- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.301
sağol tatlım ya moral verdın ben burayı cok sevıyorum insan normal çevresine herşeyi anlatamıyoo ama buraya rahatlıkla anlatabiliyooValla canim bnce iyi ragbette görüyo ztn özellikle sen
baksana hep destek tam destek ilk görünce anaam yememis icmemis yorum yazmis dedimayni tarihte bulusmusuz
inşallah gönlündeki olurr cnmm ama onur olmaz başkası olurr bizde bu mutluluğuna şahit oluruz umarımmBen bigün buraya onurla cok mutluyum yazarmiyim acaba, yada bu yazdigm mesaji okuyp sadece gülermiyim..
ne güzel yaaa gerçekten yıllar çabucak geçiyo ama değil mi bize şimdi geçmıyo gibi geliyoobnde sözlümle birlikteliğimizin 4 senesi dolacak nişanımız olacak inşallah bu ayın sonunda zaman nasıl geçti
nasıl geçti bunca sene hiç bir şey anlamadım
eski resimlerimize baktık geçende çocukmuşuz resmen
Herşeye ragmen hayal gibi geliyor yaşadıklarım
Anaam o neymis bn gicik olurdum
bn evde taytla dolaniom babam bile bise demio onda ne varmis
fıstıgım benımmm bende yıllarca dinlerimmm ama sadece tuhaflıklarını değill sözünüzü düğününüzüü bebeğinizi vs vs
bnde sözlümle birlikteliğimizin 4 senesi dolacak nişanımız olacak inşallah bu ayın sonunda zaman nasıl geçti
nasıl geçti bunca sene hiç bir şey anlamadım
eski resimlerimize baktık geçende çocukmuşuz resmen
Herşeye ragmen hayal gibi geliyor yaşadıklarım
Bacaklarımı sarmış fln fln aman alıştım artık ben de ondan gizli giyiyorum napıyım
ay cok hoşsun vallaAy benim ondan doğacak çocuğum da tuhaf olur :))
canm senınkıde basak burcumu acep:26:
sağol tatlım ya moral verdın ben burayı cok sevıyorum insan normal çevresine herşeyi anlatamıyoo ama buraya rahatlıkla anlatabiliyooaynı tarihte buluşmusuz derken ne demek istedin anlamadım cnm valla :26:
inşallah gönlündeki olurr cnmm ama onur olmaz başkası olurr bizde bu mutluluğuna şahit oluruz umarımm
ay cok hoşsun vallaneden tuhaf olsunlar kızz çokta tatlı olurlar
anladım şimdi cnm sevdiğin zaman öyle bi çekersin kiii şu aşk nelere kadirr yaaaAyni zamanlarda üye olmusuz demek istedim canim..
hadi bakalim insallah ama bidaha birini nasil cekerim bilmiyorum , allah kolaylik versin simdiden.. :106:
Neyse canlarim ben kaciyorum, erken kalkicam sabah sporum var hadi öpüldünüüüz
benımkiler babalarına benzerler inşallah yaa onun karakteri benden daha iyiii azıcık sinirli ama olsunnBen de bu şans olduktan sonra kesin babalarına çekerler :) bende çıldırırım hergün :)
Neyse canlarim ben kaciyorum, erken kalkicam sabah sporum var hadi öpüldünüüüz
iyi geceler fıstıklarımmm görüşürüzzİyi geceler canım. Ben de kaçıyorum canlar iyi geceler
benımkiler babalarına benzerler inşallah yaa onun karakteri benden daha iyiii azıcık sinirli ama olsunn
Ben de bu şans olduktan sonra kesin babalarına çekerler :) bende çıldırırım hergün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?