Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen bacım aynı memleketlıyız bız sana yardımcı oluruk anam lafı mı olur sunun surası kk kardesı sayılırız artık

yok kız ne limon sıkmasııı yaz tabii bende cok kıskancımdaa iştee napıyımm bi de kızın sevgilisi varmışş dedim benımkine sana sevgilisinin yanında da hayatım dese ya bak noluyoo dedim demez dedi

ay bende kıskancım yaaa ne demek hayatım sı.ar sıvarım valla...bide bnmkıne ilgi yogun hemsıreler olsun bilmem ne domuz bıle kıskanır yanııı ilgi buyuk ah benm dertlı basııııımmmm:26:
aynen kk aarkadaşlarıyız bi bakarsın bi gün pijama partisi yaparız hep beraber

yaparız tabı hatta yapak bi gun gercekten

yok kız ne limon sıkmasııı yaz tabii bende cok kıskancımdaa iştee napıyımm bi de kızın sevgilisi varmışş dedim benımkine sana sevgilisinin yanında da hayatım dese ya bak noluyoo dedim demez dedi

benimkine de kız arkadaşları canımlı cicimli yok mıçmıç neler diyorlardı bi gün kızdım yani tamam dedim demicek dedi ama sonra gördüm ki aynı gaz devam yani
sözümün bile kıymeti yok kimseye yaa hayvan

çok fena ya, bi de benimki çok seviyor beni kızdırmayı.. hani vardır ya erkeklerde '' bunalttın '' tripleri.. ben kıskandıkça keyiften dört köşe oluyor :)))

kızlara direk söyleyeceksin tatlım.. bak o zaman nasıl sözün geçiyor.. ben hiiiç yormuyorum aşkımı, direk karşı tarafla irtibata geçip, meseleyi kökten çözüyorum

ayy ben kıskanclık konusunda cok beterimdirr ya elimde olsa onu bi odaya kapatırım benden baska kimse giremezz

ben kıskanılıcak şeeyleri kıskanırım öyle saçma sapan şeyleri kıskanmam mesela kimisi dk başı rapor istiyomuş nereye gittin geldin dye ben hesap bile sormam
ama bi defasında öyle kıskanmıştım ki bi kızla konuşmasını yazışmalarını kan beynime çıkmış tı hep başına kaktım iyide yaptım süperim bence
ancak bariz bir sebep olmalı benim kıskanmam için

benımkinin kız arkadasları yok allahtann bazıları normal hayattada aktiviteler yapar ya benımki yapmaz zaten yapamazda yaniii başının etini yerim valla

biz rapor veririz birbirimize ya mesela işe giderken msj atar yemeğe giderken yemekten dönerkenn eve dönerkenn arkadasıyla gezecekse yazarr eve geldiğinde neler yaptıgını sorarım ama o da benden bekler aynı şeyleri 2 yıldır böyleyiz bizz ayy ben yolda ona baktıklarını düşününce bile delirecek gibi oluyorumm ona bukadarını belli etmesemdee

benımkinin kız arkadasları yok allahtann bazıları normal hayattada aktiviteler yapar ya benımki yapmaz zaten yapamazda yaniii başının etini yerim valla

o zaman iyi ki benimki gibi bir sevgilin yok tu diyim sana benimki gayet erkek arkadaşlarıyla gibiydiler kız arkadaşlarıyla
aktiviteleride çok oluyordu yani hepsinide biliyodum ama kıskanmıyodum neden acaba ki demek ki güveniyomuşum ama bi kaç kişiyle kesin yasaklamıştım konuşmasını yani
aksine ben de hiç erkeklerle muhattab olmayan bir tipim yani erkekden arkadaş mı olur tarzındayım okul arkadaşlarımla bile yolda görsem naber yani o kadar
çok güvenilir biriyim nan ben bu kadarı fazla mı ne
bir de eğer aşıksam yoldan geçen bir erkeğe erkek gözüyle bile bakmıyorum yakışıklı mı bakmıyorum bile

çok fena ya, bi de benimki çok seviyor beni kızdırmayı.. hani vardır ya erkeklerde '' bunalttın '' tripleri.. ben kıskandıkça keyiften dört köşe oluyor :)))
benımkıde cok sevıyo yaa kızınca ben yaaaaaaaaaaaaaa diyorum bide cok hosuna gidiyo o zamann

anaaa ne kız öyle ooo tabi ki bakıyordur kızlarr
bize erkekler bakmıyo mu sanki laf bile atıyolar onlar napsın yanlarında yokken yani

aynen bende senın gibiyim ya hiç sevmıyorum erkeklerle muhabbeti arkadas olmayı falann ne bileyimmm rahat edemem zatenn derdimi anlatamam onlara gerçekten eski sevgilin tuhafmışş sana göre değilmiş yanii sana senın gibi güvenilirr kızlarla iişi olmayan biri layıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…