- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.021
kızım anestezı yapoarsa bişicik anlamam olmaz o iş
ayıp seyler konusmayın
gayet doğal başımıza gelicek bişiden bahsediyoruz burda herhal
bi deneyimli de yok ki aramızda sorsak
merak etme seninki yoğundur zaten şuan acilde seninle uğraşamaz
ben evlenince anlatırım size once ben gidicem ya
çalısmıo suan be anam sıkıntı var
ben evlenince anlatırım size once ben gidicem ya
hıı o zaman boştur tabi ben çalışıyor sandım bebeğim
bellı olmaz kızııııım bakarsın atractive bı atak yapar
yaa kızlar bunlar normal sey korkulcak bişi oldugunuda sanmıyorum evlı arkadaslarımın hepsıde normal dıyor zaten vajına esnıyor acılıyormuş
ewet canm işle ilgikli sıkıntı var suan bıde borçları var
esniyorsa tamam canım ca peki o yırtılma anında ki acıyı napacağuk
ben yeni yöntem keşvettim burda ki bir konudan emla diye bi krem varya onu sürünce acı hissetmiyormuşsun tamam işte bulduk çaresini
bence kadının yapısına gorede degisir herkesinki bir degil ki kimisi cokda acıyabilir
ALLAH yardımcısı olsun canım en kısa sürede İNŞALLAH
aynen bak bulundu yahuuubıde ne bılıyosun belkı senınkı esnek yada ıncecık acı olmucak kalın zarlar bıraz acıya sebep oluyormus bilmeden strese sokma kendını.valla bu vajınusmus topıgındekıler ıcın cok uzuluyorum kızlar bilinçaltınızı arındırın bunlardan mutsuz bı cınsellıgınız olur Allah korusun..
AMİNNN canım inşallah yoksa o stres yaptıkca bende yapıom yakında gümlücez ıkımız bırden
erkeğin durumunada bağlı tabi bence hanzo gibi davranırsa daha çok acır diye düşünüyorum ben haksızmıyım bacılarım
aynen ya belkide yıllardır düşüne düşüne ben vajinusmus oldum da haberim yok sıkıyorum kendimi düşününce çünkü benide o topiklerde görmezsiniz umarım ilerde sen koru YARABBİM amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?