- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.981
canım valla ilaç popodan yapılcak cınstendı yada kandırıldımneden popodan yapıldı o igne acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben kıskanılıcak şeeyleri kıskanırım öyle saçma sapan şeyleri kıskanmam mesela kimisi dk başı rapor istiyomuş nereye gittin geldin dye ben hesap bile sormam
ama bi defasında öyle kıskanmıştım ki bi kızla konuşmasını yazışmalarını kan beynime çıkmış tı hep başına kaktım iyide yaptım süperim bence
ancak bariz bir sebep olmalı benim kıskanmam için
bakıyolardır tabi de işte napıyım bu konuda kendimi törpülemeye çalışıyorumm bakalımmmanaaa ne kız öyle ooo tabi ki bakıyordur kızlarr
bize erkekler bakmıyo mu sanki laf bile atıyolar onlar napsın yanlarında yokken yani
biz kızdırmaya kalksak neler olur acaba düşünebiliyor musun :))))
aman ben almıyımmm benımki kızınca cok fena oluyo vallaa korkuyorum ondannn :18:biz kızdırmaya kalksak neler olur acaba düşünebiliyor musun :))))
ben düşünemedim şuan hayal ettim de
ay ben neyi hatırladım şimdi biz bi gün konuşuyoduk yatmadan önce sonra ben bu gece yastığıma sarılıp uyucam dedim o da dedi ki öp istersen bide öperim ne var mucuk mucuk dedim
ay sen misin öyle diyen başladı kapriz trip ne arasan önce şaka yapıyo sandım sonra anladım olayın ciddiyeetini dedim ciddi olamazsın yastıkdan kıskanılır mışok olmuştum ya baya kavga ettik biz ben bi yastığı öpücem dedim diye konuşmadık o gece küstük resmen
canım valla ilaç popodan yapılcak cınstendı yada kandırıldımama gunahını almıyım oyleydı yaaa bide zaten o an hasta dr ilişkisi tamamen yanı
ay bende sebepsız kıskanmam yakalamam lazım acıgını hiçte gıttıgı gezdıgı yerlerın hesabını yapmam.yaa zaten adamın bellı kuralları var pekı sewgılım ewden cıkmam sewgılım nasıl dersen oyle olsun dıyecek bı tıp deil kendısı zati...
emmaaaaaa ona bayagı bayagı yazılan kadınlara acayıp ayar oluyorum kıskandıgımda deil ama yaptıkları hoş olmadıgı ıcın acayıp tıksıntı olusturuyor bnde
ciddi olamazsın hasta doktor ilişkisinde miydiniz o an yani
ben olucam ayyy canım acıcak mı acıtma bak haa diye yüz elli tane naz yapardım buldum fırsatı kaçırmazdım yani
aynen bende senın gibiyim ya hiç sevmıyorum erkeklerle muhabbeti arkadas olmayı falann ne bileyimmm rahat edemem zatenn derdimi anlatamam onlaragerçekten eski sevgilin tuhafmışş sana göre değilmiş yanii sana senın gibi güvenilirr kızlarla iişi olmayan biri layıkk
canm bastım yaygarayı zaten bagırdım ilaç yaktı cok...
Allahtan küfür felan kacırmadım agzımadan hay ben senın elını ........felan
yastık optun dıye mı kıskandı ay pes burcu neydı bu abının
öyledir valla cnmm erkekler bize yapıldıgı zamann deliriyolarr ama kendilerine normal bu durummaynen birde haksızlığı görüyomusun ebn çok dürüst kimseye pas vermiyorum tek erkek kankam yok ben kıskanmıyorum bişi demiyorum
o bana biri yan gözle baksın deliriyo bi istemeye gelicekler dedim bi defasında ağlamıştı sonra ne kıskançlık tripleri bi görsen
yastıktan kıskanan erkek yorgandan nasıl kıskanmıyo hayreto daha fena ustunde bide
ee o ne dedi hasta doktor ilişkisi ise durun hanımefendi bitti bile mi dedi
ben çok nazlıyım yaa nasıl çocuk doğuruccam acaba
kız deseydin ya senin iğne yapmam böyleyse diğer işlerini düşünemiyorum bile diye
oglak erkekleri cook yakısıklu olurrrr
benımde canım cok tatlı yaaaa acır mı acaba doğum ilk gece falannn :26:ee o ne dedi hasta doktor ilişkisi ise durun hanımefendi bitti bile mi dedi
ben çok nazlıyım yaa nasıl çocuk doğuruccam acaba
kız deseydin ya senin iğne yapmam böyleyse diğer işlerini düşünemiyorum bile diye
işte onunla ilgili bir konuşmamız geçmemişti ondan heralde birde ben bazen geceleri yorganı bacaklarımın arasına alıyorum bunu deseydim naapardı acaba
sonra bıde muayene ettı
bendenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?