- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.841
anneler böyle yaa gerçi bende kendime cok bakarım falan ama fazla para vermem indirimdeyken alıyorum genelde ne alacaksammherşey gönlüne göre olur umarım cnm gelir anlatırsın böyle erkek olmaz dedin ama ben buldum dersinn
benım babamında facesi varr geçen yıl eklemiştim belki kabul eder diye ama pek girmiyo sanırım ya da gördüde kabul etmediiihadi yaabenimki de çok mutlu gibi görünüyor, sinir oluyorum face de bi fotoğraflarını gördüm sarılmışlar falan, ohh maşallah
olabilir cnm belkıde kan çekmiştirrgerçi babam onlarıda görmek istemiyomuşş onların annesiylede boşandılarr ben size bakamam demişş onlar içinde üzüldümm babama yaşlanınca kim bakacak bakalımm ben istemem eminim onlarda istemezler
yok sen bana kıyamazsınnnamin diyorum ne diyim o zman çok başına kakarım ama bak
İNŞALLAH canım ALLAH gönlümüzdekiler verir amin
işte ben böyle sevgilim olucak kişi romantik olsun dedikce odunlara kalıyorum ya da bütün erkekler öyle de ben bir mucize bekliyorum ne bilim
hahahaynen kuzum yaa hatta bazen tartışıyoruz, takvimine bakıyor "hımm anlaşıldı ay sonu gelmiş, konuş hayatım dinliyorum" diyo.
aynen canım yaabenimki direk anlıyo zaten, senin gene burger king zamanın gelmiş diyo ben çok aç oluyorum o zamanlar hatta tartışıyosak ''hiç boşuna tartışmayalım nasılsa bunları söyleyen hormonların,hadi kapa konuyu'' diyo şafak sayıyo falan
hadi şimdi gene iyiler 1 haftacık. ama evlenince eyvah eyvah
hiiiç belli olmaz o işler canım, Allah o dengeyi kurabileceğin birini çıkarıyor karşına hiç ummadığın ande
Bak bu topikteki herkesin duasını aldın, 3 vakte kadar sana romantik hayırlı bir kısmet var.
yok sen bana kıyamazsınnn
wooooow süpersinnn gwennn
kızlar nasılıııııııııııııııım
wooooow süpersinnn gwennnbarbie bebek mi buu :26:
ALLAH razı olsun canlarım hepinizden ahkkımda hayırlısı neyse o olsun
sen gönlüne göre erkeği bul ben her gün başıma kakmana razıyımm yeterki mutlu olll fıstıgımmkıyarım kıyarım sen bekle ve gör başına tek tek kakıcam
ay ben bayılırım oyuncak bebeklereee küçükken vardı gelinlikli falann gothik falan yoktu ozamanlar ama güzelmişşşgothik bebeklerden cnmcok guzel yapmıslar ya
ay ben bayılırım oyuncak bebeklereee küçükken vardı gelinlikli falann gothik falan yoktu ozamanlar ama güzelmişşşgothik bebeklerden cnmcok guzel yapmıslar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?