- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #3.341
yok cnm alınmadım bencede 7 sene uzun bi sure durumumun farkındayım
canım birazda senden fikir almak istiyorum, ben cokk kafama takıyorum belkide sabırsız ve aceleci bi insanım. Yüzük konusu onun agzından cıktıgı için vee sözünü tutmadıgı için sinirliyim napmam lazım sende üstüne gittin mi tepkisi noldu erkek arkadasının
Amiiinn Allah hepimizin gönlüne göre versininşallah hepimiz sevdiklerimizin yüzüklerini parmağımıza takarız o günleri görürüzz
benım karnım acıktı kızlar bişeyler atıştırayım sonrada yatarımm iyi geceler hepinizee
inşallah hepimiz sevdiklerimizin yüzüklerini parmağımıza takarız o günleri görürüzz
benım karnım acıktı kızlar bişeyler atıştırayım sonrada yatarımm iyi geceler hepinizee
boyle konularda uzerine gitmemek daha iyi ne kdr cok istedigini belirtirsen erkek kısmı okdr rahat ediyor ve agırdan alıyor sen yuzuk olayından bahsetme bir sure o zaten sana konusunu acacaktır baktınki surekli bu sekilde umursamaz alır karsına ciddi ciddi konusursun ama simdilik bekle derim ben hic bahsetme
Evett aslında bi süre kabuguma cekilip beklemeliyim.
Dün tepkimi ve tavrımı koydum zaten o atık anlamıstır bozuldugumu.
Heralde en fazla 1 ay dayanırım gibime geliyorr :) 1aydan sonrada hala aynıysa bogarım ben onu
bizde yardıma geliriz
bekle bakalım belkide dusundugu birseyler vardır
mrb cnmmMerhaba güzel bayanlar
Benim de 7 yılını doldurmuş bir ilişkim var. Bu süre zarfında üniversite askerlik gibi büyük sınavlar verdik ve alnımızın akıyla çıktık çok şükür.. Neredeyse geleli 8 ay oldu. Her hangi bir durum yok derken iki gün önce beni istemeye geleceklerini annesinden duydum. Topiği tam okumadım ama eminim benim gibi arkadaşlar da vardır :) 7 yıl bekledik, dile kolay kızlar. Ama sonunda muradımıza ericez inşallah
Herkese tüm sevenlere nasip etsin Allah
Merhaba güzel bayanlar
Benim de 7 yılını doldurmuş bir ilişkim var. Bu süre zarfında üniversite askerlik gibi büyük sınavlar verdik ve alnımızın akıyla çıktık çok şükür.. Neredeyse geleli 8 ay oldu. Her hangi bir durum yok derken iki gün önce beni istemeye geleceklerini annesinden duydum. Topiği tam okumadım ama eminim benim gibi arkadaşlar da vardır :) 7 yıl bekledik, dile kolay kızlar. Ama sonunda muradımıza ericez inşallah
hayirlisi olsun cnm darisi bizim basimiza
Merhaba güzel bayanlar
kızlar gecenin sorusunu sorayım gene sizlere bakalımmmdiyelim bi gelinlik beğendinizz sırtı falan baya açık dekolteli yanii kayınvalideniz olmaz bunu giyemezsın dedii bu durumda o gelinlikten vazgeçer misinizz sorun çıkmasın diye yoksa ne yapar eder kavgada çıksa alır mısınızzz
anlıyorum seni canımm bencede sen açma konuyu derim erkekler üstüne gittikçe kaçıyolar çünküü inş bi adım atılır yakın zamandaBizde 1.5seneye yakin beraberiz,annesiyle tanistim,birbirimizi seviyoruz ama bu zamana kadar gelecege dair en ufak bi konu acilmadi..ikimiz de calisiyoruz,durumlari cok iyi,yas desen 31 yasinda ben 27 ama hala tik yokdaha ne kadar beklesem bilmiorum,konuyu acmayi da gururuma yediremiyorum of off:44:
mrb fıstığımm bizde merak ettık senii sıkıldıda mı çıktı acaba diyeemeraba şekerlerim
dün gece sizi yalnız bıraktım amma gece yarısı laptopuma virüs girdi bende bugün formata götürdüm ama geldim yanüü
hem deli gibi alışveriş yaptım kop kop koppppp mutluluk hormonu salgıladım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?