Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

neden popodan yapıldı o igne acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım valla ilaç popodan yapılcak cınstendı yada kandırıldım ama gunahını almıyım oyleydı yaaa bide zaten o an hasta dr ilişkisi tamamen yanı

ay bende sebepsız kıskanmam yakalamam lazım acıgını hiçte gıttıgı gezdıgı yerlerın hesabını yapmam.yaa zaten adamın bellı kuralları var pekı sewgılım ewden cıkmam sewgılım nasıl dersen oyle olsun dıyecek bı tıp deil kendısı zati...
emmaaaaaa ona bayagı bayagı yazılan kadınlara acayıp ayar oluyorum kıskandıgımda deil ama yaptıkları hoş olmadıgı ıcın acayıp tıksıntı olusturuyor bnde

biz kızdırmaya kalksak neler olur acaba düşünebiliyor musun :))))

ben düşünemedim şuan hayal ettim de
ay ben neyi hatırladım şimdi biz bi gün konuşuyoduk yatmadan önce sonra ben bu gece yastığıma sarılıp uyucam dedim o da dedi ki öp istersen bide öperim ne var mucuk mucuk dedim
ay sen misin öyle diyen başladı kapriz trip ne arasan önce şaka yapıyo sandım sonra anladım olayın ciddiyeetini dedim ciddi olamazsın yastıkdan kıskanılır mışok olmuştum ya baya kavga ettik biz ben bi yastığı öpücem dedim diye konuşmadık o gece küstük resmen

aynen ya, kendileri kıskandıklarında çok ciddiler, biz kıskanınca eğlence malzemesi çıkıyor

ciddi olamazsın hasta doktor ilişkisinde miydiniz o an yani
ben olucam ayyy canım acıcak mı acıtma bak haa diye yüz elli tane naz yapardım buldum fırsatı kaçırmazdım yani

ciddi olamazsın hasta doktor ilişkisinde miydiniz o an yani
ben olucam ayyy canım acıcak mı acıtma bak haa diye yüz elli tane naz yapardım buldum fırsatı kaçırmazdım yani

canm bastım yaygarayı zaten bagırdım ilaç yaktı cok...
Allahtan küfür felan kacırmadım agzımadan hay ben senın elını ........felan

aynen birde haksızlığı görüyomusun ebn çok dürüst kimseye pas vermiyorum tek erkek kankam yok ben kıskanmıyorum bişi demiyorum
o bana biri yan gözle baksın deliriyo bi istemeye gelicekler dedim bi defasında ağlamıştı sonra ne kıskançlık tripleri bi görsen

canm bastım yaygarayı zaten bagırdım ilaç yaktı cok...
Allahtan küfür felan kacırmadım agzımadan hay ben senın elını ........felan

ee o ne dedi hasta doktor ilişkisi ise durun hanımefendi bitti bile mi dedi
ben çok nazlıyım yaa nasıl çocuk doğuruccam acaba
kız deseydin ya senin iğne yapmam böyleyse diğer işlerini düşünemiyorum bile diye

öyledir valla cnmm erkekler bize yapıldıgı zamann deliriyolarr ama kendilerine normal bu durumm

benımde canım cok tatlı yaaaa acır mı acaba doğum ilk gece falannn :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…