Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım yine de üvey baban sağolsun ilgilenmiş. ne üvey babalar görüyoruz biliyosun. ufak tefek sorunlar özlerde de oluyor

ah canım ya, iyi olmuş annenin ayrılması. insan her zaman sağlıklı düşünemiyor işte. annen de zor zamanlar geçirmiş, psikolojisi o an o yönde bozuktur ve de düşünememiştir belki. Neyse ki doğru yolu bulup ayrılmış.

çok komiksin ya kesin bilinç altı anılar işte bunlar pembe anılar yani hayatımızda hep hatırlıcaz belkide

yanii.. demek ki senin gibi mantıklı düşünmüş ki böyle karar vermiş. yoksa kaç yaşına gelmiş bağımsız bi kadın. mantıklı gelmeseydi boşanmazdı canım. aman kurtulmuşsunuz ya iyi olmuş boşver. zaten kısa sürmüş. ondan çocuk falan da yok anladığım kadarıyla. boşver daha kötüsü olabilirdi. şükredicez halimize

tabii ki canım hakkını ne olursa olsun ödiyemem, en azından bana karşı
aa tabi görüşmedik bir yıl değişen çok olmuştur neler oldu anlatırsın isteyince
canım anlatırdım da profilim biraz açık, kim olduğum belli burda. tanıdık falan çıkar, hiç belli olmaz valla

evet haklısın cnm iyi olduu annem iyi gibi sadece artık kımseye güvenmiyoo

yok cocuk falan allahtan o pis adamdann aynen cok şükürr cnmm

gwencooper gelinlikler rüya gibi
zaten bu topikten ilk seni vericez gibi duruyor
inş en kısa zamanda giymek nasip olsun

hahayyyy cok güldürdün beniii
hep gülelim inşallah canım ben de zamanında çok gülmüştüm utanarak ama artık utanmıyorum, sadece gülüyorum.

çok komiksin ya kesin bilinç altı anılar işte bunlar pembe anılar yani hayatımızda hep hatırlıcaz belkide

sorma canım, benim çok sık tuvaletim gelir zaten. bi de çok geldiyse gülerken tutmakta çok zorlanıyorum. bi gün altıma kaçırdım resmen onun yanında ama altımda ped vardı tuttu Allah'tan.
adım sidikliye çıkacak valla

ayy kızlar bu muhabbet acılınca aklıma geldi bende bulusmalarda wc ye gitmeye cok utanıyorum yaa ama napıyım onca saat birlikteyiz ister istemez ihtiyacı oluyo insanınnn

ayy kızlar bu muhabbet acılınca aklıma geldi bende bulusmalarda wc ye gitmeye cok utanıyorum yaa ama napıyım onca saat birlikteyiz ister istemez ihtiyacı oluyo insanınnn

canım valla en iyisi benimki gibi, bi kere rezil oldum ama sonrasında rahat ettim
artık aşkım beni tuvalete götür diyorum. o da tutuyo elimden çocuğunu tuvalete götürür gibi götürüyor iyiki rezil olmuşum diyorum bazen

benımki coooook dalga geçer benımle yaaa unutmazda valla evlenince napıcam bilmiyorumm artıkk

benımki coooook dalga geçer benımle yaaa unutmazda valla evlenince napıcam bilmiyorumm artıkk

benimki de geçiyor canım ama alıştım artık, komik esprilere falan sebep oluyor bazen bu konu aramızda ay ama onun da aksi gibi hiç gelmiyor.
bi yerinde mi biriktiriyor anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…