- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.941
sağol canım benımki bi gün olur bana derse ne cok wcye gidiyosun diye bu açıklamayı yapıcamm
erkeklere göre zaten hep kötü niyeti olmaz bayanların ilginç ağzımı açmıyım hadi
yeahhh sorma bacım bu karılar koca delısı olmus kııı benım manıtaya hergun mesaj yagmuru gelıyormus korkulur valla bunlardan
ben utanıyorum onların yerıne yaaaa bnm safında hoşuna gıdıyo bu durum tabe ilgi güzel ama bnm tarafımdan hiç oyle olmiyi
yeahhh sorma bacım bu karılar koca delısı olmus kııı benım manıtaya hergun mesaj yagmuru gelıyormus korkulur valla bunlardan
ben utanıyorum onların yerıne yaaaa bnm safında hoşuna gıdıyo bu durum tabe ilgi güzel ama bnm tarafımdan hiç oyle olmiyi
vaayyy eniste cok yakısıklı ozaman kızlar bırakmıyo pesini
aynı dertten muzdaribiz cnm yaa benımkinede çalıştığı yerdeki kız ' hayatım' diyomuşş hayatım diye ben diyorum askıma o kimki öyle diyebilirr allahtan baska bi bölüme geçirdiler onuda o salak kızdan kurtuldukkyeahhh sorma bacım bu karılar koca delısı olmus kııı benım manıtaya hergun mesaj yagmuru gelıyormus korkulur valla bunlardan
vaayyy eniste cok yakısıklı ozaman kızlar bırakmıyo pesini
aynı dertten muzdaribiz cnm yaa benımkinede çalıştığı yerdeki kız ' hayatım' diyomuşş hayatım diye ben diyorum askıma o kimki öyle diyebilirr allahtan baska bi bölüme geçirdiler onuda o salak kızdan kurtuldukkbenımkine göre o kızın ağız alışkanlığı ama bana göre k.şarlıktan baska bişe değilll
kızım mesleğine tav oluyolar kancayı takmak ıstıyolar baska seyıne deil valla bnmkıde onu begenıolar sewıolar sanıyo zaar ah safım yaaaa..
ben bu kadın mılletınden korktum valla arkadas.tanısalımmı bilmem ne turlu bahaneler bi yerden tanısıyomuyuz hesaaaabı tıyatrolar yazık yazıkkk
dr.....................................................
uzman deil be anam
doktor mu
doktorları pek bi seeverim kız enişteyi de sevdim bak bi yerimizde bir sorun olunca sana söyleyimde soruver ona neden ola kiymiş
ben azıcık hastalık hastasıyımdır birazcık da
benimki timde çalışıyo t.urkcell iletişim hizmetlerinde geçici olarak ama asıl mesleği banka üzerinee ya günde rahat bin kişiye yakın müşteri geliyomuşşdoğru hemde eski k.r
senin ki ne iş yapıyo peki kadınlar la iç içe bi iş mi ki?
eheheh tamam bacım sız bana deyıwerın ben hemen ırtıbata gecerım gecen hastalandım zatı bı ıgne yıyıwerdım kıcıma
aynı dertten muzdaribiz cnm yaa benımkinede çalıştığı yerdeki kız ' hayatım' diyomuşş hayatım diye ben diyorum askıma o kimki öyle diyebilirr allahtan baska bi bölüme geçirdiler onuda o salak kızdan kurtuldukkbenımkine göre o kızın ağız alışkanlığı ama bana göre k.şarlıktan baska bişe değilll
ayyy benımki iyi doktor olmamış haa iğne fobim var benımm her hastalandıgımda acımadan vururdu vallaaeheheh tamam bacım sız bana deyıwerın ben hemen ırtıbata gecerım gecen hastalandım zatı bı ıgne yıyıwerdım kıcıma
benimki timde çalışıyo t.urkcell iletişim hizmetlerinde geçici olarak ama asıl mesleği banka üzerinee ya günde rahat bin kişiye yakın müşteri geliyomuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?