- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.001
kızım demekki o kendi yastıgını farklı goruyoki ondan senin yastıgıda kıskanıyoyorganımla şevişiozzz deseydin keske
öyle bişi desem neler derdi kim bilir düşün baccak aramda yorgan var dicem ne düşünürdü acaba hihahahaha
benımde canım cok tatlı yaaaa acır mı acaba doğum ilk gece falannn :26:
tam sapitik bi adammıs o beo namusunu temizlemek icinde yorganı parcalardı
nereniiiiiiiiiiiii nereniiiiii
doktor gömleği de çok karizmatik haa wuuueridin dimi seni muane edince hınzır
sende mi oğlak burcusun çok inatçı oluyorlar yaa
aynen valla o geceyi bi atlatsamm acısız sızısız doğumu okadar düşünmüyorum nedensee :18:benimde canım çok tatlı ya doğumu geçtim bende ondan önce ilk gece varyua ben ondan çok korkuyorum işte hemde nasıl korkuyorum napsam yenemiyorum bu korkumu
kızlar suan bı tanede zıyaretcı okuo bızım manıtalardan bırı felan oluomus
tam sapitik bi adammıs o beo namusunu temizlemek icinde yorganı parcalardı
benimde canım çok tatlı ya doğumu geçtim bende ondan önce ilk gece varyua ben ondan çok korkuyorum işte hemde nasıl korkuyorum napsam yenemiyorum bu korkumu
benımki olma ihtimali yok yavrucuğum çoktan rüyalar alemine daldıııkızlar suan bı tanede zıyaretcı okuo bızım manıtalardan bırı felan oluomus
aynen valla o geceyi bi atlatsamm acısız sızısız doğumu okadar düşünmüyorum nedensee :18:
püff hiç sanmam kesin sizinkiler miş benim ex nickimi bilmiyo ama sizinkiler neler ettiğinizi biliyorlar hemde nicklerinizide
bacım karın agrım vardı o sebepten karnıma bişiler yaptı bastırdı felan
ay hoş bişe tabı ınsanın hastalanası gelıo
ay ewet ınatcıyım bnde ama kadınları daha ılımlı erkeklerı cok ıllet oluyo
güzellerimm ben yatayım artıkk geç olmuş baya sizinle muhabbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorummm
hepinizi seviyorummm iyi geceler
kızım korkmayın vajınusmus olursunuz valla... ben ılk geceden deilde dogumdan korkuyom
sen korkma seninki seni evde bilem doğurtur ne de olsa her branşı az çok eğitimini alıyor doktorlar
ilk gecede sana bir lokal anestesi yapar hiç bişi anlamazsın sinek ısırığı gibi gelir
bnmkıde bılmıyo nıkımı felan hatta buranın mudavimi oldugumuda bılmıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?