Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Valla canim bnce iyi ragbette görüyo ztn özellikle sen
baksana hep destek tam destek ilk görünce anaam yememis icmemis yorum yazmis dedim ayni tarihte bulusmusuz
sağol tatlım ya moral verdın ben burayı cok sevıyorum insan normal çevresine herşeyi anlatamıyoo ama buraya rahatlıkla anlatabiliyoo aynı tarihte buluşmusuz derken ne demek istedin anlamadım cnm valla :26:

bnde sözlümle birlikteliğimizin 4 senesi dolacak nişanımız olacak inşallah bu ayın sonunda zaman nasıl geçti
nasıl geçti bunca sene hiç bir şey anlamadım
eski resimlerimize baktık geçende çocukmuşuz resmen
Herşeye ragmen hayal gibi geliyor yaşadıklarım

ne güzel yaaa gerçekten yıllar çabucak geçiyo ama değil mi bize şimdi geçmıyo gibi geliyoo Allah tamamına erdirsinn

yaşlarınız kac ki canım?

sağol tatlım ya moral verdın ben burayı cok sevıyorum insan normal çevresine herşeyi anlatamıyoo ama buraya rahatlıkla anlatabiliyoo aynı tarihte buluşmusuz derken ne demek istedin anlamadım cnm valla :26:

Ayni zamanlarda üye olmusuz demek istedim canim..
inşallah gönlündeki olurr cnmm ama onur olmaz başkası olurr bizde bu mutluluğuna şahit oluruz umarımm

hadi bakalim insallah ama bidaha birini nasil cekerim bilmiyorum , allah kolaylik versin simdiden.. :106:

Kızlarrr merhaba ben geldimm
Ne güzel bi konuymus bu böyle keskee daha önceden görseydim.
Bzimde 2 yıllık iliskimiz war beyfendi ümitlendirdi beni yaklasık 2 hafta önce söz yaPALImda bilmem ne de,
Sevindim bi ohh cektim, en kısa zamanda paa biriktirip alıcam yüzüklerimizi dedi,
Yaa tık yok adamdaa bu ne vurdumduymazlıktır sacımı basımı yoluyorum, parası yoktur gitme üstüne demeyin,
Adam her gecee en pahalı viskilerden alıp keyif yapıyo yaa 85 liramıymıs neymis,
Allahım olamaz böyle biseyy 1 yıldırr yawarıyorum zaten ne kadar umursamaz yaaa

Ben de bu şans olduktan sonra kesin babalarına çekerler :) bende çıldırırım hergün :)

canım anladıgım kadarıyla sende bnm gıbı sanssız oldugunu dusunuyorsun..bende sureklı bahtsızım kadersızım şans yok bnde gibi laflar ederim ama son zamanlard bıraktım sureklı boyle soylemek ıyı deilmiş aksilikleri çağırmak gibi bir şeymiş haberın olsun canm...pozıtıf dusun pozıtıf olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…