Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

erkeklere göre zaten hep kötü niyeti olmaz bayanların ilginç ağzımı açmıyım hadi

yeahhh sorma bacım bu karılar koca delısı olmus kııı benım manıtaya hergun mesaj yagmuru gelıyormus korkulur valla bunlardan
ben utanıyorum onların yerıne yaaaa bnm safında hoşuna gıdıyo bu durum tabe ilgi güzel ama bnm tarafımdan hiç oyle olmiyi

ne iş yapıyo seninki bacı?
hangi erkek beğenilmekten hoşlanmaz ki egolarıını tatmin ediyolar işte zavallıcıklar

vaayyy eniste cok yakısıklı ozaman kızlar bırakmıyo pesini

aynı dertten muzdaribiz cnm yaa benımkinede çalıştığı yerdeki kız ' hayatım' diyomuşş hayatım diye ben diyorum askıma o kimki öyle diyebilirr allahtan baska bi bölüme geçirdiler onuda o salak kızdan kurtuldukk benımkine göre o kızın ağız alışkanlığı ama bana göre k.şarlıktan baska bişe değilll

vaayyy eniste cok yakısıklı ozaman kızlar bırakmıyo pesini

kızım mesleğine tav oluyolar kancayı takmak ıstıyolar baska seyıne deil valla bnmkıde onu begenıolar sewıolar sanıyo zaar ah safım yaaaa..
ben bu kadın mılletınden korktum valla arkadas.tanısalımmı bilmem ne turlu bahaneler bi yerden tanısıyomuyuz hesaaaabı tıyatrolar yazık yazıkkk

doğru hemde eski k.r
senin ki ne iş yapıyo peki kadınlar la iç içe bi iş mi ki?

toktorrrrrrrrrrrrr demek ne doktoru kız

doktor mu
doktorları pek bi seeverim kız enişteyi de sevdim bak bi yerimizde bir sorun olunca sana söyleyimde soruver ona neden ola kiymiş
ben azıcık hastalık hastasıyımdır birazcık da

eheheh tamam bacım sız bana deyıwerın ben hemen ırtıbata gecerım gecen hastalandım zatı bı ıgne yıyıwerdım kıcıma

doğru hemde eski k.r
senin ki ne iş yapıyo peki kadınlar la iç içe bi iş mi ki?
benimki timde çalışıyo t.urkcell iletişim hizmetlerinde geçici olarak ama asıl mesleği banka üzerinee ya günde rahat bin kişiye yakın müşteri geliyomuşş

eheheh tamam bacım sız bana deyıwerın ben hemen ırtıbata gecerım gecen hastalandım zatı bı ıgne yıyıwerdım kıcıma

vayy be millet sevgilisine kıçından iğne oluyo biz elin hemşirelerinden yiyoruz
evlenirseniz artık ben kapınızı aşındırırım nasılsa aynı memeleket hemde eniştemiz yani ararım seni hürremland benim şuramda şu oldu nedenmiş sor gıı seninkine bakalım diye

kızlar muhabbetinize limon sıkmış gibi olmayayım ama bunu görünce dayanamadım.. biri de benim sözlüme demişti öyle '' tatlım '' diye.. dünyanın en güzel tatlısını yedirdim ellerimle.. hayatım desydi de, hayatın ne kadar değerli olduğunu öğretirdim.. ben çok mu kıskancım acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…