- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.861
benım babamında facesi varr geçen yıl eklemiştim belki kabul eder diye ama pek girmiyo sanırım ya da gördüde kabul etmediiiayy için acımıştırr insan kötü olurr
kızlar nasılıııııııııııııııım
sen gönlüne göre erkeği bul ben her gün başıma kakmana razıyımm yeterki mutlu olll fıstıgımm
dur ya ben karıstırdım kızları hurremin beni vardı demisenden guzelim ama sadece ben im eksik
aynen kadınları anlamak zor valla, bu konuda onlara katılıyorum :13:erkelerde uyanık valla artık ya bunu her erkek söylüyor demek ki
sen adet mi olcaksın yaa daha var ama lafını çok duydum bende
ama var ya ben erkek olsaydım ve sevgilim bana regl oldum tamam mı sinirliyim dese hiç çekemezdim gibi geliyo ama işte kadın olduğumuzdan heralde naz çekemiyoruz ama naz yapıyoruz enteresan yaratıkları anam
bence de görsünler de şoka girmesinler evleninceüzerlerine şimdiden bu kadar fazla gitmeyelim de korkmasınlar. ya da boşver korksunlar, evlenince onları nelerin beklediğini görsünler.
girmiyodur bence canım, hem yaşı da vardır zaten biraz, face le uğraşıcağını sanmıyorum.
ben faceden kuzenim olucak insanları bulmuştum. onlar atmışlardı bana fotoğrafları. hiç görmediğim bi adam düşün. ilk bi fotoğraf atıyo. şoka girdim. fotoğrafta o, karısı ve oğlu var. o, oğluna bisküvi yediriyo. bi 5 dk bisküvi yediriyo bisküvi yediriyo diye bağırdım evde kilitlendim resmen. annemler sakinleştirmeye çalıştılar. üvey babam gitti o bisküviden aldı bana. ''ona yediriyo, bana niye yedirmiyo diye'' ağladım bütün gecesonra geçiyo tabii, alışıyosun, alışmak zorundasın..
ay ben sana kıyamam cnm yaagirmiyodur bence canım, hem yaşı da vardır zaten biraz, face le uğraşıcağını sanmıyorum.
ben faceden kuzenim olucak insanları bulmuştum. onlar atmışlardı bana fotoğrafları. hiç görmediğim bi adam düşün. ilk bi fotoğraf atıyo. şoka girdim. fotoğrafta o, karısı ve oğlu var. o, oğluna bisküvi yediriyo. bi 5 dk bisküvi yediriyo bisküvi yediriyo diye bağırdım evde kilitlendim resmen. annemler sakinleştirmeye çalıştılar. üvey babam gitti o bisküviden aldı bana. ''ona yediriyo, bana niye yedirmiyo diye'' ağladım bütün gecesonra geçiyo tabii, alışıyosun, alışmak zorundasın..
halbuki banada benziyyyy
ay kıyamam yaakızlar bu üzüntülerinizin karşılığını hem bu dünyada hem öbür dünya da kat be kat alırsınız inşaallah.
ciddimisin :26:
ay bu ne boyle gozler buyuk kafa kucuk minnacik burun kalin dudak zayif beden tuhaf saclar
topikte bayram ilan ederiz o günnn ama ben inanıyorumm sen gerçekten seveceğin iyi bi insanı yakın zamanda bulacaksınn bu arada medyum gibi konuştum sankiçok tatlısın yaa
ALLAH razı olsun...
İNŞALLAH canım öyle olsunda kakmam yani sevincimden havalarda uçarım
sevdiceğimle huzurlu bi hayata atılayım inan başka bişey istemiyorum canım, amin inşallah hepimiz için geçerli bu
girmiyodur bence canım, hem yaşı da vardır zaten biraz, face le uğraşıcağını sanmıyorum.
topikte bayram ilan ederiz o günnn ama ben inanıyorumm sen gerçekten seveceğin iyi bi insanı yakın zamanda bulacaksınn bu arada medyum gibi konuştum sankiama temennim bu yöndee
kzlar askıtomla teldeym ıkı saattr gelcem
ne konuşuyosun bakalım
bu arada kızlar bişi sorucam siz konuşmuyo musunuz geceleri sevgilinizle ben sevgilim varken sabahlara kadar onunla konuşuyordum da merak ettim
tabi sonraları ilgisizleşti hayvan ama napalım mandıra ineği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?