Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar sabahları 2 bucukta uyanıyom vlla su yatıs saatını bıraz daha once cekıp muhabbete erken baslasak daha ıyı olcek utanıom o saatte uyanmaya.sizler kacta uyanıyonuz

kızlar sabahları 2 bucukta uyanıyom vlla su yatıs saatını bıraz daha once cekıp muhabbete erken baslasak daha ıyı olcek utanıom o saatte uyanmaya.sizler kacta uyanıyonuz

beni bıraksalar bende uyanırım o satede annem uayndırıyo kahvaltıya 12 de kaktım bende bide ananemler kahvaltıya geliceklerdi yine sağolsun annem hazırladı kahvaltıyı ama olsun göxzlerimi zor açtım ya

ammavelakincim unutkanlığa iyi gelen bi çay var demiştim. adı ginko biloba.
bu arada ben öyle her şeyi içemem; ama bunu tadı çok güzel. içine biraz da limon damlatıyorum. aynı ıhlamur gibi

Uwww 310 sayfa olmuş. Bi kaç gündür bakamıyodum buraya okuyamadım bile sayfaları. Ee kızlar nasılsınız ? Sevgililerinizle aranız nasıl

Uwww 310 sayfa olmuş. Bi kaç gündür bakamıyodum buraya okuyamadım bile sayfaları. Ee kızlar nasılsınız ? Sevgililerinizle aranız nasıl
evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesinde iyi valla nasıl olsun bugun ona gecikmiş 1 nisan şakamı yaptım yüreğine iniyoduuu senın sevdiceğinle aran nasılll

evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesinde iyi valla nasıl olsun bugun ona gecikmiş 1 nisan şakamı yaptım yüreğine iniyoduuu senın sevdiceğinle aran nasılll

Baya gecikmiş 1 nisan şakası olmuş kız oda İyi valla ne olsun. Üniversite okuyo benimkide.. Geçen hafta sonu buradaydı iyiydi aramız. Bu hafta sonuda geliyor. Smsimiz, kontörümüz yok anacım her aksam msnde konuşabiliyoruz 2 haftadır böyleyiz. Şuanda da arkadşalarıyla dışarıda, bi arkadaşndan msj atp haber werdi az önce ama kimle ne yapıyor nerede bilmiyorum bi gelsin evine msne girsin hesaba çekeceğim

Son düzenleme:

1 nisan mı
bi ayı geçmiş geçikmeyi geçmiş senesi gelicekmiş neredeyse
ne şakası yaptın kız

evet ama haketmiştii o bana yaptıı ben cok üzüldüm o aksam dedim ona bunun intikamı ağır olacakk diyee motor çarptı bana hastanedeyim bacağım kırılmış dedimm oha ya nasıl oldu falan yazmışş sonra yemın et dedi biliyo yalan yere yemin etmediğimiii sonra şaka yaptımm dedim ya bu nasıl şaka sağlıkla şakamı olurmuşş dedi korkmuş bayaa öyle cok zor oluyo yaa benımkine her yaptığını rapor ediyo bana bende ona ediyorum tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…