Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Yokk yaa sıkılmadık. Benimki de tayt giymeme kızar Kendisi kabanla dolaşır ama neymiş ben karışamazmışım. Kendisi karışabiliyor nedense. Ay ben bugun patlamaya hazır volkan gibiyim :)
senın bugun sinirlerin baya bozulmus cnmm insan bazen öyle oluyo ama bende cok kafama doluyorummm sonra pişman oluyorumm söylenmezsem patlarımm duramamm

Doğru söylüyosun:)

ama konuyu değiştirmiştik baska konuya geçmiştik kii hahah seni yolda falan görürse o şekilde görürsün gizli giyinmeyiii

Sac konusu oldum olasi basa bela bi konu ztn

sende seninkinden gizli giycen mecbur yada orta yolu bulucan yinede simdiler ipler fora yapma derim

he tm canim bnde sedefonuru bi iki dkka asaglarda gördüm sonra kaypoldu ondan onu sandim
anladım cnmm bu topiğin ben uzun süree rağbet görmesini istiyorummm okadar yıllarca emek harcadığımız ilişkilerimizde mutlu sonlara şahit olmak istiyorumm o yüzden beni biraz korkutuyoo nedense bu durumm :18:

anladım cnmm bu topiğin ben uzun süree rağbet görmesini istiyorummm okadar yıllarca emek harcadığımız ilişkilerimizde mutlu sonlara şahit olmak istiyorumm o yüzden beni biraz korkutuyoo nedense bu durumm :18:

Ben yıllarca sevgilimin tuhaflıklarını anlatırım sen merak etme Canım

Valla canim bnce iyi ragbette görüyo ztn özellikle sen
baksana hep destek tam destek ilk görünce anaam yememis icmemis yorum yazmis dedim ayni tarihte bulusmusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…