
canım sen ona diceksin ki ''ben bunları ilişkimizin iyiliği için istedim çok uğraştım didindim ama sen yine akıllanmadın kadın ruhundan anlamadın, ben de artık pes ediyorum, ben de uğraşmıcam, yapıcaksan kendin akıl et yap'' diceksin. ondan sonra bak nasıl düşünücek, ben ne yaptım da semiramis böyle dedi, dicek. düşüncek. sonra aklı başına gelcek, kendini çekmezsen bu şekilde gider. bak sen nasıl ona bunları dedikçe o kendini çekiyo. çektikçe de sen sinir olup üstüne gidiyosun. bu sefer sen kendini çekince kaçan kovalanır durumu tam tersine dönücek
Benimkide diyodu bana bi haftalık harçlık veriyosun kendin aynı parayı kuaförde bi günde harcıyosunbende diyodum e bakımsız tarzan gibi gezsem daha mı iyi. Sanada yaranılmıyo diyodum
söz mevzusu için mi bunları dicem canım dediğimden sonra nasıl davranmalıyım peki yine bebegım bitanem moduna girersem aynı olur dmi kovalamaz benı yani
napalım kız olmak kolay değil, erkeğin masrafı olmuyo ki yav zaten gerek yok onlarda çok paraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?