- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.181
sana yakışıyodur cnm bişe diyememm benımde albümümde var sarı halim falann bende beyaz tenli sayılırım ama kendıme yakıştıramadımben zaten beyaz tenliyim o yüzden kendimi sarılın olarak nitelendiriyorum da diğer mesela nalamında söylersem eğer bu yaşıma kadar hep sarıya boyattım saçımı ve hiç yakışmamış diyen olmadı hatta 17 yaşımda ilk boyattığımda 4-5 arkadaşım özenip onlarda sarıya boyatmışlardı saçlarını
saçım uzasın yine platine dönücem
kahve saç rengıne bayıldım tam olarak ismi ne hangi markanınnnTam icimi okudun canim ben esmerim karamel renk istedigmde kuaförüm beni sarisin $eetmisti, boyamisti yapamamisdi sarisin oldum, anam az boyamadim sarilikdan kurtulym diye sonunda saclar elime geldi sinameki flan fistan toplamaya calisiyorz simdide
Eki Görüntüle 393092 Resmen bu kahve esmerlikden beni böyle bi sari hale sokmusdu
Eki Görüntüle 393093
bende koyu bi renk düşünüyorum siyaha yakın ama tam siyah olmasın doğal dursunn sevgilim siyah saçı cok seviyo çünküübende kararsızım suan siyah yapmay dusunnuyorum
bende koyu bi renk düşünüyorum siyaha yakın ama tam siyah olmasın doğal dursunn sevgilim siyah saçı cok seviyo çünküü
kız ben annemle azıcık muhabbet ettım yenı geldim daha bana saç rengı konusunda tavsiye vereceksınızzzSıkılmadınız mı leny saç muhabbeti yapmaktan
benım kendi öz rengim siyah gibi kötü durmasa beklicem boya tamamen aksın kendi öz rengimi kullanayım beyazım falanda yok zaten süper olur ama suan dibim çıktı ve baya belli oluyoo 2 seneyi kesin bulurr boyanın uçta kalması ee bende beklemem okadar rezil gibi gezememsiyah guzel duruyor yabende kına var zaten ancak siyah renk kapatır
ne konusalım fıstık söyle bakıyımmmmpofff konuyu değiştirin laa şişti içim
kız ben annemle azıcık muhabbet ettım yenı geldim daha bana saç rengı konusunda tavsiye vereceksınızzz
benım kendi öz rengim siyah gibi kötü durmasa beklicem boya tamamen aksın kendi öz rengimi kullanayım beyazım falanda yok zaten süper olur ama suan dibim çıktı ve baya belli oluyoo 2 seneyi kesin bulurr boyanın uçta kalması ee bende beklemem okadar rezil gibi gezemem
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sac cok muhim bir konu
mühimde sabahtan beri gittim geldim hala aynı şeyi konuşuyosunuz şiştimmm bewwwwwüwww
sevgilim kızıl sevmiyo iştee bi de kızıldan korkuyorum sonra baska renge geçmek cok zor oluyoo bi de devamlı akıyo o yüzden açık kahve bende düşünüyorum bi de kestane tonları nasıl durur acabaa :26:Canım beyaz tenlisin..Kızıl çok güzel durur bide açık kahve...Şahsen açık kahveye bayılıyorumm
ne konusalım fıstık söyle bakıyımmmm
çikolata kahve almıştım geçen aylarda ama teyzem cok kızıl oluyo sen kızıl istemiyosun boyama sakın dedi bende baskasına verdimm gernierin çikolata kahvesiydi :26:acık renkler oyle ya altan kendi rengin geldimi hemen dip boya lazım sende cikolata kahve yap cok guzel olur
çikolata kahve almıştım geçen aylarda ama teyzem cok kızıl oluyo sen kızıl istemiyosun boyama sakın dedi bende baskasına verdimm gernierin çikolata kahvesiydi :26:
senin o sarı saclarını siyah yaparım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?