Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benimde 3 senelik iliskim vardi askere gitti geldi uzun donemdi onumuzu goremiyoduk gecen hafta sacma bi tartismayla bitti

üzüldüm canım özel değilse neden tartıştığınızı söyleyebilir misin? askerlik biraz değiştiriyo erkekleri, farklı bi psikolojiyle dönüyolar..Sevgilim gitmedi ama abimden biliyorum

kızlar ben geldım cok moralım bozuk benım saclarım karameldı boyle sarı gıbıydı ve bana yakısıyordu kahve rengı boyayıp yazında golgeler atmak ıstedım aralarına kahverengı boya aldım boyadım bugun ancak nerdeyse sıyah oldu yaaaa resmen esmer kız olduuuummm

lililililililili hürremland da geldi
aman canını sıktığın şeye bak ya boyarsın tekrar boşver ALLAH büyük dertler vermesin tek derdin bu olsun

ama benım ıcın ne kadar endişelendiğini bana değer verdiğini bana bişey olmasından ne kadar cok korktuğunu görmüş oldumm bi yandan iyi oldu yanii

:) Biz bu sene yapmadık birbirimize sınav 1 nisan'daydı ya D şaka maka aklımızdan geçmedii..Geçen sene ona 'ben yapamıyorum, ayrılmak istiyorum' dicektim ama kıyamadım :) sonra o da bende yapıcaktım ama kıyamadım dedi..Ben sağlıkla ilgili şaka yapamam ama çok kızar, korkarımm :):)

kahveler genelde siyah gibi oluyo özellikle koleston aldıysannn keşke kapiçino rengı alsaydın benım saçımın rengi istediğin gibi kahve sanırımm bize danışsaydın keşkee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…