Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

amin diyorum ne diyim o zman çok başına kakarım ama bak

hadi yaa benimki de çok mutlu gibi görünüyor, sinir oluyorum face de bi fotoğraflarını gördüm sarılmışlar falan, ohh maşallah
benım babamında facesi varr geçen yıl eklemiştim belki kabul eder diye ama pek girmiyo sanırım ya da gördüde kabul etmediii ayy için acımıştırr insan kötü olurr

canım ya kan çekmiş dedikleri bu olsa gerek

İNŞALLAH canım ALLAH gönlümüzdekiler verir amin
işte ben böyle sevgilim olucak kişi romantik olsun dedikce odunlara kalıyorum ya da bütün erkekler öyle de ben bir mucize bekliyorum ne bilim

hiiiç belli olmaz o işler canım, Allah o dengeyi kurabileceğin birini çıkarıyor karşına hiç ummadığın ande
Bak bu topikteki herkesin duasını aldın, 3 vakte kadar sana romantik hayırlı bir kısmet var.

erkelerde uyanık valla artık ya bunu her erkek söylüyor demek ki
sen adet mi olcaksın yaa daha var ama lafını çok duydum bende
ama var ya ben erkek olsaydım ve sevgilim bana regl oldum tamam mı sinirliyim dese hiç çekemezdim gibi geliyo ama işte kadın olduğumuzdan heralde naz çekemiyoruz ama naz yapıyoruz enteresan yaratıkları anam

ALLAH razı olsun canlarım hepinizden ahkkımda hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…