Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ufff haklısın canım dikkat etmeliyimm

mrb hosgeldın tatlımm haklısın valla nediyim ama biraz daha bekle bakalımm bi de erkeklerin üstüne ne kaadar gidersen okadar kaçıyolar sende umursamaz davran bi süree baktın hala tık yok söylersin yapıcaz demiştin ne oldu dersinn

Çıkmak üzereyim ama sana da cevap yazayım dedim. Canım biz ne kadar evlilik hayali kurup şu zaman nişan yaparız şu zaman evleniriz. Evlenme teklifo eder yüzük alır desek de erkeklerin belli olmuyo sağı solu bizim gibi bir heves yok onlarda Allaha emanet ol iyi geceler.

erkek milleti hep aynı gakıba ıckıye sıgaraya para bulunur baska seye bulunmaz

evet sana katılıyorum canım ben cok inanıyorum bu negatif düşüncenın olumsuzluk getireceğine falann o yüzdenn mümkün oldugunca olumlu düşünmeye çalışıyorumm bazen başaramadıgımda oluyoo tabii

hb canım :))
gercektende haklısın üzerine geldikce kacıyor özel bir günü bekliyo olamazmıyım falan diyor sabır yaa sabır günlerdirr sabır cekiyorum hic dumadan :)

evet pozıtıf dusunebılmekte zor bir şey vallahı.insan hemen zayıf dusebiliyor
hb canım :))
gercektende haklısın üzerine geldikce kacıyor özel bir günü bekliyo olamazmıyım falan diyor sabır yaa sabır günlerdirr sabır cekiyorum hic dumadan :)

aa canım sen ustune gıtmemelısın ozaman bırak o soylemiş bir şey dewamını getırsın sen bır kere trıbını yap gerısıne karısma ısrar etme

gerçi benım aşkım yeni başladı işe ama bizde sözün konusması bile geçmiyooo ya ben napıyımmmm

haklısın canım biz ne kadar düsünürsek onlar o kadar kacıyor bunu anladım kafama takmıycam artık :)
sayfayı biraz dolastımdaa kızlar 7 yıldır cıkıp yüzükk takmayan warmıss halime sükrediyorum dogrusu :/

nıyetı varsa sorun etme olur bence ailesı bılıyormu yada tanıstınmı.tk sorununuz hhenuz yuzuk almamıs olması mı

canım ailesiyle 1 bucuk yıldır tanısıyoruz görüsüyoruz ailelerimizde tanıstı babamla babası görüsüyor bana göre artıkk iliskiyi ciddiye alması lazım bnm sorunum bu, ona kalırsa hicbi sorun yokk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…