- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.141
sevgililerinizle uyumaktan falan bahseedip beni özendirmeyin be
kızlar ben geldım cok moralım bozuk benım saclarım karameldı boyle sarı gıbıydı ve bana yakısıyordu kahve rengı boyayıp yazında golgeler atmak ıstedım aralarına kahverengı boya aldım boyadım bugun ancak nerdeyse sıyah oldu yaaaa resmen esmer kız olduuuummm
benımkide kızdıı ama banane o da benı cok üzmüştüü 1 nisanda gerçi sonra özür diledim çok korkmuş çünküüü:) Biz bu sene yapmadık birbirimize sınav 1 nisan'daydı yaD şaka maka aklımızdan geçmedii..Geçen sene ona 'ben yapamıyorum, ayrılmak istiyorum' dicektim ama kıyamadım :) sonra o da bende yapıcaktım ama kıyamadım dedi..Ben sağlıkla ilgili şaka yapamam ama çok kızar, korkarımm :):)
kızlar ben geldım cok moralım bozuk benım saclarım karameldı boyle sarı gıbıydı ve bana yakısıyordu kahve rengı boyayıp yazında golgeler atmak ıstedım aralarına kahverengı boya aldım boyadım bugun ancak nerdeyse sıyah oldu yaaaa resmen esmer kız olduuuummm
aleyküm selam cnm hoşgeldinn iyiyim sen nasılsınnSelamin Aleyküüm Eyy Asiik gencliiik
nasilsiniz bakaliim
benımkide kızdıı ama banane o da benı cok üzmüştüü 1 nisanda gerçi sonra özür diledim çok korkmuş çünküüü
doğru söyledın valla ben bi dönem sarışınlığa özenip sacımı sarı boyamıştım o zaman ilk heves begenmiştim ama sevgilim begenmemiştii sarısın sevmiyorum gitin sarısın oldun demiştiA canim bosver skma canini ne demisler Sarisinin Adi esmerin Tadi, esmerlik güzeldirr
A canim bosver skma canini ne demisler Sarisinin Adi esmerin Tadi, esmerlik güzeldirr
kahveler genelde siyah gibi oluyo özellikle koleston aldıysannn keşke kapiçino rengı alsaydın benım saçımın rengi istediğin gibi kahve sanırımm bize danışsaydın keşkee
aleyküm selam cnm hoşgeldinn iyiyim sen nasılsınn
benımkininde ekli bikaç kız arkadası var gerçi dışarda görüşmüyo onlarla ama ben bütün yazışmalarını okuyorumm genelde nbr nasılsın iyiyim sen grş oldugu ıcın kızmıyorum şifresi varsa sende gir oku cnm ama yoksa veya vermediyse bende kızardımm senın gbiiibişeye daha canım sıkıldı benmkıyle azonce facede konustuk bitane kızla ark olmus...taaaa üni zamanı birlikte programa katıldıkları kızı bulmus.kesın bnmkı eklemiştr yaa bu adamın canı sıkılıo oturdugu yerden ona buna yazıyo yaaaaa.nasıl sinir oldum chat yapmayı gostercem ben ona.siz ne derdınız arkadaslar.ok dedım hemen çevrimdısı oldum sinirimden
anıden estiler bugun canm gıttım aldım akar ınsallah swarzkofunyanlsı yazdım ama anlayın ıste
yok kız olur mu sarışınlık bazılarına gerçekten cok yakışıyoooşimdi biz sarışınız diye çirkinmiyiz
şimdi biz sarışınız diye çirkinmiyiz
bişeye daha canım sıkıldı benmkıyle azonce facede konustuk bitane kızla ark olmus...taaaa üni zamanı birlikte programa katıldıkları kızı bulmus.kesın bnmkı eklemiştr yaa bu adamın canı sıkılıo oturdugu yerden ona buna yazıyo yaaaaa.nasıl sinir oldum chat yapmayı gostercem ben ona.siz ne derdınız arkadaslar.ok dedım hemen çevrimdısı oldum sinirimden
yok kız olur mu sarışınlık bazılarına gerçekten cok yakışıyooo
ben zaten beyaz tenliyim o yüzden kendimi sarılın olarak nitelendiriyorum da diğer mesela nalamında söylersem eğer bu yaşıma kadar hep sarıya boyattım saçımı ve hiç yakışmamış diyen olmadı hatta 17 yaşımda ilk boyattığımda 4-5 arkadaşım özenip onlarda sarıya boyatmışlardı saçlarını
saçım uzasın yine platine dönücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?