Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tam icimi okudun canim ben esmerim karamel renk istedigmde kuaförüm beni sarisin $eetmisti, boyamisti yapamamisdi sarisin oldum, anam az boyamadim sarilikdan kurtulym diye sonunda saclar elime geldi sinameki flan fistan toplamaya calisiyorz simdide
Resmen bu kahve esmerlikden beni böyle bi sari hale sokmusdu

yaaa kızlar aksın yaaaa kahve dıye aldım nerdeyse sıyah oldu off yaaaaa

Canım sıkma canını..bende bi ara altın karamele boyattım beni çok olgun gösterdi, kimse pek yakıştırmadı ama gittikçe rengi açıldı..herkes sormaya başladıı, kim görse beğeniyodu..hem boyatırsın tekrar,üstünde durma bu kadar durdukça daha çok takıyo insan

Hürremcim canim bu arada o renk bikac yikamaya akiyo canim mrk etme hele sinameki kürü yapiosan iki yikamaya akip gidiyo bnde kahveyim suan kahveden eser kalmadi akinca üzerine karamelin acik bi tonunu boyarsin istedign olur canim..

Hürremcim canim bu arada o renk bikac yikamaya akiyo canim mrk etme hele sinameki kürü yapiosan iki yikamaya akip gidiyo bnde kahveyim suan kahveden eser kalmadi akinca üzerine karamelin acik bi tonunu boyarsin istedign olur canim..
canm aslında nıyetım kahve kalması zaten karameldım sarımtıraktı.kahve olmasını ıstedım kendı sacımın rengı olsun doğal olsun dınlensın ıstedım yazada sarı golge yaparım aralara dıye dusundum.ama bukadar koyu beklemıyordum sınamekı kuru yapıyorum acep en yakın zamana yapsam akar mı:26:

Yap canim dedigm gibi sinameki hemen akitiyo 2 hafta sürmez senin sacinin koyu hali 2-3 yikamaya acilr sinameki yaparsan dhada acilr sonra istedign tonun acigini alip boyarsin cünki sacda 1 ton koyu oluyo o boyalar hep

canm bu resımdekı sen mısın maşallah sacların cok saglıklı.
suan kı sac rengımle benzıyor bu rengın işte

saol cnm ama simdi kutten biraz daha uzun saclarım bide kızıl o yuzden siyaha donmek istiyorum hem daha canlı gosteriyor hemde herkes yakıstırıyor acık tenliyimde ama daha guzel durdugunu soyluyolar

senin renk acılır daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…