- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.921
hahahbenimki de geçiyor canım ama alıştım artık, komik esprilere falan sebep oluyor bazen bu konu aramızda ay ama onun da aksi gibi hiç gelmiyor.
bi yerinde mi biriktiriyor anlamadım ki
ay kızlar sonunda kapadık teli içime fenalıklar bastı hiç bukadar uzun konusmayız normalde:95::102::122::132:
hahahaynı durumdayızz ben 2 kere kesin wc ye giriyorummm ama ooo hiççç bu sefer ben daha cok çekiniyorum bu durumdannn ayyy okumasa barii yazılanlarrı
ay kızlar sonunda kapadık teli içime fenalıklar bastı hiç bukadar uzun konusmayız normalde:95::102::122::132:
ne konustunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz ki
konusurken burdakı muhabbettı kacırdım hep yaa bı gozum hep burdaydı ama tam adapte olamadım
ay canm yaaaaa aşk meşk konusmadık tabııkı bnm odunla ne konusulur işten gucten hep bı kac sey war aklında onları konustuk
ha bıde faceden bı kız mesaj yazmısta buna onu soyluyo bıde bana dedım muhatap olmıcaksın yok efenım kotu nıyetı yokmus işle ilgili biri bırı sanmıs yardımcı olmak ıstemıs vs vs
aynen valla ama napalm canım kız kıza muhabbet edıyoruz hem bu doğal bi ihtiyac dmiiievet ben de yazarken bunu düşündüm, demesinler sonra çişimizi bile yazıyorsunuz oraya diye.
bilmem mi çok iyi biliyorum
aynen valla ama napalm canım kız kıza muhabbet edıyoruz hem bu doğal bi ihtiyac dmiii
ne oldu gi senin dost fazlami aciliydi
sağol canım benımki bi gün olur bana derse ne cok wcye gidiyosun diye bu açıklamayı yapıcammkadınların mesanesinin üzerinde rahim var o yüzden kadınlar daha sık tuvalete gider çünkü rahim baskı yapar yani erkeklerden daha fazla çiş yapmamızın sebebi işte bu
aynen valla ama napalm canım kız kıza muhabbet edıyoruz hem bu doğal bi ihtiyac dmiii
tmm fıstıkk görüşürüz tekrar iyi gecelerrr tatlı rüyalarröyle tabi canım, burası bize özel zaten, yazcaz tabii herşeyciği
Kızçeler sohbetinize doyum olmuyor yarın dersim var, ben kaçayım yavaştan
iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?