Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım ya seninki pek açık sözlü davranmış :S
çok acık sozludur zaten okadar kı öküzlük derecesınde

yaa canm zaten yakıstı aslında buda.kotu durmadı.ama bana sarı ısıltılı sac yakısıyor yazın onu yapmak ıcın zaten kendı rengıne boyadım.ama boyle deyınce bırden ınsan bozuluyor yaaa

ya valla tahammul edemeyecegim tek seydir bu heralde kıyafetime babam bile birsey deseki demez karsılık veririm gelmisim kac yasına gunahı sevabı bana diyorum ben evlenince rahat edersin belki
bende sevmıyorum kaç yasına geldimm ne giyip giymeyeceğimi biliyorum yanii bilmiyorum valla evlenınce nasıl olurr benımki kıskanc birazz

alnım genişmiş koyu renk ortaya cıkarmıs okadar genıs deil aslında alnım.ay cok sınırlıyım kızlar resmen psikolojım coktu.keske yollamasaydım ıstedı bnde salak gb yolladım.

Ya sen begendiysen icine az bucuk sindiyse yakistirdiysan sevgilinin bu kadar kisitlama yapmasina takilma bnce, vede izinde verme ben begendim bi süre böyleyim de, hemen psikolofini bozup kendini ordan oraya atma, takildignz konu sacin olsun bunlar ufak tefek hallolucak seyler..

Hep böyleydi canım yaa ama ben de bakımlı olmadını istiyorum saçına sakalına özen göstersin iyi giyinsin istiyorum ben onun yanına süslenip püslenip gidiyorum ama Zaten her saçı uzamaya başladığında kavga patlaması yaşıyoruz kestirmiyor bi acayip oluyor sakalını kesmiyor hacı gibi oluyor ben berbere git diye tutturdukça kavga ediyoruz ay şu an o kadar bunaldım ki keşke 3yıl geçirmeseydim önceden ayrılsaydım diyorum bazen çok bunalıyorum

hmmm erkekle sakalla uzun saç bende hiç sevmemm ama senı dinlemesi lazım aslındaa sonucta önemli olan senın onu begenmen değil miii

Ya ben diyorum madem ben yoklen rahattın bir hafta sana kimse karışmadı dolaştın berenle o zaman ben olmayım sana karışan da olmaz diyorum kabul etmiyor öyle dediğimde çıldırıyor ayrılamayız diye o yüzde ayrılmak için değil diye düşünüyorum :S ama mantığını çözebilmiş değilim :S başkaları ne der Diye asla düşünmez :S

super valla canm karısan erkek ıyı olmuyo bnmkı oyle boyle deıl dız altı etege bıle karısıo
ay kötüymüş ama yaa sende genc kızsın sonuçtaa bu yaşlarda giyemicezde ne zaman giyicez dmiii ama anlatamazsın cnm kavga cıkar valla değişmez genede

hmmm erkekle sakalla uzun saç bende hiç sevmemm ama senı dinlemesi lazım aslındaa sonucta önemli olan senın onu begenmen değil miii

Erkekte uzun saç ve uzun sakalı bende sevmiyorum canım bana kalsa 3 numaraya vurdursun. O zaman da sen beni beğenmiyorsun beni sevmiyorsun ama sen benim yanıma pijamayla gelsen ben yine de her halini seviyorum beğeniyorum diyor elimi kolumu bağlıyor cevap veremiyorum. Saçımı uzatmama izin vermiyorsun lisede hocalar Karıştı üniversiteye geçtim sen izin vermiyorsun işe başladığımda zaten uzatamıcam askerde de kestirecekler şu an fırsatım var sadece çok karışıyorsun dediği için bunalmasın gençlik yıllarımda isteklerimi senin yüzünden yapamadım gibisinden düşünmesin diye saç uzatmasına izin verdim mecbur

anladım cnm bişey deme mademm bosu bosuna tartışıp üzülmeyinnn

Valla alican karsina acik acik diycen, Ya senin amacin ne ? diye catir catir konusucan
ben onura catir catir amacin ne diyodum diycem ama diyemiodum tabiki konusmasi kolay yanida pit cit oluyodm miy miy konusamiodum bile o sayiyodu sayiyodu bn anca bittiyse kapicam tel.i diodum hey gidi günle
r
valla kimse kusura bakmasin ama erkeklerin hepsinde harbi diyorum , en lightinda zerosunda bile az bucuk oküzlük var niyeyse

sac rengı ve kıyafet konusu uzayınca sıkıldılar gıttıler atractıve de gıttı baksanızA

kızlar ben naaapıcam bılmıyorum bana da boyle dızlerde yada dızustu etekler elbıseler cok yakısıo ama gıyemıyom hiç.bu konuda cok dar kafalı malesef.
onla bulusmadıgım zamanlar gıyıyıom ama napiim zaten normalde abartı gıyınen bırı deilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…