Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

nereniiiiiiiiiiiii nereniiiiii
doktor gömleği de çok karizmatik haa wuuueridin dimi seni muane edince hınzır
sende mi oğlak burcusun çok inatçı oluyorlar yaa

bacım karın agrım vardı o sebepten karnıma bişiler yaptı bastırdı felan
ay hoş bişe tabı ınsanın hastalanası gelıo
ay ewet ınatcıyım bnde ama kadınları daha ılımlı erkeklerı cok ıllet oluyo

benimde canım çok tatlı ya doğumu geçtim bende ondan önce ilk gece varyua ben ondan çok korkuyorum işte hemde nasıl korkuyorum napsam yenemiyorum bu korkumu
aynen valla o geceyi bi atlatsamm acısız sızısız doğumu okadar düşünmüyorum nedensee :18:

benimde canım çok tatlı ya doğumu geçtim bende ondan önce ilk gece varyua ben ondan çok korkuyorum işte hemde nasıl korkuyorum napsam yenemiyorum bu korkumu

ya ilk gece diyosunuzda benim aklıma ne takıldı gerci acık sacık bi konu olcak ama gecen gun merak ettim kızlık zarıyla ilgili yaz okıyım dedim neymis ne degilmis falan filan yahu gorseller vermisler ben tam nerde anlayamadım he sapıklar gibi resimlere baktım durdum

güzellerimm ben yatayım artıkk geç olmuş baya sizinle muhabbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorummm
hepinizi seviyorummm iyi geceler

biliyorum yavrucum nasıl illet olduklarını amann çok fenaa kıskanç ve inatlar hemde kıymet bilmiyorlar
hıhh o benimkini bilmese ne ollur beni kaybetti işte şimdi taş arasın kendine hangisine vursam kafamı diye

kızım korkmayın vajınusmus olursunuz valla... ben ılk geceden deilde dogumdan korkuyom

sen korkma seninki seni evde bilem doğurtur ne de olsa her branşı az çok eğitimini alıyor doktorlar
ilk gecede sana bir lokal anestesi yapar hiç bişi anlamazsın sinek ısırığı gibi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…