Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben sevgilime harçlık verirdim. Parası bitincede fişleri isterdim hesabını sorardım nereye harcadın diye

Canım zaten kaç senedir birliktesiniz ne için evlilik için yani. Paranızı biriktirmek için bu tarz muhabbetlerin olmasına gerek yok. Bak bizde de plan var ama icraat yok. Ben kim bilir ne zaman nişanlanıcam hem kaç yıl oldu yani. Elbetteki o da istiyodur ama belki onun açısından şartlar olgunlaşmamıştır. Gelecek kaygısı vardır. Yoksa istemez mi hiç güzelim. Seni rahat yaşatamamaktan korktuğu için şimdilik adım atmak istemiyodur.

iyiyim kızlar sizler nasılsınız?
hep aklımda topik, bercestem çağırdı ama kpss ye odaklanmak için başka topiklere pek girmiyorum
özledim eski muhabbetlerimizi..
Bizlerde çok şükür iyiyiz işte canım.
Benimde ocakta aöf sınavlarım var ama daha çalışmaya başlayamadım. Bu pzt kesin başlıyıcam.

iyiyim hayatım çok şükür, tarih testleri beni bekliyo ama ben size geldim
eniştemin kulaklarını çekicem artık yok bu böyle olmıcak

iyi yapmşsın bu gece muhabbet gecemiz olsun uzun zamandan sonra ilk defa içimde kopan fırtınaları açıklıyorum burda çek valla

bende erkek olsam neler yapardım o kadını mutlu etmek ıcın gozlerını parlatmak ıcın yaa haketmesek anlıcam da valla anlamıyorum yaaa hiç bişi yapmadıkları gb uste sınır bozuolar bıde.ben artık sewdıgıne ınanmıyorum gercı her seyı kabullendım( ühüüüüü((

ona sordum geçende sence bizim evlenmemiz açısından problemler neler diye maddiyat dedi sonra ailesiyle aram bozuk biliyosunuz aynı ev mevzuları vs bide şu 4 senede ömrümden 10 yıl gitti senınle evlendiğimdede biliyorum ki yine ömrümü yiyeceksin dedi

hürremim siz sevgilinle bir olcaksınız artık bütün olcaksınız, yabancılaşmayı aşmanız lazım üzme kendini, her şeyde bi hayır vardır
ailesine yardım ediyodur ok tmm ama, artık semiramis onun ailesi olucak. bunun ayırdını yapıp mantıklı davranması lazım.
canım benim erkekler kendilerini garantiye almadan da pek bu konulara girip hayatlarındaki kızlara umut vermek istemiyolar. tamam sen sadece bahsetsin istiyosundur ama o bahsedersem hemen ne zaman yapılcak hadi yapılsın nişan düğün moduna giriceğini ve ardından da o yapamazsa seni hayal kırıklığına uğratacağını düşünüp üzülmeni istemiyodur canım.
mesela bizde de son zamanlarda üff şu kadar yıl var, off çok var daha evliliğe gibi bunalım muhabbetleri vardı. benimki gardiyanlığa başvurdu. daha başvurduğu gibi, bana bak baştan anlaşalım yaza evleniyoruz, demeye başladı. ben dur aşkım daha sonuçlar belli değil hem benim atanma durumum var falan dedim. ben karımı doğuya göndermem falan demeye başladı. gardiyanlık sonuçları açıklanana kadar evlilikle ilgili kurmadığı hayal kalmadı. gardiyanlığa giremediği gün çok üzüldü, bunun ertesi gününde de neyse bi okulumuzu bitirelim de kısmet her şey moduna döndü tekrardan.
bilmem anlatabildim mi canım ama gereçekten erkekler maddi yönden kendilerini garantide görmedikçe bu muhabbetlere girmiyolar. biz seneler sonrasının hayalini kurmayı bile seviyoruz, onlar ise hayali gerçekleştirecekleri zaman direk planını yapmayı seviyolar

henüz herşeyi kabullenmş falan değilsin canım ayrılıp üzülmeni istemem ama benım bi arkadasım 5 yıllık nişanlılık döneminden sonra attı yüzüğü hemde onunki bizimkilerden iyiydi valla çocuk bakıyodu resmen arkadasıma giyimine kuşamına kadar düşün cocuk bunların evinde kalıyodu 1 ay boyunca

yaaa nasıl boyle kırılır mı dıe dusunmeden soytluyolar anlamıyorum bızım omrumuzden kac yıl gıttı acaba soyluyomuyuz

ben ona söyledim mesela bi ara kendi aramızda söze takmıştım o da dedi ki söz yapsak başlayacaksın ne zaman nişanlanıcaz diye dedi ben o zaman dedım ki böyle birşey demicem asla biliyo demeyeceğimi aslında benım tam olarak istediğim şey bana değer vermesi bunu belli etmesi ufak sürprizler yapması en azından bu şekilde mutlu olurum mesela malum sitede bişey paylaştım kadınları mutlu etmekle ilgili 2 gündür oku diyorum çok uykusu oluyo vs bi türlü okumadı ben bundan bile benı önemsemediğini düşünüyorum hırçınlaşıyorum doğal olarak beynımde herşeyi sorun yapıyorum sonra bana ömrümden ömür çalıyosun vs diyo bilmiyo ki bununda sorumlusu kendisinden başkası değil

Bizim de sevgilim le ilk yıllarımız çok zor geçti. Ben hep sabrettim. 1 sene seni seviyorum desin diye bekledim. Bendeki hayvani aşkı ve sabrı farkedince tabi daha güzel oldu herşey. Baya uğraştım ama adamı kıvama getirdim yani. Çok süründürdüm. Şimdi Allahıma şükürler olsun herşey çok güzelde tek sorun mesafeler. Yani demem o ki kızlar çok fazla fedakar olmayın. Benim 1 yılım ağlaya ağlaya geçti yani. Keşke daha evvel süründürseydim. Sizde hep kendinizden bişeyler vermeyin. Beklediğiniz istediğiniz şeyleri söyleyin. Yoksa çok bekleriz yani. Erkekler bizim gibi düşünemiyolar bazı şeyleri akıl edemiyolar.
Mesela ben bi kere çok hasta olmuştum. Raporluydum 1 hafta. Ama mazeret sınavına kAlmıyım diye mecbur taksiyle felan gittim okula. Günde 50 tl taksi parası tabi canım sevgiliminde arabası var ama akıl edemedi beni gelip almayı. Bende en sonunda bi saydırdım. Ben o kadar hastayım bi kere gelip almadın beni. Gelseydin otobüsle bile gitsek olurdu falan filan. Şimdi hep gelir alır beni yada ekif eder ben istersem gelir istemezsem gelmez.
Yani bazı şeyleri anlasın diye beklemeyin kızlar direkt olmasa bile dolaylı yollardan talep edin
Çünkü erkekler sever kadınlar için bişey yapmayı ama kendi başlarına akıl edemezler işte.

aynen canım o da diyo ki ''ben sana aldığım kremlerin yağların rujların hesabını sormuyorum ama'' diyo senin için alıyorum hayatım sana hoş görünmek için diyorum hemen seviniyo saf öküzüm benim
çalış canım valla çalışmadan olmuyo

yaaa nasıl boyle kırılır mı dıe dusunmeden soytluyolar anlamıyorum bızım omrumuzden kac yıl gıttı acaba soyluyomuyuz

eskiden herşey cok güzeldi bazen aklıma geliyor..bana çiçeğim karıcım askerden gelir gelmez evlenme teklifi edicem sana seni ailemden bile cok seviyorum unutma falan derdi tabi bunu söylediğini şimdi kabul etmıyor ama benım dün gibi aklımda

Benimkide diyodu bana bi haftalık harçlık veriyosun kendin aynı parayı kuaförde bi günde harcıyosun bende diyodum e bakımsız tarzan gibi gezsem daha mı iyi. Sanada yaranılmıyo diyodum

canım sen ona diceksin ki ''ben bunları ilişkimizin iyiliği için istedim çok uğraştım didindim ama sen yine akıllanmadın kadın ruhundan anlamadın, ben de artık pes ediyorum, ben de uğraşmıcam, yapıcaksan kendin akıl et yap'' diceksin. ondan sonra bak nasıl düşünücek, ben ne yaptım da semiramis böyle dedi, dicek. düşüncek. sonra aklı başına gelcek, kendini çekmezsen bu şekilde gider. bak sen nasıl ona bunları dedikçe o kendini çekiyo. çektikçe de sen sinir olup üstüne gidiyosun. bu sefer sen kendini çekince kaçan kovalanır durumu tam tersine dönücek

hurremland nisandan önce sanirim oluyor böyle seyler..

bizimki cok önceden belliydi nisanin olacagi zaman ama o arada tartismalarimiz cok oldu

yeri geldi ben ona yeri geldi o bana ters ve soguk davrandi..yani olabilecek seyler..

biz nisandan 1 ay önce cok sacma bir nedenle tartisitk ama öyle böyle degil:)

cok komikti uzaktayiz bide annem var evde sadece,ramazandi galiba ben agliyorum hemde bögüre bögüre bitti bu is ben evlenmem bunla

diyorum, ne oldu diyor annem anlatiyorum ama sebep cok sacma ama nedense baya girmisitk birbirmize ay kendimden korktum o gün cok kötü bögürerek agladim..

ara babami gelsin olmaz diyorum , annem dur ne bu filan benim nisamlimi aradi oglum ne oldu böyle böyle diyor dedi

oda bilmem birsey yoktu bende annem konustukca iyice bögürdüm annemden beni istiyor ben tabiki almiyorum teli filan,annemde dedi sorun ne bilmiyorum

ama konusun dedi.. neyse sonra konustuk baya hallettik aslinda sebep yoktu sanirim bazen patlama yasaniyor..

sonuc olarak ben bitti bitti diye agladim ama nisanlandik sonra yine oldu tartismalarimiz filan,onunda aklinda olan bir skntisi vardir

ya da ne bileyim baska birsey belki ilgi gösteriyor sana az geliyor..

ama ele güne dedik diyede aklinda soru isaretleri varsa adim atma..bu dönem uzatilabilir

Son düzenleme:

söz mevzusu için mi bunları dicem canım dediğimden sonra nasıl davranmalıyım peki yine bebegım bitanem moduna girersem aynı olur dmi kovalamaz benı yani

Benimkide diyodu bana bi haftalık harçlık veriyosun kendin aynı parayı kuaförde bi günde harcıyosun bende diyodum e bakımsız tarzan gibi gezsem daha mı iyi. Sanada yaranılmıyo diyodum

napalım kız olmak kolay değil, erkeğin masrafı olmuyo ki yav zaten gerek yok onlarda çok paraya

Bende çok istiyorum evlenmeyi ama bi yandan da ben bu yaşımda bi evin sorumluluğunu alamam. Hayatımda ütü yapmamışım. Çamaşır makinası nasıl açılır bilmem.
Ama yinede kendimce hesaplar yapıyorum 5 sene sonra olur felan diye. Sevgilim önceden böyle şeyleri hiç konuşmazdı ben kendi aralarında yüzük takan arkadaşlarıma özenirdim içten içe. Sonra sevgilim bigün süpriz bi şekilde bana söz yüzüğü taktı. O kadar özenen ben dedim ki bumuymuş. Bir ay ya taktım ya takmadım sonra sıkıldım çıkardım o parmağımda olsa ne oluur olmasa ne olur dedim.
Mesela sevgilimle bazen planlar kurarız evimiz şöyle olur böyle olur diye. Ama hiç demedim ne zaman nişanlanıcaz sözlenicez felan diye.
Şimsi semiramiscim sende adı konulsun istiyosun artık ama sevgilin demekki maddi açıdan kendini yeterli görmediği için senden de sürekli böyle şeyler duyunca sıkıntıya giriyodur. Sen biraz kendini çek. Kısmet bu işler de. Hayırlısı olsun de. Hiç bahsetme evlilik söz nişan felan. Bi süre böyle dene. Detaylara takılma. Mesela o paylaştığın şeye bakmadıysa beni önemsemiyo diye düşünme. Herşeyi takarsan sen kendini bitirirsin. Ben çok çektim bu yüzden. Benimki ilk başlarda arayınca açmazdı mesaj atmazdı buluşucağımız gün telefonu kapatır uyur kalırdı. Neler çektim ben. Stresten ne hastalıklar geçirdim oof. Yaralar çıktı her yerimde. Sonra baktım olmuyo saldım ipini dönerse benimdir diye
Sora nası geldi varyaaa. Şimdi ipler bende işte.

söz mevzusu için mi bunları dicem canım dediğimden sonra nasıl davranmalıyım peki yine bebegım bitanem moduna girersem aynı olur dmi kovalamaz benı yani

yok bunları biraz azaltıcaksın, ne soğuk davranıcaksın ne sıcak. mesela bebeğimmmmmmmm mi yazıyosun mesajda, aşkım a dönüştürüceksin. belki bunlar saçma gelebilir ama gerçekten bu küçük oyunlar erkekleri yontabiliyo. sonra zaten başlıcak sana noldu meleğim bi sorun mu var falan demeye. yoo yok bişey aşkım diceksin. hani mesela sizin aranızda senin açından önemli bi muhabbet olmuştur. ama o sana sadece tamam meleğim diye mesaj atıyodur ya, sen de aynısını ona yapıcaksın. o heyecanlı heyecanlı bişeyler anlatırken sakin tepkiler vericeksin. sanki pek önemsemiyomuş gibi bunu o dediğimi dedikten sonra bi kaç gün sürdür. bazen dayanamıcaksın deliler gibi ona onu çok sevdiğini söylemek isticeksin, ama unutma ki o senin hep kalbinde, o an elini kalbine koy ve içinden seni seviyorum de. sanki ona söylermiş gibi, ama o bunu bilmesin bi kaç gün duymasın bakalım noluyo

napalım kız olmak kolay değil, erkeğin masrafı olmuyo ki yav zaten gerek yok onlarda çok paraya

Aynen. Bi saç sakal kaç paraki erkek berberinde olsun 10 tl.
Ama bayan olunca kaşı var bıyığı var ağdası var manikürü var varda var yani.
Ben epilasyona gidiyorum mesela diyoki yazık kaç para veriyosun işte felan. Diyorum oğlum sana full + full geliyorum işte daha ne istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…