Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benimki de geçiyor canım ama alıştım artık, komik esprilere falan sebep oluyor bazen bu konu aramızda ay ama onun da aksi gibi hiç gelmiyor.
bi yerinde mi biriktiriyor anlamadım ki
hahah aynı durumdayızz ben 2 kere kesin wc ye giriyorummm yaaaa :2:

Son düzenleme:
hahah aynı durumdayızz ben 2 kere kesin wc ye giriyorummm ama ooo hiççç bu sefer ben daha cok çekiniyorum bu durumdannn ayyy okumasa barii yazılanlarrı

evet ben de yazarken bunu düşündüm, demesinler sonra çişimizi bile yazıyorsunuz oraya diye.

ne konustunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz ki

ay canm yaaaaa aşk meşk konusmadık tabııkı bnm odunla ne konusulur işten gucten hep bı kac sey war aklında onları konustuk
ha bıde faceden bı kız mesaj yazmısta buna onu soyluyo bıde bana dedım muhatap olmıcaksın yok efenım kotu nıyetı yokmus işle ilgili biri bırı sanmıs yardımcı olmak ıstemıs vs vs

erkeklere göre zaten hep kötü niyeti olmaz bayanların ilginç ağzımı açmıyım hadi

kadınların mesanesinin üzerinde rahim var o yüzden kadınlar daha sık tuvalete gider çünkü rahim baskı yapar yani erkeklerden daha fazla çiş yapmamızın sebebi işte bu
sağol canım benımki bi gün olur bana derse ne cok wcye gidiyosun diye bu açıklamayı yapıcamm

aynen valla ama napalm canım kız kıza muhabbet edıyoruz hem bu doğal bi ihtiyac dmiii

öyle tabi canım, burası bize özel zaten, yazcaz tabii herşeyciği

Kızçeler sohbetinize doyum olmuyor yarın dersim var, ben kaçayım yavaştan
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…