- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.961
vayy be millet sevgilisine kıçından iğne oluyo biz elin hemşirelerinden yiyoruz
evlenirseniz artık ben kapınızı aşındırırım nasılsa aynı memeleket hemde eniştemiz yani ararım seni hürremland benim şuramda şu oldu nedenmiş sor gıı seninkine bakalım diye
aynen bacım aynı memleketlıyız bız sana yardımcı oluruk anam lafı mı olur sunun surası kk kardesı sayılırız artık
yok kız ne limon sıkmasııı yaz tabiikızlar muhabbetinize limon sıkmış gibi olmayayım ama bunu görünce dayanamadım.. biri de benim sözlüme demişti öyle '' tatlım '' diye.. dünyanın en güzel tatlısını yedirdim ellerimle.. hayatım desydi de, hayatın ne kadar değerli olduğunu öğretirdim.. ben çok mu kıskancım acaba ya
ay bende kıskancım yaaa ne demek hayatım sı.ar sıvarım valla...bide bnmkıne ilgi yogun hemsıreler olsun bilmem ne domuz bıle kıskanır yanııı ilgi buyuk ah benm dertlı basııııımmmm:26:kızlar muhabbetinize limon sıkmış gibi olmayayım ama bunu görünce dayanamadım.. biri de benim sözlüme demişti öyle '' tatlım '' diye.. dünyanın en güzel tatlısını yedirdim ellerimle.. hayatım desydi de, hayatın ne kadar değerli olduğunu öğretirdim.. ben çok mu kıskancım acaba ya
aynen kk aarkadaşlarıyız bi bakarsın bi gün pijama partisi yaparız hep beraber
ayy ben kıskanclık konusunda cok beterimdirr ya elimde olsa onu bi odaya kapatırım benden baska kimse giremezzhm ama canım her meslekte içli dışlı olunuyor illa ki kadınlarla yani
sen baya bi kıskançsın galiba bacı
yok kız ne limon sıkmasııı yaz tabiibende cok kıskancımdaa iştee napıyımm bi de kızın sevgilisi varmışş dedim benımkine sana sevgilisinin yanında da hayatım dese ya bak noluyoo dedim demez dedi
yok kız ne limon sıkmasııı yaz tabiibende cok kıskancımdaa iştee napıyımm bi de kızın sevgilisi varmışş dedim benımkine sana sevgilisinin yanında da hayatım dese ya bak noluyoo dedim demez dedi
eheheh tamam bacım sız bana deyıwerın ben hemen ırtıbata gecerım gecen hastalandım zatı bı ıgne yıyıwerdım kıcıma
benimkine de kız arkadaşları canımlı cicimli yok mıçmıç neler diyorlardı bi gün kızdım yani tamam dedim demicek dedi ama sonra gördüm ki aynı gaz devam yani
sözümün bile kıymeti yok kimseye yaa hayvan
ayy ben kıskanclık konusunda cok beterimdirr ya elimde olsa onu bi odaya kapatırım benden baska kimse giremezz
benımkinin kız arkadasları yok allahtann bazıları normal hayattada aktiviteler yapar ya benımki yapmaz zaten yapamazda yaniii başının etini yerim vallabenimkine de kız arkadaşları canımlı cicimli yok mıçmıç neler diyorlardı bi gün kızdım yani tamam dedim demicek dedi ama sonra gördüm ki aynı gaz devam yani
sözümün bile kıymeti yok kimseye yaa hayvan
neden popodan yapıldı o igne acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
biz rapor veririz birbirimize ya mesela işe giderken msj atar yemeğe giderken yemekten dönerkenn eve dönerkenn arkadasıyla gezecekse yazarr eve geldiğinde neler yaptıgını sorarım ama o da benden bekler aynı şeyleri 2 yıldır böyleyiz bizzben kıskanılıcak şeeyleri kıskanırım öyle saçma sapan şeyleri kıskanmam mesela kimisi dk başı rapor istiyomuş nereye gittin geldin dye ben hesap bile sormam
ama bi defasında öyle kıskanmıştım ki bi kızla konuşmasını yazışmalarını kan beynime çıkmış tı hep başına kaktım iyide yaptım süperim bence
ancak bariz bir sebep olmalı benim kıskanmam için
kızım anlamaadın mı paketin ucundan bakmış azıcık işte ambalajı açmadan
benımkinin kız arkadasları yok allahtann bazıları normal hayattada aktiviteler yapar ya benımki yapmaz zaten yapamazda yaniii başının etini yerim valla
benımkıde cok sevıyo yaa kızınca ben yaaaaaaaaaaaaaa diyorum bide cok hosuna gidiyo o zamannçok fena ya, bi de benimki çok seviyor beni kızdırmayı.. hani vardır ya erkeklerde '' bunalttın '' tripleri.. ben kıskandıkça keyiften dört köşe oluyor :)))
biz rapor veririz birbirimize ya mesela işe giderken msj atar yemeğe giderken yemekten dönerkenn eve dönerkenn arkadasıyla gezecekse yazarr eve geldiğinde neler yaptıgını sorarım ama o da benden bekler aynı şeyleri 2 yıldır böyleyiz bizzayy ben yolda ona baktıklarını düşününce bile delirecek gibi oluyorumm ona bukadarını belli etmesemdee
benımkıde cok sevıyo yaa kızınca ben yaaaaaaaaaaaaaa diyorum bide cok hosuna gidiyo o zamann
valla normalde popodan atılan bir ignede degildir Allah bilir
aynen bende senın gibiyim ya hiç sevmıyorum erkeklerle muhabbeti arkadas olmayı falann ne bileyimmm rahat edemem zatenn derdimi anlatamam onlarao zaman iyi ki benimki gibi bir sevgilin yok tu diyim sana benimki gayet erkek arkadaşlarıyla gibiydiler kız arkadaşlarıyla
aktiviteleride çok oluyordu yani hepsinide biliyodum ama kıskanmıyodum neden acaba ki demek ki güveniyomuşum ama bi kaç kişiyle kesin yasaklamıştım konuşmasını yani
aksine ben de hiç erkeklerle muhattab olmayan bir tipim yani erkekden arkadaş mı olur tarzındayım okul arkadaşlarımla bile yolda görsem naber yani o kadar
çok güvenilir biriyim nan ben bu kadarı fazla mı ne
bir de eğer aşıksam yoldan geçen bir erkeğe erkek gözüyle bile bakmıyorum yakışıklı mı bakmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?