- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.321
Neyse canlarim ben kaciyorum, erken kalkicam sabah sporum var hadi öpüldünüüüz
canım anladıgım kadarıyla sende bnm gıbı sanssız oldugunu dusunuyorsun..bende sureklı bahtsızım kadersızım şans yok bnde gibi laflar ederim ama son zamanlard bıraktım sureklı boyle soylemek ıyı deilmiş aksilikleri çağırmak gibi bir şeymiş haberın olsun canm...pozıtıf dusun pozıtıf olsun
mrb hosgeldın tatlımmKızlarrr merhaba ben geldimm
Ne güzel bi konuymus bu böyle keskee daha önceden görseydim.
Bzimde 2 yıllık iliskimiz war beyfendi ümitlendirdi beni yaklasık 2 hafta önce söz yaPALImda bilmem ne de,
Sevindim bi ohh cektim, en kısa zamanda paa biriktirip alıcam yüzüklerimizi dedi,
Yaa tık yok adamdaa bu ne vurdumduymazlıktır sacımı basımı yoluyorum, parası yoktur gitme üstüne demeyin,
Adam her gecee en pahalı viskilerden alıp keyif yapıyo yaa 85 liramıymıs neymis,
Allahım olamaz böyle biseyy 1 yıldırr yawarıyorum zaten ne kadar umursamaz yaaa
Kızlarrr merhaba ben geldimm
Bzimde 2 yıllık iliskimiz war beyfendi ümitlendirdi beni yaklasık 2 hafta önce söz yaPALImda bilmem ne de,
Sevindim bi ohh cektim, en kısa zamanda paa biriktirip alıcam yüzüklerimizi dedi,
Yaa tık yok adamdaa bu ne vurdumduymazlıktır sacımı basımı yoluyorum, parası yoktur gitme üstüne demeyin,
Adam her gecee en pahalı viskilerden alıp keyif yapıyo yaa 85 liramıymıs neymis,
Kızlarrr merhaba ben geldimm
evet sana katılıyorum canım ben cok inanıyorum bu negatif düşüncenın olumsuzluk getireceğine falann o yüzdenn mümkün oldugunca olumlu düşünmeye çalışıyorumm bazen başaramadıgımda oluyoo tabiicanım anladıgım kadarıyla sende bnm gıbı sanssız oldugunu dusunuyorsun..bende sureklı bahtsızım kadersızım şans yok bnde gibi laflar ederim ama son zamanlard bıraktım sureklı boyle soylemek ıyı deilmiş aksilikleri çağırmak gibi bir şeymiş haberın olsun canm...pozıtıf dusun pozıtıf olsun
mrb hosgeldın tatlımmhaklısın valla nediyim ama biraz daha bekle bakalımm bi de erkeklerin üstüne ne kaadar gidersen okadar kaçıyolar sende umursamaz davran bi süree baktın hala tık yok söylersin yapıcaz demiştin ne oldu dersinn
hımm belkide aklında daha farklı fikirler vardır tek taş gibi olamaz mııhb canım :))
gercektende haklısın üzerine geldikce kacıyor özel bir günü bekliyo olamazmıyım falan diyor sabır yaa sabır günlerdirr sabır cekiyorum hic dumadan :)
evet pozıtıf dusunebılmekte zor bir şey vallahı.insan hemen zayıf dusebiliyorevet sana katılıyorum canım ben cok inanıyorum bu negatif düşüncenın olumsuzluk getireceğine falann o yüzdenn mümkün oldugunca olumlu düşünmeye çalışıyorumm bazen başaramadıgımda oluyoo tabii
hb canım :))
gercektende haklısın üzerine geldikce kacıyor özel bir günü bekliyo olamazmıyım falan diyor sabır yaa sabır günlerdirr sabır cekiyorum hic dumadan :)
Çıkmak üzereyim ama sana da cevap yazayım dedim. Canım biz ne kadar evlilik hayali kurup şu zaman nişan yaparız şu zaman evleniriz. Evlenme teklifo eder yüzük alır desek de erkeklerin belli olmuyo sağı solu bizim gibi bir heves yok onlardaAllaha emanet ol iyi geceler.
haklısın canım biz ne kadar düsünürsek onlar o kadar kacıyor bunu anladım kafama takmıycam artık :)
sayfayı biraz dolastımdaa kızlar 7 yıldır cıkıp yüzükk takmayan warmıss halime sükrediyorum dogrusu :/
erkek milleti hep aynı gakıba ıckıye sıgaraya para bulunur baska seye bulunmaz
benim o iste
malesef öyle... arabasınaa gecelik 1oo lira benzin parası buluyor ama öylede garip bi yaratık artık siz düsünün:)
ayyy senmiydin canım k.bkma kücümsemek degildi niyetim cok sasırdım icimi rahatlattım sadece alınmadın degilmi :/
nıyetı varsa sorun etme olur bence ailesı bılıyormu yada tanıstınmı.tk sorununuz hhenuz yuzuk almamıs olması mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?