Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ahh canım erkekler hele de bebekle hiç uğraşmazlar gece vaktiii sanmıyorum böyle bi erkek oldugunuu ama inş karşına çıkarr

hahah valla bizimkilere ben de acıdım şimdi benim de adet dönemlerim çok fena geçer, resmen hamile gibi oluyorum. midem dahi bulanıyor benim çikolata fixtir adet dönemlerimde, yemezsem ölcem sanki, öyle oluyorum. o dönemlerde buluşmalarımızda bi kutu çikolatayla geliyor benimki artık. yoksa çok sinirli oluyorum.

benım canım adetliyken cok cola çekiyo yaa nedensee bi kere buluştugumuzda canım minik ayıcık şekerlerden çekmişti almıştık bu sana benzıyo deyip deyip yemiştimm

ayy sorma ya benimde canım adetliyken nutella,çokanat ve tulumba tatlısı ve sütlaç çekiyo
ben birde şey istiyorum ben adetliyken tatlı krizine giriyor ya insan hani bu canımın çektiklerinin hepsini kocam o gün bana alsın sonra ağlak bir romantik film dvd seçip onuda alsın sonra sıcak su torbasına su koyup bana getirsin ben yatayım o gün ağlıyım zırlıyım o bana anlayışlı olsun yemekleri bile o yapsın o günlerde işte
çok mu romantik koca istiyorum acaba
kesin bu yazımdan sonra evde kaldım

evet canım çıkıyo haklısınn ben küçükken pazarda görmüşüm bi kardeşimi o da küçüktü o zaman ben 7 yasındaysam o da 4 falandı sevmeye kalktım annem bi bağırdı semiramis gel buraya diyee ben bilmiyodum kardeşim oldugunu sadece tatlı gelmiştii

ay canım yok ya, tam benim istediklerimi istiyorsun vallaa Bizimki nasıl olacak bakalım evlenince.:18:
Allah gönlüne göre verir inşallah senin de.

koptummm

canım bu aşermek çok kötü bişeyyyy bulmaya çalışsa vicdan yapıyorum, bulmaya çalışmasa dırdır yapıyorum

çok masraflısın cnm yaaaa annen haklı galibaaa inşallah bulursun böyle birsiniii

Son düzenleme:

kıyamammm kan mı çekti acaba :26: ne biliim inanırım ben öyle şeylere.. ben hiç görmedim kardeşim olan insanı, ama şu an 10 yaşında onu biliyorum. bi de büyüyünce ona babamızın ne kadar vicdanlı ne kadar merhametli biri olduğunu anlatıcam.

olabilir cnm belkıde kan çekmiştirr gerçi babam onlarıda görmek istemiyomuşş onların annesiylede boşandılarr ben size bakamam demişş onlar içinde üzüldümm babama yaşlanınca kim bakacak bakalımm ben istemem eminim onlarda istemezler

ay canım çok etkilendim şu an. tesadüfe bak.:26: kan çekti herhalde:26:

çok masraflısın cnm yaaaa annen haklı galibaaa inşallah bulursun böyle birsiniii

bunlar bile masraf mı ki benim yaptığım masrafların yanında bunlar manevi doyuma ulaşacağım şeyler
annem bütçe kısmını düşünüyor kadın geçen yıl iki kez üst üste çok pahalı bir kozmetik masrafı yapmıştım biri 200 tl tutmuştu biri 100 tl annemin gözleri yerinden çıkmıştı bir iki ruja boyaya bunlar verilir mi diye daha diğerleri saymıyorum bile
ama annemle alışveriş güzel olmuyor ya beni engellemeye çalışıyor yok ona para verilmez buna verilmez bilmem ne geçenlerde iç çamaşırı mağazasına gitmiştik bi iç çamaşırı takımı vardı sadece sütyeni 50 falan dı sanırım o da dedi ki buna o kadar para vermeyi düşünmüyosun heralde sakın ha dedi almadım bende içimde kaldı işte o benim

aynen canım yaa benimki direk anlıyo zaten, senin gene burger king zamanın gelmiş diyo ben çok aç oluyorum o zamanlar hatta tartışıyosak ''hiç boşuna tartışmayalım nasılsa bunları söyleyen hormonların,hadi kapa konuyu'' diyo şafak sayıyo falan

ay canım yok ya, tam benim istediklerimi istiyorsun vallaa Bizimki nasıl olacak bakalım evlenince.:18:
Allah gönlüne göre verir inşallah senin de.

İNŞALLAH canım ALLAH gönlümüzdekiler verir amin
işte ben böyle sevgilim olucak kişi romantik olsun dedikce odunlara kalıyorum ya da bütün erkekler öyle de ben bir mucize bekliyorum ne bilim

hadi yaa benimki de çok mutlu gibi görünüyor, sinir oluyorum face de bi fotoğraflarını gördüm sarılmışlar falan, ohh maşallah

anneler böyle yaa gerçi bende kendime cok bakarım falan ama fazla para vermem indirimdeyken alıyorum genelde ne alacaksamm herşey gönlüne göre olur umarım cnm gelir anlatırsın böyle erkek olmaz dedin ama ben buldum dersinn

hahah aynen kuzum yaa hatta bazen tartışıyoruz, takvimine bakıyor "hımm anlaşıldı ay sonu gelmiş, konuş hayatım dinliyorum" diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…