- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.221
soruyorum ozamann bana cok siyah olmayan ama doğal durann koyu renkler tavsiye ettt
Anaaa elbise cok güzel
özellikle tam istedigm kumas , bu remi paylasan arkadasimi alnindan öpmek istiyorum
mrb cnm anlat tabii yardımcı olmaya çalışırızzKızlar meraba.. Erkek arkadaşımla bir sorunumuz var anlatabilir miyiim
gwen nişan için abiye mi bakıyorsun:26:
haklısın cnm teşekkür ederimm önerilerin içinn aklımın bi köşesinde bulundurucammseninde tabanda acık renk oldugu icin simdi kahve tonları yaparsan koyu olucak ama yıkama yaptıkca akıcak ve daha acık kahveler elde ediceksin zaten istedigin rengi ilk boyamada degilde daha sonraki boyamalarda elde edersin..
egerki hep koyu kalsın diyorsan palettin kahve ve koyu kahve renklerini oneririm ilkinde siyaha yakın olucak sonra akıcak ama diger boyamalarda koyu renk oturur
ama daha acık renler dersen
kolestonun kıskırtıcı kahve rengi ve buyuleyici kahve renklerini oneririm bunlarda dogal duran renkler
kızlar gecenin sorusunu sorayım gene sizlere bakalımmmdiyelim bi gelinlik beğendinizz sırtı falan baya açık dekolteli yanii kayınvalideniz olmaz bunu giyemezsın dedii bu durumda o gelinlikten vazgeçer misinizz sorun çıkmasın diye yoksa ne yapar eder kavgada çıksa alır mısınızzz
kızlar gecenin sorusunu sorayım gene sizlere bakalımmmdiyelim bi gelinlik beğendinizz sırtı falan baya açık dekolteli yanii kayınvalideniz olmaz bunu giyemezsın dedii bu durumda o gelinlikten vazgeçer misinizz sorun çıkmasın diye yoksa ne yapar eder kavgada çıksa alır mısınızzz
bende straplez falan düşünüyorummm gerçi benım annem giyim konusunda tam bi kaynanadır yaniii kısa kollu dışında giydirmez kızıyo hemenn kolsuz askılı falan giyincee emınım kaynanam karışmazsa annem kesin karışırr hatta annemın meşhur bi lafı vardırr ' açıklık güzellik değildirr' bunu da söyleyecektirrkayınvalidem bana hangi gozle bakıyorda sırıtımın dekoltesine karısıyorderimki sen giyemiyosun diye bendemi giyemiycem hannnnnnnnnnnnnııımm
valla umrumda olmaz giyerim takmam benimki zaten gogus dekolteli olcak
op canım benim
bende straplez falan düşünüyorummm gerçi benım annem giyim konusunda tam bi kaynanadır yaniii kısa kollu dışında giydirmez kızıyo hemenn kolsuz askılı falan giyincee emınım kaynanam karışmazsa annem kesin karışırr hatta annemın meşhur bi lafı vardırr ' açıklık güzellik değildirr' bunu da söyleyecektirr
valla canım karışanlarda varr bende karışsın istemem fazla amaValla orta yolu bulurm ama bu devirde hicbi kaynananin bu kadar kariscagni sanmiyorm
Öptüüüm caniiim kocaman seni
mrb cnm anlat tabii yardımcı olmaya çalışırızz
kızlaaaaaar erkek arkadasıma resmımı yolladım sarıya dön hiç begenmedım dediiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18:
Erkek arkadaşım kışın tişörtle, yazın kabanla ve bereyle dolaşıyor. Her buluşmamızda çıkar şu bereyi dememe rağmen her seferinde giyiyor. Ben de hep kışın tişörtle yazın kabanla bereyle gezilir mi, yazın yazlıklar kışın kışlıklar giyilir diyorum. Neden öyle bir kural mı var zorunda mıyım herkesin yaptığını yapmaya diyor. 1hafta görüşememiştik sen yokken 1hafta bereyle kabanla gezdim kimse de bir şey demedi sen bana karışıyosun rahat vermiyorsun diyor. Ben mi tuhafım o mu tuhaf anlayamadım. Bere takması çok tuhaf geliyor bana ama ona göre o haklı istediğini takarmış garip değilmiş ben kıyafete dış görünüme çok takıyomuşum bunalmış beyfendi. 26derecede bere ve kaban garip değil mi -.-"
evet haklısınn sırt dekoltesine bayılırımm ama bizim evde yasakkk askılı giymek yasakkk anneannem yazlıkta bile karışıyo bazen kısa kollu giy ayıp diye ama orası öyle zaten bikiniyle bile denize kadar yürüyen oluyoo ama gelde anlattvalla acıklık guzellikdir annene oyle dekadın estetik bir varlıkdır mesela hatları belli eden bir elbise hos bir sırt dekoltesi enfes durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?