- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.161
yaaa kızlar aksın yaaaa kahve dıye aldım nerdeyse sıyah oldu off yaaaaa
doğru söyledın valla ben bi dönem sarışınlığa özenip sacımı sarı boyamıştım o zaman ilk heves begenmiştim ama sevgilim begenmemiştii sarısın sevmiyorum gitin sarısın oldun demiştisonradan koyuya boyattım tekrar eski sarı halimle olan resimlerime bakıyorumda ne kadar bayatt duruyomuşummm hayatta sarı olmam bundan sonraa
demekle olmaz cek resmibizde gorelimmerak ettim sacının rengini beeee
akar o canımcım telas etme 4-5 yıkamadan sonra rengi oturur
Tam icimi okudun canim ben esmerim karamel renk istedigmde kuaförüm beni sarisin $eetmisti, boyamisti yapamamisdi sarisin oldum, anam az boyamadim sarilikdan kurtulym diye sonunda saclar elime geldi sinameki flan fistan toplamaya calisiyorz simdide
Eki Görüntüle 393092 Resmen bu kahve esmerlikden beni böyle bi sari hale sokmusdu
Eki Görüntüle 393093
yaaa kızlar aksın yaaaa kahve dıye aldım nerdeyse sıyah oldu off yaaaaa
kahve cok guzelmis
canm aslında nıyetım kahve kalması zaten karameldım sarımtıraktı.kahve olmasını ıstedım kendı sacımın rengı olsun doğal olsun dınlensın ıstedım yazada sarı golge yaparım aralara dıye dusundum.ama bukadar koyu beklemıyordum sınamekı kuru yapıyorum acep en yakın zamana yapsam akar mıHürremcim canim bu arada o renk bikac yikamaya akiyo canim mrk etme hele sinameki kürü yapiosan iki yikamaya akip gidiyo bnde kahveyim suan kahveden eser kalmadi akinca üzerine karamelin acik bi tonunu boyarsin istedign olur canim..
canm aslında nıyetım kahve kalması zaten karameldım sarımtıraktı.kahve olmasını ıstedım kendı sacımın rengı olsun doğal olsun dınlensın ıstedım yazada sarı golge yaparım aralara dıye dusundum.ama bukadar koyu beklemıyordum sınamekı kuru yapıyorum acep en yakın zamana yapsam akar mı:26:
bende siyahyapmayı dusunuyorum
ay ne biliyim siyah mı
bence abartı durur yaaaa esmersen kaldırırda benm gıbı beyaz tenlıysen yapma bence...
ama kızlar içimi rahatlattınız hakkaten akacagına ınanıyorum 3-3 yıkamaya
ben eskiden beri hep siyah kullandım yabak albume eski sacrengimi koydum
canm bu resımdekı sen mısın maşallah sacların cok saglıklı.
suan kı sac rengımle benzıyor bu rengın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?