- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.101
ne var yani benımkide 17 nisan şakası olduu1 nisan mı
bi ayı geçmiş geçikmeyi geçmiş senesi gelicekmiş neredeyse
ne şakası yaptın kız
ne var yani benımkide 17 nisan şakası olduuo bana yapmıştı hatırlıyomusun bilmemm annesiyle göya benım yüzümden tartışmışmış öyle demişti bana ama cok üzülmüştümm demiştim o zaman bunun intikamını alıcam unutma diyee motor çarptı hastanedeyım bacağım kırılmış dedim çok korkmuş oha ya nasıl oldu falan yazmışş itiraf edince kızdı baya böyle şaka olmazmışşş
yüreğine indirme çocugun kızzValla iyi fikir 1 nisani gecirip saka yapmak, bnde kendimi öldü detirsem acaba kac kisi aglar arkamdan onur aglarmi acaba :26:
iyi olurdu ona kafasini taslara carpardi artik
Bu arada bu ortalik ne kadar fitne fesat insanla dolu ya öylen öylen yine sinirlerimi bozdular
ne var yani benımkide 17 nisan şakası olduuo bana yapmıştı hatırlıyomusun bilmemm annesiyle göya benım yüzümden tartışmışmış öyle demişti bana ama cok üzülmüştümm demiştim o zaman bunun intikamını alıcam unutma diyee motor çarptı hastanedeyım bacağım kırılmış dedim çok korkmuş oha ya nasıl oldu falan yazmışş itiraf edince kızdı baya böyle şaka olmazmışşş
zaten bugün yolda iki kere ayağımı burktummm anneme de dedimm şaka yapayım derken gerçekten kırıcam bugun bacağımı galiba dedimm
canım ama olsun bir daha sağlıkla şaka yapma sakın ALLAH korusun saatine gelir ALLAH'ın gücüne gider falan boşver başka şekilde şakalar yap ders vericek yani
evet ama haketmiştii o bana yaptıı ben cok üzüldüm o aksam dedim ona bunun intikamı ağır olacakk diyeemotor çarptı bana hastanedeyim bacağım kırılmış dedimm oha ya nasıl oldu falan yazmışş sonra yemın et dedi biliyo yalan yere yemin etmediğimiii sonra şaka yaptımm dedim ya bu nasıl şaka sağlıkla şakamı olurmuşş dedi korkmuş bayaa öyle cok zor oluyo yaa benımkine her yaptığını rapor ediyo bana bende ona ediyorum tabiii
haketmişti amaaaaAllah seni...Kız yapma bi daha yüreğinemi indiricen çocuğun.
yüreğine indirme çocugun kızznoldu cnm ne dediler :26:
öyle valla ya kimseyle cok yakın olmayacaksın kimseye sırrını anlatmayacaksınn ben bunu öğrendimmYüregine insin onun hatta beter olsun
Herzamnki seyler canim insani sirtindan vuran en yakini olurmus ya, ne cikarsa en yakinindan cikar hesabi.. :113:
haketmişti amaaaaben onu önceden uyarmıştımmm intikamım ağır olacak unutma diyeeee
kıyamam kim bilr ne kadar çok korkmuşsundurr üzülmüşsündürrBen pek sevmiyorum 1 nisan şakalarını. Yapmam hiç. .Yapılmasından da hoşlanmam. Ama sevgilim bana yaptı2 ay önce apandis ameliyatı oldu. Yok işte oramı çarpı kanadı oraya gelicem hastaneye yarn fln dedi. Başta inanmadm sonra ciddileşmeye başladı inandm. Sonra bi yerde tutarsız bişey söyledi inanmadm inanıyomş gibi yaptm tabi ackladı sonra gerçeği
bu gece nerde bizim kızlar ayol huuuu kimse yok mu tıktıktık
hoşgeldiniz kızlarr yaa sıkıntıdan patlıyodum vallaaaaBen geldimmmmmm kızlarr
hoşgeldiniz kızlarr yaa sıkıntıdan patlıyodum vallaaaa
hoşgeldin:2:
hoşgeldiniz kızlarr yaa sıkıntıdan patlıyodum vallaaaa
benimde 3 senelik iliskim vardi askere gitti geldi uzun donemdi onumuzu goremiyoduk gecen hafta sacma bi tartismayla bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?