Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

1 nisan mı
bi ayı geçmiş geçikmeyi geçmiş senesi gelicekmiş neredeyse
ne şakası yaptın kız
ne var yani benımkide 17 nisan şakası olduu o bana yapmıştı hatırlıyomusun bilmemm annesiyle göya benım yüzümden tartışmışmış öyle demişti bana ama cok üzülmüştümm demiştim o zaman bunun intikamını alıcam unutma diyee motor çarptı hastanedeyım bacağım kırılmış dedim çok korkmuş oha ya nasıl oldu falan yazmışş itiraf edince kızdı baya böyle şaka olmazmışşş

Valla iyi fikir 1 nisani gecirip saka yapmak, bnde kendimi öldü detirsem acaba kac kisi aglar arkamdan onur aglarmi acaba :26:
iyi olurdu ona kafasini taslara carpardi artik

Bu arada bu ortalik ne kadar fitne fesat insanla dolu ya öylen öylen yine sinirlerimi bozdular

yüreğine indirme çocugun kızz noldu cnm ne dediler :26:

canım ama olsun bir daha sağlıkla şaka yapma sakın ALLAH korusun saatine gelir ALLAH'ın gücüne gider falan boşver başka şekilde şakalar yap ders vericek yani

canım ama olsun bir daha sağlıkla şaka yapma sakın ALLAH korusun saatine gelir ALLAH'ın gücüne gider falan boşver başka şekilde şakalar yap ders vericek yani
zaten bugün yolda iki kere ayağımı burktummm anneme de dedimm şaka yapayım derken gerçekten kırıcam bugun bacağımı galiba dedimm

Allah seni... Kız yapma bi daha yüreğinemi indiricen çocuğun.

haketmişti amaaaa ben onu önceden uyarmıştımmm intikamım ağır olacak unutma diyeeee

Ben pek sevmiyorum 1 nisan şakalarını. Yapmam hiç. .Yapılmasından da hoşlanmam. Ama sevgilim bana yaptı 2 ay önce apandis ameliyatı oldu. Yok işte oramı çarpı kanadı oraya gelicem hastaneye yarn fln dedi. Başta inanmadm sonra ciddileşmeye başladı inandm. Sonra bi yerde tutarsız bişey söyledi inanmadm inanıyomş gibi yaptm tabi ackladı sonra gerçeği

kıyamam kim bilr ne kadar çok korkmuşsundurr üzülmüşsündürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…