Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sana yakışıyodur cnm bişe diyememm benımde albümümde var sarı halim falann bende beyaz tenli sayılırım ama kendıme yakıştıramadım

kahve saç rengıne bayıldım tam olarak ismi ne hangi markanınnn

siyah guzel duruyor ya bende kına var zaten ancak siyah renk kapatır
benım kendi öz rengim siyah gibi kötü durmasa beklicem boya tamamen aksın kendi öz rengimi kullanayım beyazım falanda yok zaten süper olur ama suan dibim çıktı ve baya belli oluyoo 2 seneyi kesin bulurr boyanın uçta kalması ee bende beklemem okadar rezil gibi gezemem

acık renkler oyle ya altan kendi rengin geldimi hemen dip boya lazım sende cikolata kahve yap cok guzel olur

Canım beyaz tenlisin..Kızıl çok güzel durur bide açık kahve...Şahsen açık kahveye bayılıyorumm
sevgilim kızıl sevmiyo iştee bi de kızıldan korkuyorum sonra baska renge geçmek cok zor oluyoo bi de devamlı akıyo o yüzden açık kahve bende düşünüyorum bi de kestane tonları nasıl durur acabaa :26:

ne konusalım fıstık söyle bakıyımmmm

durun konu bulayım bari yahuu bu arada kızlar sabahlara kadar konuşuyoruz ya uyku patlaması oldu bende sabah annem kahvaltıya kaldırdıktan sonra balkonda sohbet edelim dedik ordaki kanepede uyuyakalmışım
ama nasıl temiz hava aldım sormaayın gitsin ya kuşlar cikcik annemin gülleri leylakları açmaya başlamış mis kokuyolar bahçe evin yemyeşil olmuş ılık bi rüzgar tenime değdi uyuyakaldım müthiş bir hazdı yaa

acık renkler oyle ya altan kendi rengin geldimi hemen dip boya lazım sende cikolata kahve yap cok guzel olur
çikolata kahve almıştım geçen aylarda ama teyzem cok kızıl oluyo sen kızıl istemiyosun boyama sakın dedi bende baskasına verdimm gernierin çikolata kahvesiydi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…