- 15 Mart 2012
- 528
- 12
- 318
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.241
bencede garip[/QUOTE zoruma giden de bana karışıyorsun sen yokken 1hafta rahat gezdim demesi. Bir de böyle bir kural mı var ne giyersem giyerim demesi.
evet haklısınn sırt dekoltesine bayılırımm ama bizim evde yasakkk askılı giymek yasakkk anneannem yazlıkta bile karışıyo bazen kısa kollu giy ayıp diye ama orası öyle zaten bikiniyle bile denize kadar yürüyen oluyoo ama gelde anlattmesela kuzenım var 18 yasındaa ona kimse karışmıyoo nedeni neymş biliyo musun kuzenım cok zayıfmışş ben ondan daha kiloluymuşum daha gösterişliymişim ondanmışş bende dedım heralde Allah yazmış cok zayıf gösterişsiz olanlar açık giyinebilir ama gösterişli olanlar giyinemezz
canım benım yaa olsun akacak zatenn bi kaç yıkamadaa erkek arkadasında öyle demeseydı keske yaaakızlaaaaaar erkek arkadasıma resmımı yolladım sarıya dön hiç begenmedım dediiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18:
kızlar bişey sorcam ya sizlere.
Bi forumda gördüm akşamları 1 yemek kaşığı elma sirkesi ile 1 yemek kaşığı sütü karıştırın yüzünüzde bekletin beklettikten sonra iyice durulayın en son durulama suyu olarak da maden suyu kullanın daha sonra bebek pudrası sürün...Sabah da yüzünüzü yıkayın ve durulama suyu olarak maden suyu kullanın..Sonra da yağsız nemlendirici(tabi cildi yağlı olanlar için)
Bu aralar bi kaç tane sivilce çıktı bi de 1 hafta sonra regl olcam..Rahatsız oluyorumm. Bunları deneyen var mı aranızda acaba? Yada başka bişey öneren?
bencede garip[/QUOTE zoruma giden de bana karışıyorsun sen yokken 1hafta rahat gezdim demesi. Bir de böyle bir kural mı var ne giyersem giyerim demesi.
fıstıgım okuudum yazdıgnı ama ben baska maske bilmiyorumm bi dene derimm işe yarayabilirr sankı baska yerlerdede okumuştum bu yazdıgınıGirls...Help meeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım benım yaa olsun akacak zatenn bi kaç yıkamadaa erkek arkadasında öyle demeseydı keske yaaa
.....................msj tekrarııErkek arkadaşım kışın tişörtle, yazın kabanla ve bereyle dolaşıyor. Her buluşmamızda çıkar şu bereyi dememe rağmen her seferinde giyiyor. Ben de hep kışın tişörtle yazın kabanla bereyle gezilir mi, yazın yazlıklar kışın kışlıklar giyilir diyorum. Neden öyle bir kural mı var zorunda mıyım herkesin yaptığını yapmaya diyor. 1hafta görüşememiştik sen yokken 1hafta bereyle kabanla gezdim kimse de bir şey demedi sen bana karışıyosun rahat vermiyorsun diyor. Ben mi tuhafım o mu tuhaf anlayamadım. Bere takması çok tuhaf geliyor bana ama ona göre o haklı istediğini takarmış garip değilmiş ben kıyafete dış görünüme çok takıyomuşum bunalmış beyfendi. 26derecede bere ve kaban garip değil mi -.-"
harbiden tuhafmış yaa ne bileyim acaba bi rahatsızlığı varda üşüyo mu sevgilinn :26: gerçi kışında kısa kollu giyiyomuşşş anlam veremedımm :26:Erkek arkadaşım kışın tişörtle, yazın kabanla ve bereyle dolaşıyor. Her buluşmamızda çıkar şu bereyi dememe rağmen her seferinde giyiyor. Ben de hep kışın tişörtle yazın kabanla bereyle gezilir mi, yazın yazlıklar kışın kışlıklar giyilir diyorum. Neden öyle bir kural mı var zorunda mıyım herkesin yaptığını yapmaya diyor. 1hafta görüşememiştik sen yokken 1hafta bereyle kabanla gezdim kimse de bir şey demedi sen bana karışıyosun rahat vermiyorsun diyor. Ben mi tuhafım o mu tuhaf anlayamadım. Bere takması çok tuhaf geliyor bana ama ona göre o haklı istediğini takarmış garip değilmiş ben kıyafete dış görünüme çok takıyomuşum bunalmış beyfendi. 26derecede bere ve kaban garip değil mi -.-"
kızlaaaaaar erkek arkadasıma resmımı yolladım sarıya dön hiç begenmedım dediiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18:
kel gibi olmussun neden dedi kiii kellikle ne alakası var koyu renk saçınn :26:kızım resmen dumura ugradım kel gıbı olmusun hiç yakısmamıs dedı ustune ustluk bıdeeee
güler misin ağlar mısın
valla cnm kim olsa tuhaf karsılar kabanla bere takması bu sıcakta kendni gosterme cabasımı var acaba hani farklı olsun insanlar baksın falan:26:
kel gibi olmussun neden dedi kiii kellikle ne alakası var koyu renk saçınn :26:
harbiden tuhafmış yaa ne bileyim acaba bi rahatsızlığı varda üşüyo mu sevgilinn :26: gerçi kışında kısa kollu giyiyomuşşş anlam veremedımm :26:
alnım genişmiş koyu renk ortaya cıkarmıs okadar genıs deil aslında alnım.ay cok sınırlıyım kızlar resmen psikolojım coktu.keske yollamasaydım ıstedı bnde salak gb yolladım.
üzme kendini cnm benımkıde sarı yaptıgımda begenmemiştii hatta sarısınları sevmiyorum dedım kaç kere gittin sarısın oldun demiştiialnım genişmiş koyu renk ortaya cıkarmıs okadar genıs deil aslında alnım.ay cok sınırlıyım kızlar resmen psikolojım coktu.keske yollamasaydım ıstedı bnde salak gb yolladım.
hep mi böyleydi ilk çıktıgınız zamanlarda da eğer böyleyse kabulleneceksın cnmm yapacak bişey yokk tek tartışmanız giyimi olsunn karakteri sağlamsa takmamaya çalışş baska bi öneri bulamıyorummSevgilim tuhaf bir insan ama bunu ona kabul ettiremiyorum herkesten farklı düşündüğüm için tuhaf olduğumu düşünüyorsun diyor. Olsun yaw bence normal bi insan değil ve böyle garip şeyler çok oluyor nasıl başedeceğim bilmiyorum
Sevgilim tuhaf bir insan ama bunu ona kabul ettiremiyorum herkesten farklı düşündüğüm için tuhaf olduğumu düşünüyorsun diyor. Olsun yaw bence normal bi insan değil ve böyle garip şeyler çok oluyor nasıl başedeceğim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?