- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.201
lennn şuanda zaten aktı benim boyam kestirincede uçlarındakilerde gitti kendi öz rengim koyuuu kahveye döndümmm
aynen bende annem 1 de zor uyandırıyo valla bugun arabamızı sattık bizdee kurtulduk o yüktenn annemle yemek falan yedik dışardaa iyi geldi bayaadurun konu bulayım bari yahuu bu arada kızlar sabahlara kadar konuşuyoruz ya uyku patlaması oldu bende sabah annem kahvaltıya kaldırdıktan sonra balkonda sohbet edelim dedik ordaki kanepede uyuyakalmışım
ama nasıl temiz hava aldım sormaayın gitsin ya kuşlar cikcik annemin gülleri leylakları açmaya başlamış mis kokuyolar bahçe evin yemyeşil olmuş ılık bi rüzgar tenime değdi uyuyakaldım müthiş bir hazdı yaa
sevgilim kızıl sevmiyo iştee bi de kızıldan korkuyorum sonra baska renge geçmek cok zor oluyoo bi de devamlı akıyo o yüzden açık kahve bende düşünüyorum bi de kestane tonları nasıl durur acabaa :26:
aynen bende annem 1 de zor uyandırıyo valla bugun arabamızı sattık bizdee kurtulduk o yüktenn annemle yemek falan yedik dışardaa iyi geldi bayaakızlar bugun babamı gördüm ya hemde yanından geçtik o oturuyodu dışarda dibinden geçtik resmen anneme baktıgını gördümm bana baktı mı bilmiyorumm
aa keşke boyasaymışım o zamann yaa yazık oldu boyayacikolata kahve kızıl olmaz kestane kızıl olur
yok cnm konuşmuyoruzz 15 seneden beriiikonusmuyordunuz dimi
iyi etmişsiniz canım ana kız keyiften bi gün çaldınız dene ohh ohhaynen bende annem 1 de zor uyandırıyo valla bugun arabamızı sattık bizdee kurtulduk o yüktenn annemle yemek falan yedik dışardaa iyi geldi bayaakızlar bugun babamı gördüm ya hemde yanından geçtik o oturuyodu dışarda dibinden geçtik resmen anneme baktıgını gördümm bana baktı mı bilmiyorumm
aa keşke boyasaymışım o zamann yaa yazık oldu boyaya
evet güzelmiş gerçekten cnmmHımm anladım canımm..Kestanede güzel olur bu tonda kestane sanırım ben bayılıyorum bu renge
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
cok güzel benceee bu balık tarzı elbiseler bu yıl moda zatenn
kahve saç rengıne bayıldım tam olarak ismi ne hangi markanınnn
aynen cok iyi oldu valla cnmmiyi etmişsiniz canım ana kız keyiften bi gün çaldınız dene ohh ohh
soruyorum ozamann bana cok siyah olmayan ama doğal durann koyu renkler tavsiye etttkız sen bana sor boya islerini kahveden kızıla kızıldan siyaha siyahtan sarıya sarıdan kahveye sonra yine siyahaomrum boyle gecti
cok güzel benceee bu balık tarzı elbiseler bu yıl moda zatenn
anladım cnmm hosuma gitmişti bayaa ama napalımmmValla canim ne yalan söyliym ben bu rengi istemeden cikardim :26:
2 ayri markanin karemel renklerini karistirdim bu renk cikdi
kestaneler baya kızıl duruyomuş yaa gwenın dediği gibiii :26:Resim yükleyemedim semiramiscim..Google'a kestane tonları yaz 2.satır 7.sütun :)
kestaneler baya kızıl duruyomuş yaa gwenın dediği gibiii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?