Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hoşgeldin :) takma kafaya boyatırsın tekrar :)

benımkide kızdıı ama banane o da benı cok üzmüştüü 1 nisanda gerçi sonra özür diledim çok korkmuş çünküüü

A canim bosver skma canini ne demisler Sarisinin Adi esmerin Tadi, esmerlik güzeldirr

bişeye daha canım sıkıldı benmkıyle azonce facede konustuk bitane kızla ark olmus...taaaa üni zamanı birlikte programa katıldıkları kızı bulmus.kesın bnmkı eklemiştr yaa bu adamın canı sıkılıo oturdugu yerden ona buna yazıyo yaaaaa.nasıl sinir oldum chat yapmayı gostercem ben ona.siz ne derdınız arkadaslar.ok dedım hemen çevrimdısı oldum sinirimden

A canim bosver skma canini ne demisler Sarisinin Adi esmerin Tadi, esmerlik güzeldirr
doğru söyledın valla ben bi dönem sarışınlığa özenip sacımı sarı boyamıştım o zaman ilk heves begenmiştim ama sevgilim begenmemiştii sarısın sevmiyorum gitin sarısın oldun demişti sonradan koyuya boyattım tekrar eski sarı halimle olan resimlerime bakıyorumda ne kadar bayatt duruyomuşummm hayatta sarı olmam bundan sonraa

benımkininde ekli bikaç kız arkadası var gerçi dışarda görüşmüyo onlarla ama ben bütün yazışmalarını okuyorumm genelde nbr nasılsın iyiyim sen grş oldugu ıcın kızmıyorum şifresi varsa sende gir oku cnm ama yoksa veya vermediyse bende kızardımm senın gbiii

ahh bu erkeler gerçekten sinir bir durum pisliklerrrrrrrrrrrrrrr senin yerine ben sinirlendim şuan empati kurdum yani

yok kız olur mu sarışınlık bazılarına gerçekten cok yakışıyooo

ben zaten beyaz tenliyim o yüzden kendimi sarılın olarak nitelendiriyorum da diğer mesela nalamında söylersem eğer bu yaşıma kadar hep sarıya boyattım saçımı ve hiç yakışmamış diyen olmadı hatta 17 yaşımda ilk boyattığımda 4-5 arkadaşım özenip onlarda sarıya boyatmışlardı saçlarını
saçım uzasın yine platine dönücem

demekle olmaz cek resmibizde gorelim merak ettim sacının rengini beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…