Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benım babamında facesi varr geçen yıl eklemiştim belki kabul eder diye ama pek girmiyo sanırım ya da gördüde kabul etmediii ayy için acımıştırr insan kötü olurr

girmiyodur bence canım, hem yaşı da vardır zaten biraz, face le uğraşıcağını sanmıyorum.
ben faceden kuzenim olucak insanları bulmuştum. onlar atmışlardı bana fotoğrafları. hiç görmediğim bi adam düşün. ilk bi fotoğraf atıyo. şoka girdim. fotoğrafta o, karısı ve oğlu var. o, oğluna bisküvi yediriyo. bi 5 dk bisküvi yediriyo bisküvi yediriyo diye bağırdım evde kilitlendim resmen. annemler sakinleştirmeye çalıştılar. üvey babam gitti o bisküviden aldı bana. ''ona yediriyo, bana niye yedirmiyo diye'' ağladım bütün gece sonra geçiyo tabii, alışıyosun, alışmak zorundasın..

aynen kadınları anlamak zor valla, bu konuda onlara katılıyorum :13:
üzerlerine şimdiden bu kadar fazla gitmeyelim de korkmasınlar. ya da boşver korksunlar, evlenince onları nelerin beklediğini görsünler.
bence de görsünler de şoka girmesinler evlenince

ay kıyamam yaa kızlar bu üzüntülerinizin karşılığını hem bu dünyada hem öbür dünya da kat be kat alırsınız inşaallah.

ay ben sana kıyamam cnm yaa kuzenlerınde yani gıcıklık olsun diye mutluluk resımlerini atmışlar heralde babanın tek basına bi resmi yok muymuşş onu atsalarmışş üvey babanda iyi insanmış yaa öz baban olmadıgı halde seni düşünmüşş bu yaşa getirmişş

çok tatlısın yaa
ALLAH razı olsun...
İNŞALLAH canım öyle olsunda kakmam yani sevincimden havalarda uçarım
topikte bayram ilan ederiz o günnn ama ben inanıyorumm sen gerçekten seveceğin iyi bi insanı yakın zamanda bulacaksınn bu arada medyum gibi konuştum sanki ama temennim bu yöndee

sevdiceğimle huzurlu bi hayata atılayım inan başka bişey istemiyorum canım, amin inşallah hepimiz için geçerli bu

o da olacak inşallah canım. şu evreleri bi atlatalım da, bu günlerin acısını sevdiceklerimizle doyasıya çıkartıcaz inş.

canım ya
İNŞALLAH senin seçeceğin eş çok hayırlı olurda evlatların çekmez aynı acıları sana da acılarını unutturur amin

topikte bayram ilan ederiz o günnn ama ben inanıyorumm sen gerçekten seveceğin iyi bi insanı yakın zamanda bulacaksınn bu arada medyum gibi konuştum sanki ama temennim bu yöndee

amin canım benimde temennim o yönde İNŞALLAH
birbirimizin düğün heyecanlarını paylaşırız burda İNŞALLAH

cok uzun konusunca beynimin eridigini hissediyorum bayılcak gibi oluyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…