- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.801
olsunnn ben erkeğime on tane bile yaparımmmmmkızım ben altını alırım siz azıcık pohpoh layın pehpehleyin ne bilim pışpışlayın bişiler yapın
ban der4ken sen yapma 5-6 tane
hemde ne uyanık yaaaa ama ben ona altını aldırmasını bilirimmmmmhahah hatırlıyorum bunuuyanık yav
bende öyle istiyorum gerçi hayırlısı ama bi oğlum bi de kzım olsunnküçükken kardeş isterdm hep annemden annemde pastaneden sipariş edelim mi diyodu hep herkese annem hamile benım diyodum babamlada ayrılar düşün yanii ay ne safmışımmm
annemde bana sus kızım deme öyle diyoduilahi canım yaa çok güldüm
katil sedeffffbu ne yaa koptum
bana da annemler kardeş istiyo musun diye soruyolarmış. ben de hep ''eğer olursa balkondan aşağı atarım onu'' diyomuşum.sonra boşandılar zaten demek ki gene dediğimde bi hayır varmış ay bu lafımda bile haklı buldum kendimi ya pess
benim çikolata krizlerim cok tutuyo yaa bi gece ağladıgımı bilirm çikolata yok evde diyeee
gwen ne zekisinn sen öyleee oğlum olursa bize bi kolaylık yaparsın onca hatrımız var burda yaniiikızlarım olcagını bilsem 10 tane yaparım hepsine baslık parası ohhh koseyi donerim
katil sedeffffbalkondan aşağı atacakmış az kıskanç değilmissinn gerçi sen ne güzel akıllıymışsın ben saftım cok
sorma valla şimdilik bu kadar krizlere girdiğimi çaktırmıyorum korkmasın yavrucuk bendenAllah hamileliğimizde sevgililerimize sabır versin o zaman canım nasıl aşeririz amaa..
evet tekim canım bazen yalnızlık güzel gelsede insan keşke bi kardeşm olsaydı diyo o yüzden kalabalık bi ailem olsun istiyorumm kısmetse bikaç çocuk istiyorummya bişey biliyorum da söylüyorum kızım içime doğmuş
tek çocuksun dimi canım
Allah hamileliğimizde sevgililerimize sabır versin o zaman canım nasıl aşeririz amaa..
benım canım adetliyken cok cola çekiyo yaa nedensee bi kere buluştugumuzda canım minik ayıcık şekerlerden çekmişti almıştık bu sana benzıyo deyip deyip yemiştimmamiiiinnnnnüf ben reglken bile aşeriyorum ya var mı böyle bişey. bi de en olmıcak saatte en olmıcak şeyleri istiyorum. bulamıyo benimki doğal olarak. ''banane bul, hamileyken bebişimizde iz mi kalsın yani'' diyorum bakar mısın ben bile kendimi çekemiyorum bazen
evet tekim canım bazen yalnızlık güzel gelsede insan keşke bi kardeşm olsaydı diyo o yüzden kalabalık bi ailem olsun istiyorumm kısmetse bikaç çocuk istiyorummsende öylesin dmii :26:
benımde babamdan iki tane üvey kardeşim var aslında ama ben onları kardeşim olarak saymıyorum nedense bende 3 kardeşim aslındahaklısın canımben tek sayılırım. öz babamın bi çocuğu var. üvey babamın da bi çocuğu var. 3 kardeş gibi görünsek de tekim
annemde bana sus kızım deme öyle diyoduozaman ben pastaneden bebek sipariş edilir sanıyodumm hep öyle dediği içinnn
benım canım adetliyken cok cola çekiyo yaa nedensee bi kere buluştugumuzda canım minik ayıcık şekerlerden çekmişti almıştık bu sana benzıyo deyip deyip yemiştimm
almanyadannkıyamam yaa.ben de hep almanya'dan geliyor sanırdım bebekler bi akrabamız vardı almanyadan gelirken çocuklara bebekler getirirdi oyuncak, bana da getirmiş sağolsun. ama ben "bana gerçeğini getir bunun" deyip almamıştım.
benımde babamdan iki tane üvey kardeşim var aslında ama ben onları kardeşim olarak saymıyorum nedense bende 3 kardeşim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?