- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.121
benimde 3 senelik iliskim vardi askere gitti geldi uzun donemdi onumuzu goremiyoduk gecen hafta sacma bi tartismayla bitti
al nolur yaa valla acayip sıkıldım bu aksammm yaptıgım 1-7 nisan şakasını okudunuz mu bakıyımmmben senin patlamanı alırım şimcikkkkkk alırım anahtarını maykk
askerde erkeklerin psikolojisi mahvoluyo yaaa gerçi bu kişiden kişiye değişiyomuş ama üzüldüm cnm neden tartıştınız :26:benimde 3 senelik iliskim vardi askere gitti geldi uzun donemdi onumuzu goremiyoduk gecen hafta sacma bi tartismayla bitti
al nolur yaa valla acayip sıkıldım bu aksammm yaptıgım 1-7 nisan şakasını okudunuz mu bakıyımmm
aaaaa doğru yaa kafam cok dağınık nedense bu aksam cnm kusura bakmaaokudum ya kız yorum bilem yaptım yaa unuttun mu hınzır şey
süper olman için sebep var mı cnmm söyle bakalımmSüperimm
süper olman için sebep var mı cnmm söyle bakalımm
vayy belli oldu neden süper oldugunn bende fıstıklı çikolatamla olsaydımm süper olurdummmAkşam Bebişimle beraberdim:103:
al nolur yaa valla acayip sıkıldım bu aksammm yaptıgım 1-7 nisan şakasını okudunuz mu bakıyımmm
vayy belli oldu neden süper oldugunn bende fıstıklı çikolatamla olsaydımm süper olurdummm
ama benım ıcın ne kadar endişelendiğini bana değer verdiğini bana bişey olmasından ne kadar cok korktuğunu görmüş oldumm bi yandan iyi oldu yaniiYazık olmuş çocuğa ya :)
çok şükür az kaldııAyy bu gece kollarında uyusaydım daha da süper olurdu da.... Sabır canım sizede az kaldı
ama benım ıcın ne kadar endişelendiğini bana değer verdiğini bana bişey olmasından ne kadar cok korktuğunu görmüş oldumm bi yandan iyi oldu yanii
kıyamam yaa üzülme cnm seninde karşına seveceğin birisi cıkacak elbett o gün sende yazacaksın hatta bizden önce evlenirsen ben her gece kollarında uyuyorum yazarsınnnsevgililerinizle uyumaktan falan bahseedip beni özendirmeyin be
kahveler genelde siyah gibi oluyo özellikle koleston aldıysannn keşke kapiçino rengı alsaydın benım saçımın rengi istediğin gibi kahve sanırımm bize danışsaydın keşkeekızlar ben geldım cok moralım bozuk benım saclarım karameldı boyle sarı gıbıydı ve bana yakısıyordu kahve rengı boyayıp yazında golgeler atmak ıstedım aralarına kahverengı boya aldım boyadım bugun ancak nerdeyse sıyah oldu yaaaa resmen esmer kız olduuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?