- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.881
bizde önceden cok konuşuyoduk canımda şimdi çalışıyo erkenden yatıyo cok yorgun oluyo konusamıyoruzz eskiden sabah ezanları okunuyodu hala konuşuyo oluyodukkne konuşuyosun bakalım
bu arada kızlar bişi sorucam siz konuşmuyo musunuz geceleri sevgilinizle ben sevgilim varken sabahlara kadar onunla konuşuyordum da merak ettim
tabi sonraları ilgisizleşti hayvan ama napalım mandıra ineği
ay ben sana kıyamam cnm yaakuzenlerınde yani gıcıklık olsun diye mutluluk resımlerini atmışlar heralde babanın tek basına bi resmi yok muymuşş onu atsalarmışş üvey babanda iyi insanmış yaa öz baban olmadıgı halde seni düşünmüşş bu yaşa getirmişş
valla hep ya karısıyla, ya çocuğuyla fotoğraflarını attılar. en sonunda kapadım face i. kuzen baştan canımlı cicimli konuştu benimle. sonra ben de ondan duruşmada şahitlik yapmasını istedim. tamam dedi, ama gelmedi. işte o zaman davayı kaybediyodum, çünkü öz babam yalancı şahit bulmuşsonra aradım kuzeni hani gelcektin diye. ''kusura bakma ama ben amcama böyle bişeyi yapamam'' dedi. o zaman bana niye söz veriyosun
üvey babam sağ olsun bu yaşıma kadar getirdi. tüm maddi masraflarımı vs. karşıladı. özellikle üvey abimle bizi hiç ayırmadı. hakkını yemek istemem. ama onun da anneme çok hataları var, bi de son zamanlarda demiştim ya staja başladığımdan beri bi triplerde. üvey abim okumadı. zaten herkes okuycak diye bi şey yok ki. kendi kendine triplerde. :44:
ne konuşuyosun bakalım
bu arada kızlar bişi sorucam siz konuşmuyo musunuz geceleri sevgilinizle ben sevgilim varken sabahlara kadar onunla konuşuyordum da merak ettim
inşallah canım sağol iyi dileklerin için. ben biraz da o yüzden çocuk yapmak için biraz beklemek istiyorum. kolay kolay yapıcağımı sanmıyorumcanım ya
İNŞALLAH senin seçeceğin eş çok hayırlı olurda evlatların çekmez aynı acıları sana da acılarını unutturur amin
ne konuşuyosun bakalım
cok uzun konusunca beynimin eridigini hissediyorum bayılcak gibi oluyom valla
canım ben bu anlattıklarını üvey babanın ne kadar sana sahip çıktığını falan biliyorum az dertleşmedik senle eskiden saatlerce ben unutmadım yani onları hatırlıyorum
biz de konusuyoruz canım ama 2 aydır babaannem bizde kalıyor, ve benim odamda yatıyor. o yüzden geceleri konuşamıyoruz bayadır.
Konuştuğumuz zamanlarda onla konuşarak uyuduğum çok olmuştur.hatta uyku sersemliğiyle çok saçmalayıp rezil olduğum zamanlar da baya oldu.
Bi de benim çok pis bi huyum var. geceleri 4te 5te korkarak uyanıyorum çoğu zaman. o zaman da arar uyandırırım hemen, uyuyamıyorum yoksa korkudan.
zaten özellikle kendi kanından olan kimseden fayda beklemeyeceksınn ne gelirse insanın yakınından geliyoovalla hep ya karısıyla, ya çocuğuyla fotoğraflarını attılar. en sonunda kapadım face i. kuzen baştan canımlı cicimli konuştu benimle. sonra ben de ondan duruşmada şahitlik yapmasını istedim. tamam dedi, ama gelmedi. işte o zaman davayı kaybediyodum, çünkü öz babam yalancı şahit bulmuşsonra aradım kuzeni hani gelcektin diye. ''kusura bakma ama ben amcama böyle bişeyi yapamam'' dedi. o zaman bana niye söz veriyosun
üvey babam sağ olsun bu yaşıma kadar getirdi. tüm maddi masraflarımı vs. karşıladı. özellikle üvey abimle bizi hiç ayırmadı. hakkını yemek istemem. ama onun da anneme çok hataları var, bi de son zamanlarda demiştim ya staja başladığımdan beri bi triplerde. üvey abim okumadı. zaten herkes okuycak diye bi şey yok ki. kendi kendine triplerde. :44:
evet kuzum, kendi öz kızı olsa bu kadar sever miydi diyorum bazen, küçükken gece olunca ille de onun kucağında odama gitmek istermişim, yatağıma o yatırmadan uyumazmışım. pamuk baba dermişim. annem 24 ken babam 44 olduğundan babamın saçlar kırlaşmış tabiiama keşke hep küçük kalsa insan.. büyüyünce başka şeyleri fark ediyo, araya soğukluklar giriyo. bi de dediğim gibi o sevgisini çoğunlukla parayla gösteren biri, ama manevi şeyler daha önemli bunun farkında değil..
zaten özellikle kendi kanından olan kimseden fayda beklemeyeceksınn ne gelirse insanın yakınından geliyooevet tabii sorunlar muhakkak vardırr benım annem 3 ay evli kaldı birisiyle mesela adam daha evlenmeden bana beddua etti annemi aldatmıştı bende ortaya çıkardımm hatta aşkımla birlikte ortaya cıkardıkk annemde ayrıldı doğal olarak sonra bana beddua etmiş Allah belanı versın falan diye gerçi köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardıı o 3 ayda adamla hiç konuşmadıkk annem bana para verıyodu ayda 100 tl düşün semiramise para verıyosun paramız kalmıyo dıyomuşş annemle telde konusurken konusmalarımızı dinliyodu belki ben anneme özel bişey söylicem değil mi ama adet oldum dicem veya baska bişeyy Allahtan o beyinsizden kurtuldukk ama hala içimde bi yaradır o benım annemın benden habersiz evlenmesi beni düşünmemesiii mesela annem diyoki ben sana kıyamadım sen olmasaydın o adamı çekerdim bu sefer benım vicdanım rahatsız oluyo ama bunları sevgilim söylemişti bana sakın bu ayrılıgın nedeni sen olma ılımlı davran annen sonra senın yüzünden der demiştii haklıymışş senın yüzünden demesede onun kibar halini söylüyoo bazenn sanki adam mükemmeldide bi benımle anlaşamadıı annemi ölümle mi tehdit etmedi, vurmadı mı aldatmadı mı sankii daha önce iki kere evlenmiş anneme bi kere evlendim demiş
neyse tamam anladım anlıycagımı
zaten özellikle kendi kanından olan kimseden fayda beklemeyeceksınn ne gelirse insanın yakınından geliyooevet tabii sorunlar muhakkak vardırr benım annem 3 ay evli kaldı birisiyle mesela adam daha evlenmeden bana beddua etti annemi aldatmıştı bende ortaya çıkardımm hatta aşkımla birlikte ortaya cıkardıkk annemde ayrıldı doğal olarak sonra bana beddua etmiş Allah belanı versın falan diye gerçi köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardıı o 3 ayda adamla hiç konuşmadıkk annem bana para verıyodu ayda 100 tl düşün semiramise para verıyosun paramız kalmıyo dıyomuşş annemle telde konusurken konusmalarımızı dinliyodu belki ben anneme özel bişey söylicem değil mi ama adet oldum dicem veya baska bişeyy Allahtan o beyinsizden kurtuldukk ama hala içimde bi yaradır o benım annemın benden habersiz evlenmesi beni düşünmemesiii mesela annem diyoki ben sana kıyamadım sen olmasaydın o adamı çekerdim bu sefer benım vicdanım rahatsız oluyo ama bunları sevgilim söylemişti bana sakın bu ayrılıgın nedeni sen olma ılımlı davran annen sonra senın yüzünden der demiştii haklıymışş senın yüzünden demesede onun kibar halini söylüyoo bazenn sanki adam mükemmeldide bi benımle anlaşamadıı annemi ölümle mi tehdit etmedi, vurmadı mı aldatmadı mı sankii daha önce iki kere evlenmiş anneme bi kere evlendim demiş
aaa gucenmece darilmaca yok dost aci soyler ama belkide bebek hali boyle eminim sen gayet guzelsindir
hatırlıyorum pamuk baba dediğini
ama çok mertmiş işte sahip çıkmış hem seni öz kızı gibi sevmesi çoks evap ve mertlik bence baba sevgisini vermiş soğuma sakın ondan çok iyi biri bence canım
evet benide düşünmüştür ama ' ben sen olmasaydın ayrılmazdım' deyince insan ister istemez kötü oluyosunn sonuçta adamda mükemmel değil kiicanım ya ALLAH yardımcınız olsun olsun gene de annen seni düşünmüş işte suçluluk hissetme
nasıl uyandırıyodun ben uyaandıramıyodum ya çok ağır dı uykusu uyanamazdı ama ben bir tırr zil sesine uyanıyorum artık bir on onbeş dk uyku sersemliğimle geçerdi
en sinir olduğumsa mesela o güğn kavga ediyoruz sonra gece ben uyuyorum gecenin en tatlı yerindeyim ama saat 2 falan sonra beyefendi arıyor tabi ben açıyorum düşünüyorum düşünüyorum uyku sersemi neye sinirlenip küstüğümü bir türlü hatıurlayamıyorum ya neydi yaa diyorum ona soruyorum biz niye kavga etmiştik ben niye kızmıştım sana diye
o da akıllılık yapıcak ya sanki yoo kavga etmemiştim en son sen bana ahh aşkım ne kadar romantik bir erkkesin iyiki seni seçtim falan diyodun falan diyo ya
sinir oluyodum o zaman niye benim uykulu zamanımı bekliyosun tabi ben unutuyorum uyku sersemi dimi ne kadar uyanıksın diyodum
evet öyle cnm yaa yanlıs düşünceler ama işte napıcaksın.. aman bosandıktan sonra ' senın için bosandım ' lafıda hiç çekilmiyo doğrusuu sonuçta cok iyi olsa bana derdi semieamis kızım o adam cok iyi bırakamam derdi dmiiilginçanlamıyorum yani sen sadece göstermişsin zaten gerisini ona bırakmışsın. o da yapması gerekeni yapmış, neden onu çeksin ki? haa senin annende de benim annemde olduğu gibi 2. boşanma sendromu vardır. ''elalem ne der'' muhabbeti.. hadi ilkinden boşanmış tamammış ama 2. den niye boşanıyomuş, sorun kadında diye laf çıkarmış. o bunları kaldıramazmış.. bla bla bla
hahayyyyhahaaex erkek arkadaşın çok kurnazmış canım benimkinin uykusu çok hafif. bi de artık gece uyandırmalarıma alıştı, kontörüm olmadığı zamanlar mesaj atıyorum. mesaj zil sesini uzun bişey yapıyor ki mesaj gelince uyanabilsin.
ben de uyku sersemi bildiğin "sersem" oluyorum.
Buna bi keresinde "çişini yaptın mı aşkım" diye sormuşum durup dururken. O da napcan sen benim çişimi falan deyip gülüyormuş.
Ben hala "çişini yaptın mı" diye soruyormuşummcevabını almama rağmen soruyormuşum bi de yaklaşık 7-8 sormadan sonradan sonra, yaptım merak etme falan deyince de, "aferin yapmadan yatma" demişim herhalde tuvaletm gelmişti o an, bilinç altım bu şekilde ortaya çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?