- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.081
ay sormaaaaaaa herkes menapozda andropozda sankı
seksulugumu gosterecek bi smile bulamadım
ay bende yatıyım ya 5 olcak saat
kızlar sabahları 2 bucukta uyanıyom vlla su yatıs saatını bıraz daha once cekıp muhabbete erken baslasak daha ıyı olcek utanıom o saatte uyanmaya.sizler kacta uyanıyonuz
gercı gec saatlerde yazısmakta daha zewklı oluo bide ben erken saatlerde ders calsıom
günaydin kizce
canim calismak istemiyor
evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesindeUwww 310 sayfa olmuş. Bi kaç gündür bakamıyodum buraya okuyamadım bile sayfaları. Ee kızlar nasılsınız ? Sevgililerinizle aranız nasıl
evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesindeiyi valla nasıl olsun bugun ona gecikmiş 1 nisan şakamı yaptım yüreğine iniyoduuu senın sevdiceğinle aran nasılll
evet cnm maşallah topiğim baya hareketlii kızların sayesindeiyi valla nasıl olsun bugun ona gecikmiş 1 nisan şakamı yaptım yüreğine iniyoduuu senın sevdiceğinle aran nasılll
evet ama haketmiştii o bana yaptıı ben cok üzüldüm o aksam dedim ona bunun intikamı ağır olacakk diyeeBaya gecikmiş 1 nisan şakası olmuş kız odaİyi valla ne olsun. Üniversite okuyo benimkide.. Geçen hafta sonu buradaydı iyiydi aramız. Bu hafta sonuda geliyor. Smsimiz, kontörümüz yok anacım her aksam msnde konuşabiliyoruz 2 haftadır böyleyiz. Şuanda da arkadşalarıyla dışarıda, bi arkadaşndan msj atp haber werdi az önce ama kimle ne yapıyor nerede bilmiyorum bi gelsin evine msne girsin hesaba çekeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?