- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.281
senın bugun sinirlerin baya bozulmus cnmm insan bazen öyle oluyo ama bende cok kafama doluyorummm sonra pişman oluyorumm söylenmezsem patlarımm duramammYokk yaa sıkılmadık. Benimki de tayt giymeme kızar Kendisi kabanla dolaşır ama neymiş ben karışamazmışım. Kendisi karışabiliyor nedense. Ay ben bugun patlamaya hazır volkan gibiyim :)
Yokk yaa sıkılmadık. Benimki de tayt giymeme kızar Kendisi kabanla dolaşır ama neymiş ben karışamazmışım. Kendisi karışabiliyor nedense. Ay ben bugun patlamaya hazır volkan gibiyim :)
Valla alican karsina acik acik diycen, Ya senin amacin ne ? diye catir catir konusucan
ben onura catir catir amacin ne diyodum diycem ama diyemiodum tabiki konusmasi kolay yanida pit cit oluyodm miy miy konusamiodum bile o sayiyodu sayiyodu bn anca bittiyse kapicam tel.i diodum hey gidi günler
valla kimse kusura bakmasin ama erkeklerin hepsinde harbi diyorum , en lightinda zerosunda bile az bucuk oküzlük var niyeyse
ama konuyu değiştirmiştik baska konuya geçmiştik kiisac rengı ve kıyafet konusu uzayınca sıkıldılar gıttıler atractıve de gıttı baksanızA
kızlar ben naaapıcam bılmıyorum bana da boyle dızlerde yada dızustu etekler elbıseler cok yakısıo ama gıyemıyom hiç.bu konuda cok dar kafalı malesef.
onla bulusmadıgım zamanlar gıyıyıom amanapiim zaten normalde abartı gıyınen bırı deilim
sac rengı ve kıyafet konusu uzayınca sıkıldılar gıttıler atractıve de gıttı baksanızA
kızlar ben naaapıcam bılmıyorum bana da boyle dızlerde yada dızustu etekler elbıseler cok yakısıo ama gıyemıyom hiç.bu konuda cok dar kafalı malesef.
onla bulusmadıgım zamanlar gıyıyıom amanapiim zaten normalde abartı gıyınen bırı deilim
sedef değil kız onun işi falan vardır kesınn atractive kedi falan çktılar birdende o yüzden sıkıldılar mı acaba dedimmmKimseden kasiti sedefonur basta gelmek üzere diger kizceler
neden kız biz muhabbet ederizz gerçi biraz daha erken yatarsak yarında daha kolay kalkarızzbu gece bıraz daha erken yatıcaz demektır oyleyse
sedef değil kız onun işi falan vardır kesınn atractive kedi falan çktılar birdende o yüzden sıkıldılar mı acaba dedimmm
kız berceste bnmkıde tayt gıymeme bile kızıo
kız deli bunlar deli
kzılar bı mutfaaga gıdıp gelıom dayanamıyom gec oldu ama obez olcam yaknda:18:
anladım cnmm bu topiğin ben uzun süree rağbet görmesini istiyorummm okadar yıllarca emek harcadığımız ilişkilerimizde mutlu sonlara şahit olmak istiyorumm o yüzden beni biraz korkutuyoo nedense bu durumm :18:he tm canim bnde sedefonuru bi iki dkka asaglarda gördüm sonra kaypoldu ondan onu sandim
afiyet olsun cnm gece vakti yemek yemek benımde alışkanlığımdırrrkzılar bı mutfaaga gıdıp gelıom dayanamıyom gec oldu ama obez olcam yaknda:18:
anladım cnmm bu topiğin ben uzun süree rağbet görmesini istiyorummm okadar yıllarca emek harcadığımız ilişkilerimizde mutlu sonlara şahit olmak istiyorumm o yüzden beni biraz korkutuyoo nedense bu durumm :18:
Ben 3gün öncesinden kıyafet seçiorum özeniyorum güzel olayım diye beni görür görmez bu ne? tayt. Giyinmeyi unutmuşsun bence. Hey Allahım tüm hevesim arzum her şeyim kaçıyor.
fıstıgım benımmm bende yıllarca dinlerimmm ama sadece tuhaflıklarını değill sözünüzü düğününüzüü bebeğinizi vs vsBen yıllarca sevgilimin tuhaflıklarını anlatırım sen merak etme Canım
anladım cnmm bu topiğin ben uzun süree rağbet görmesini istiyorummm okadar yıllarca emek harcadığımız ilişkilerimizde mutlu sonlara şahit olmak istiyorumm o yüzden beni biraz korkutuyoo nedense bu durumm :18:
fıstıgım benımmm bende yıllarca dinlerimmm ama sadece tuhaflıklarını değill sözünüzü düğününüzüü bebeğinizi vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?