Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızım ben altını alırım siz azıcık pohpoh layın pehpehleyin ne bilim pışpışlayın bişiler yapın
ban der4ken sen yapma 5-6 tane
olsunnn ben erkeğime on tane bile yaparımmmmm dermişm ağzından yel alsın yaa düşüncesi bile kötüüüü en fazla 3 tane yeterr

bu ne yaa koptum
bana da annemler kardeş istiyo musun diye soruyolarmış. ben de hep ''eğer olursa balkondan aşağı atarım onu'' diyomuşum. sonra boşandılar zaten demek ki gene dediğimde bi hayır varmış ay bu lafımda bile haklı buldum kendimi ya pess

katil sedeffff balkondan aşağı atacakmış az kıskanç değilmissinn gerçi sen ne güzel akıllıymışsın ben saftım cok

ya bişey biliyorum da söylüyorum kızım içime doğmuş
tek çocuksun dimi canım
evet tekim canım bazen yalnızlık güzel gelsede insan keşke bi kardeşm olsaydı diyo o yüzden kalabalık bi ailem olsun istiyorumm kısmetse bikaç çocuk istiyorumm sende öylesin dmii :26:

Allah hamileliğimizde sevgililerimize sabır versin o zaman canım nasıl aşeririz amaa..

amiiiinnnnn üf ben reglken bile aşeriyorum ya var mı böyle bişey. bi de en olmıcak saatte en olmıcak şeyleri istiyorum. bulamıyo benimki doğal olarak. ''banane bul, hamileyken bebişimizde iz mi kalsın yani'' diyorum bakar mısın ben bile kendimi çekemiyorum bazen

benım canım adetliyken cok cola çekiyo yaa nedensee bi kere buluştugumuzda canım minik ayıcık şekerlerden çekmişti almıştık bu sana benzıyo deyip deyip yemiştimm

evet tekim canım bazen yalnızlık güzel gelsede insan keşke bi kardeşm olsaydı diyo o yüzden kalabalık bi ailem olsun istiyorumm kısmetse bikaç çocuk istiyorumm sende öylesin dmii :26:

haklısın canım ben tek sayılırım. öz babamın bi çocuğu var. üvey babamın da bi çocuğu var. 3 kardeş gibi görünsek de tekim

haklısın canım ben tek sayılırım. öz babamın bi çocuğu var. üvey babamın da bi çocuğu var. 3 kardeş gibi görünsek de tekim
benımde babamdan iki tane üvey kardeşim var aslında ama ben onları kardeşim olarak saymıyorum nedense bende 3 kardeşim aslında

annemde bana sus kızım deme öyle diyodu ozaman ben pastaneden bebek sipariş edilir sanıyodumm hep öyle dediği içinnn

kıyamam yaa. ben de hep almanya'dan geliyor sanırdım bebekler bi akrabamız vardı almanyadan gelirken çocuklara bebekler getirirdi oyuncak, bana da getirmiş sağolsun. ama ben "bana gerçeğini getir bunun" deyip almamıştım.

yalnız şaka maka harbi bak aklıma geldi gene
benim büyük hayallerimden biride gece yarısı aş erip kocamı fellik fellik aratmak ya da o mevsimde olmayan bişyee aş ermek istiyorum ki kocam benim için arasın tarasın ayy hayatımm bulmalıyım diye çabalasın kocam da ince ruhlu olsun tabi ben naz yapayım o çeksinn off çok şey mi istiyorum acaba
sonra gece bazen ben yoruldum diye beni uyandırmaya kıyamasın o kalksın baksın çocuğa ağladığında noldu babacım falan diye

Son düzenleme:
almanyadann gerçeğini getir demiş bi de kadına ayy ne gülmüşlerdir kim bilirr

benımde babamdan iki tane üvey kardeşim var aslında ama ben onları kardeşim olarak saymıyorum nedense bende 3 kardeşim aslında

aslında biyolojik olarak öz kardeş gözüküyo babalar aynı ya :2: dikkat ettiysen nüfus kayıt örneğinde çıkıyo. adı soyadı ne zaman nerde doğmuş fln.. ben öss ye gircekken nüfus kayıt örneğinde görmüştüm kardeşimin olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…